Małopolskie - Luźne gadki w małopolsce.
Mr V - 15-12-2010, 01:33
Wybaczcie, że odkopuję, ale tak mnie naszło. Jakiś czas temu ( może miesiąc ) zgłosiłem się do assistance i zero odzewu ? Może dane na stronie są nieaktualne czy coś ?
Adaho_krak - 15-12-2010, 19:37
Mr V napisał/a: | Wybaczcie, że odkopuję, ale tak mnie naszło. Jakiś czas temu ( może miesiąc ) zgłosiłem się do assistance i zero odzewu ? Może dane na stronie są nieaktualne czy coś ? |
A jakiego odzewu oczekujesz ?? Ja zgłosiłem się kilka lat temu i też cisza
Mr V - 15-12-2010, 23:56
no bo tam jakiś login czy coś jest
pyjte - 01-02-2011, 17:57
Panowie, Jako że mam gościa z Angli który koniecznie chce zobaczyc wawel i kosciół mariacki, mam do was pytanie, gdzie najlpeiej w krk zaparkować sobie wóz ?? Nie chce całego dnia stracic naparkowaniu
mystek - 01-02-2011, 18:36
Jeśli za darmo, to spróbuj podjechać za sklep Jubilat mieszczący się na skrzyżowaniu Alei Zygmunta Krasińskiego a ul. Zwierzyniecką (wjazd od ulicy Zwierzynieckiej w ul. Retoryka i Kazimierza Morawskiego). Zawsze tam parkuję i nie miałem nigdy problemów. Choć byłem tam ostatnio i zauważyłem parkomat, ale nie wiem którego on obszaru(parkingu) się tyczy dokładniej.
Stamtąd masz zaraz na bulwary wiślane (przechodzisz tylko Zwierzyniecką) i widać Wawel od razu, hotel Sheraton, a do krakowskiego rynku masz stamtąd z buta jakieś 10-15min drogi
Niech ktoś tylko potwierdzi, że to darmowy parking na pewno.
Tutaj link:
http://mapy.google.pl/map...e=UTF8&t=h&z=20
Marcin-Krak - 01-02-2011, 18:47
mystek, też tam zawsze parkowałem - ale tam jest strefa
Najbezpieczniej zaparkować sobie w rejonie Błoń. Sporo miejsca zazwyczaj i za darmo
Adaho_krak - 01-02-2011, 19:04
Parking Galerii Krakowskiej ul. Pawia. Zawsze jest miejsce i wszędzie blisko, ponadto pierwsza godzina gratis, a każda następna 2 zł
pyjte - 01-02-2011, 19:15
Może być płatne.mystek, Marcin-Krak, Adaho_krak, Dziękuję za szybką odpowiedź. Adaho_krak, Skorzystam z galerii, rzeczywiście jest to najlepsze rozwiązanie
Adaho_krak - 01-02-2011, 19:21
pyjte, miłego pobytu w naszym mieście
Marcin-Krak - 01-02-2011, 19:24
pyjte napisał/a: | Skorzystam z galerii, rzeczywiście jest to najlepsze rozwiązanie |
Promocje już na wykończeniu
jaca71 - 01-02-2011, 21:30
Adaho_krak napisał/a: | Parking Galerii Krakowskiej ul. Pawia. Zawsze jest miejsce i wszędzie blisko, ponadto pierwsza godzina gratis, a każda następna 2 zł |
1 godzina 0zł
2 godzina 2zł
3 godzina 2zł
4 i następne 6zł.
Ja bym wrócił na błona.
mystek napisał/a: | Jeśli za darmo, to spróbuj podjechać za sklep Jubilat mieszczący się na skrzyżowaniu Alei Zygmunta Krasińskiego a ul. Zwierzyniecką |
100zł taka frajda kosztuje
gzesiolek - 02-02-2011, 12:55
Blonia - Al. 3 Maja - parking free, miejsca praktycznie zawsze sa, tramwaj zaraz obok co pod rynek dowiezie, a na piechote 15-30min w zaleznosci jak daleko od Mickiewicza uda sie zaparkowac...
http://mapy.google.pl/map...027788&t=h&z=16
mkm - 02-02-2011, 14:14
pyjte, tak jak Ci koledzy podali - Błonia najlepsze.
Jak popatrzysz na mapę, którą podlinkował gzesiolek, to popatrz na al.3-go Maja.
Cały jeden pas tej ulicy od pewnego czasu jest parkingiem. (uważaj tylko na malowane przestrzenie
"wyłączone"), bo mundurowi czuwają...
Jak będziecie mieli szczęście to staniecie zaraz "na początku" od strony hotelu Cracovia i macie blisko
"wszędzie" i na rynek (5-10min.) i na Wawel (10-15min.)i pod teatr Słowackiego, Barbakan (10-15min). Jak będziecie mieli pecha i staniecie "przy końcu" to w najgorszym razie doliczcie sobie max. do 5 min. spokojnego spaceru wzdłuż Błoń.
Miłego pobytu!
sieegurd - 02-02-2011, 14:17
Możesz też na Kazimierzu spróbować, okolice ulicy Bożego Ciała Tłok jest, ale ile razy bym tam nie bywał, miejsce znalazłem Do Wawelu ok 1km Poza tym świetne knajpki i dobre żarełko Chociaż rok już w Grodzie nie byłem
pyjte - 02-02-2011, 18:24
Stanołem w galerii, gośc się ucieszył bo chciał jeszcze sobie poglądac troche waszej galerii, a potem pod samym wawlem Ogolnie nie ma źle, tylko kiedy wam zrobią to rondo ofiar katynia ? Niemniej dziękuje wszystkim za pomoc
|
|
|