Lubelskie - SPOT CYKLICZNY 29.11.2009
patriotazz - 29-11-2009, 20:57
Fajnie było i sporo nas było oby wiecej takich spotów i zebym mógł częsciej bywać.
lipa40 - 29-11-2009, 20:58
Radecky napisał/a: | ...dołączam kilka moich zdjęć.. |
fajne te miśki
tomasek - 29-11-2009, 22:42
Było zajefajnie oby tak zawsze i więcej MIŚKÓW
piaga - 29-11-2009, 23:20
Witam serdecznie.Na początek:fajne zdjęcia,autka ciekawe,sporo narodu.Teraz lekkie cięcie:jechałem 150km. do Lublina,bylem na Placu Zamkowym [jak pisał pawela ] fakt o 17-tej i żadnego Misia.zrobiło mi się przykro .Tym czasem na zdjęciach to inne miejsce.Nie znam Lublina więc coś tu jest nie tak.Ale trochę Starówkę zwiedziłem.
tomasek - 29-11-2009, 23:32
Szkoda że tak wyszło ale dla wyjaśnienia spot zaczynał sie o 15na Placu Zamkowym i było bardzo ciasno bo i VW miał też spocik oraz zwiedzający więc postanowiliśmy że o 15.20 przeniesiemy się za ZAMEK gdzie przebywaliśmy dosyć długoa zakończyło się grubo po 17
piaga - 29-11-2009, 23:41
No cóż może następnym razem będzie lepiej.Proponuję aby ktoś zostawił przed Spotem nr.kontaktowy na stronie.
leniviecmoto - 30-11-2009, 01:10
Witam Wszystkich, spocik był git malina, konkretni ludzie, konkretne japończyki, super atmosfera, szkoda że kolegę z Łosic trochę wystawiliśmy na pożarcie Szmelcwagenom pod zamkiem choc kto późno przychodzi sam sobie szkodzi ale miejmy nadzieję że to go nie zniechęci. No i spotkanie jak podobno zawsze zakończyło się wystawną kolacją w Mc'Tusku (co by nie reklamowac Maka na forum) Pozdro dla Wszystkich i do nastepnego razu.
Daniel
misiek_88 - 30-11-2009, 02:10
To i ja dodam parę zdjęć
Niestety ale niektóre zdjęcia słabo wyszły :/
pawela - 30-11-2009, 13:03
sporo fotek jest naprawdę ciekawych widzę, szczególnie ze starym miastem w tle
piaga, tym bardziej smutno mi że tak wyszło, ja sam zmyłem się o 16:40
Numery telefonów klubowiczów z lubelskiego są w temacie Nasze własne Assistance:
http://forum.mitsumaniaki...t=16737&start=0
powklepujcie, przyda się na przyszłość
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie i świetną atmosferę, za miesiąc znów bijemy rekord I nie krępować się, na spot grudniowy trzeba wymyślić motywujący chwyt integrujący
Tymczasem zainteresowani - do zobaczenia w piątek na spocie pod Olimpem
Anonymous - 30-11-2009, 18:16
Tak mi wstyd, że mogłem się stawić następnym razem postaram się poprawić bo wiem, że taki spoty z reguły są bardzo miłe. Pozdro dla wszystkich.
Andrew - 30-11-2009, 18:19
Ja też żałuję, że nie mogłem być, zdrowie niestety nie pozwoliło
macia - 01-12-2009, 09:06
Słuchajcie! Spocicho fajne, szczególnie, że tak licznie się stawiliśmy. Ale (jak to ja - muszę mieć jakieś:): dobrze byłoby planować takie spotkania na dłużej niż godzinę, bo osoby z daleka mogą czuć się lekko zawiedzione - przyjechały kilkadziesiąt km, postały, popatrzyły i ... trzeba było uciekać. Poza tym jakoś bardziej moglibyśmy się poznać. Sam jestem na forum kilka lat i niejeden spot za mną, ale większości z Was nie znałem. Może następnym razem każdy powie kilka słów o sobie, nick z forum i jakaś laurka Byłoby dobrze spotkać się także w miejscu, gdzie możemy pooglądać auta, ale także gdzieś usiąść i napić się hmmm, kawy?
Poza tym super, że się udało spotkać. Niech nikt się nie zniechęca - będzie tylko lepiej jak się bliżej poznamy
pawela - 01-12-2009, 11:51
macia napisał/a: | Może następnym razem każdy powie kilka słów o sobie, nick z forum i jakaś laurka |
ktoś rzucił pomysł zmyczy z nickiem/imieniem, moim zdaniem bardzo słuszny
Mario1987 - 01-12-2009, 15:44
No zapomniałem napisać ale spocik naprawdę na duży plus, zszokowała mnie liczba osób jak i miśków. Do zobaczenia i jak chcecie więcej spotów i częściej to rejestrować się na www.jcf.com.pl tam są spoty co tydzień. Pozdro!
Starion - 01-12-2009, 21:24
No ja dojechałem o 15:35 z przyczyn korkowo - infrastrukturalnych i przyznam się że też zdębiałem na Zamkowym bo nie widziałem ani Miśków ani VW żadnych (poza jednym badziewnie tuningowanym Golfem) Na szczęście jakoś trafiłem na ten plac targowy.
Staję w mur za macia żeby miejsce było trochę bardziej sprzyjające wzajemnemu inwigilowaniu autek oraz później pogadaniu w mniej hardkorowej temperaturze Do wdrożenia na kolejnym spocie.
piaga kolejnym razem nawet osobiście mogę zadbać jeśli chcesz żebyś był tam gdzie trzeba więc nie zrażaj się, damy radę
Fajnie że przyjechaliście wszyscy i w ogóle miło było zobaczyć tych których jeszcze nie widziałem i tych których widziałem też Mam nadzieję że następnym razem załapię się chociaż na jedno zdjęcie
|
|
|