To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - SPOT CYKLICZNY 29.11.2009

patriotazz - 29-11-2009, 20:57

Fajnie było i sporo nas było oby wiecej takich spotów i zebym mógł częsciej bywać.
lipa40 - 29-11-2009, 20:58

Radecky napisał/a:
...dołączam kilka moich zdjęć..

fajne te miśki :mrgreen:

tomasek - 29-11-2009, 22:42

Było zajefajnie :biggrin: oby tak zawsze i więcej MIŚKÓW :lol:
piaga - 29-11-2009, 23:20

Witam serdecznie.Na początek:fajne zdjęcia,autka ciekawe,sporo narodu.Teraz lekkie cięcie:jechałem 150km. do Lublina,bylem na Placu Zamkowym [jak pisał pawela ] fakt o 17-tej i żadnego Misia.zrobiło mi się przykro :cry: .Tym czasem na zdjęciach to inne miejsce.Nie znam Lublina więc coś tu jest nie tak.Ale trochę Starówkę zwiedziłem.
tomasek - 29-11-2009, 23:32

Szkoda że tak wyszło :cry: ale dla wyjaśnienia spot zaczynał sie o 15na Placu Zamkowym i było bardzo ciasno bo i VW miał też spocik oraz zwiedzający więc postanowiliśmy że o 15.20 przeniesiemy się za ZAMEK gdzie przebywaliśmy dosyć długoa zakończyło się grubo po 17 :roll:
piaga - 29-11-2009, 23:41

No cóż może następnym razem będzie lepiej.Proponuję aby ktoś zostawił przed Spotem nr.kontaktowy na stronie. :idea:
leniviecmoto - 30-11-2009, 01:10

Witam Wszystkich, spocik był git malina, konkretni ludzie, konkretne japończyki, super atmosfera, szkoda że kolegę z Łosic trochę wystawiliśmy na pożarcie Szmelcwagenom pod zamkiem choc kto późno przychodzi sam sobie szkodzi ale miejmy nadzieję że to go nie zniechęci. No i spotkanie jak podobno zawsze zakończyło się wystawną kolacją w Mc'Tusku (co by nie reklamowac Maka na forum) Pozdro dla Wszystkich i do nastepnego razu.
Daniel :D

misiek_88 - 30-11-2009, 02:10

To i ja dodam parę zdjęć :D

Niestety ale niektóre zdjęcia słabo wyszły :/

pawela - 30-11-2009, 13:03

sporo fotek jest naprawdę ciekawych widzę, szczególnie ze starym miastem w tle ;)
piaga, tym bardziej smutno mi że tak wyszło, ja sam zmyłem się o 16:40

Numery telefonów klubowiczów z lubelskiego są w temacie Nasze własne Assistance:

http://forum.mitsumaniaki...t=16737&start=0

powklepujcie, przyda się na przyszłość ;)
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie i świetną atmosferę, za miesiąc znów bijemy rekord ;) I nie krępować się, na spot grudniowy trzeba wymyślić motywujący chwyt integrujący :D
Tymczasem zainteresowani - do zobaczenia w piątek na spocie pod Olimpem 8) :wink:

Anonymous - 30-11-2009, 18:16

Tak mi wstyd, że mogłem się stawić :roll: następnym razem postaram się poprawić bo wiem, że taki spoty z reguły są bardzo miłe. Pozdro dla wszystkich.
Andrew - 30-11-2009, 18:19

Ja też żałuję, że nie mogłem być, zdrowie niestety nie pozwoliło :twisted:
macia - 01-12-2009, 09:06

Słuchajcie! Spocicho fajne, szczególnie, że tak licznie się stawiliśmy. Ale (jak to ja - muszę mieć jakieś:): dobrze byłoby planować takie spotkania na dłużej niż godzinę, bo osoby z daleka mogą czuć się lekko zawiedzione - przyjechały kilkadziesiąt km, postały, popatrzyły i ... trzeba było uciekać. Poza tym jakoś bardziej moglibyśmy się poznać. Sam jestem na forum kilka lat i niejeden spot za mną, ale większości z Was nie znałem. Może następnym razem każdy powie kilka słów o sobie, nick z forum i jakaś laurka :P Byłoby dobrze spotkać się także w miejscu, gdzie możemy pooglądać auta, ale także gdzieś usiąść i napić się hmmm, kawy?
Poza tym super, że się udało spotkać. Niech nikt się nie zniechęca - będzie tylko lepiej jak się bliżej poznamy 8)

pawela - 01-12-2009, 11:51

macia napisał/a:
Może następnym razem każdy powie kilka słów o sobie, nick z forum i jakaś laurka :P

ktoś rzucił pomysł zmyczy z nickiem/imieniem, moim zdaniem bardzo słuszny ;)

Mario1987 - 01-12-2009, 15:44

No zapomniałem napisać ale spocik naprawdę na duży plus, zszokowała mnie liczba osób jak i miśków. Do zobaczenia i jak chcecie więcej spotów i częściej to rejestrować się na www.jcf.com.pl tam są spoty co tydzień. Pozdro!
Starion - 01-12-2009, 21:24

No ja dojechałem o 15:35 z przyczyn korkowo - infrastrukturalnych i przyznam się że też zdębiałem na Zamkowym bo nie widziałem ani Miśków ani VW żadnych ;) (poza jednym badziewnie tuningowanym Golfem) Na szczęście jakoś trafiłem na ten plac targowy.

Staję w mur za macia żeby miejsce było trochę bardziej sprzyjające wzajemnemu inwigilowaniu autek oraz później pogadaniu w mniej hardkorowej temperaturze ;) Do wdrożenia na kolejnym spocie.

piaga kolejnym razem nawet osobiście mogę zadbać jeśli chcesz żebyś był tam gdzie trzeba więc nie zrażaj się, damy radę :)

Fajnie że przyjechaliście wszyscy i w ogóle miło było zobaczyć tych których jeszcze nie widziałem i tych których widziałem też ;) Mam nadzieję że następnym razem załapię się chociaż na jedno zdjęcie :|