Podkarpackie - XV Spot Podkarpacki - Solina
PIeTroUD - 06-10-2010, 20:29
na Sanok bedziecie jechac Ul podkarpacka wiec moze predspot na praktikerze tam tylu aut nie ma wiec łatwo sie znajdziecie:P 17 pazdziernik mi tez pasuje jak najbardziej
Arec - 06-10-2010, 22:10
Cieszy, że pomysł z zaporą się podoba. Jadąc pętlą, warto polecieć przez Buk, wąsko, kręto, ładnie... a w Buku bdb pstrągi podają. Są też dwa miejsca do zobaczenia po drodze, Łopienka, miejsce po nieistniejącej wsi z odbudowaną cerkwią (piechotką lub b.dziurawą drogą, nie dla niskich aut) oraz/lub Sine Wiry (piechotką ok 2km), ale to już zapewne wiecie...
Mgroch89 - 06-10-2010, 22:44
wole tesco bo niewiem gdzie jest praktiker:):p no to co 17?? pasuje każdemu?? widze ze trasa taka ze tydzień możemy jeździć:)
jaxan - 06-10-2010, 22:59
Arec, też o tym myślałem aby śmignąć z Dołżycy na Buk i przez Terkę gdzie tego pstrąga podają do Polańczyka, ale ominęli byśmy wówczas UG a być w Bieszczadach i do serca Bieszczad nie zawitać to tak jak by nie być Poza tym bardzo fajnie jedzie się z UG do UD przez Stuposiany (bieszczadzki biegun zimna), Lutowiska itd.
Wydaje mi się, że z powodzeniem możemy robić częstsze spoty w Bieszczadach i na bank będzie co robić! Atrakcji nie braknie czy to dla całych rodzin, czy gotowych na bardzie "ekstremalne" rozrywki zdobywając jakieś szczyty.
Arec - 07-10-2010, 07:34
jaxan napisał/a: | Arec, też o tym myślałem aby śmignąć z Dołżycy na Buk i przez Terkę gdzie tego pstrąga podają do Polańczyka, ale ominęli byśmy wówczas UG | Nie omijasz UG bo czy pojedziesz od strony Dolnych czy Polańczyka to zawsze przez UG. Najlepiej wg mnie to S-k, Solina (zapora), Bukowiec, Terka, Buk, Dołżyca, Wetlina, UG, Stuposiany i na koniec dnia Orlik w UD Acha, i za Lutowiskami zrobili super punkt widokowy z parkingiem!
jaxan - 07-10-2010, 08:52
Arec napisał/a: | Nie omijasz UG bo czy pojedziesz od strony Dolnych czy Polańczyka to zawsze przez UG. Najlepiej wg mnie to S-k, Solina (zapora), Bukowiec, Terka, Buk, Dołżyca, Wetlina, UG, Stuposiany i na koniec dnia Orlik w UD |
No pewnie, że tak. W razie niepogody to jak najbardziej. Ale jak będzie ładnie to myślałem, że pojedziemy z Leska na Baligród i do Cisnej, a potem UG i dalej UD. A w między czasie z Wetliny na Smerka i na Połoninę Wetlińską.
Arec napisał/a: | Acha, i za Lutowiskami zrobili super punkt widokowy z parkingiem! |
Byłem i widziałem! Faktycznie fajna rzecz, tylko żeby pogoda ładna była bo wiele nie zobaczymy..... ale Miśki ustawimy i efektowne zdjęcie zrobimy
Monia - 07-10-2010, 18:22
Chyba 17 to za późno, terasz szybko robi się ciemno...
może 13.30 w rze i potem sanok gdzies przed 15 i to nie wiem czy nie za późńo
PIeTroUD - 07-10-2010, 19:11
Wy chyba nie wiecie ze po 17 juz ciemno a jak macie tyle atrakcji to trzeba rano wstac zjeśc i rura a nie zanim dojedziecie itp zawsze sa kompliacje po drodze jeden czeka na drugiego itp to minie połnoc i bedziecie dopiero w bieszczadach!
jaxan - 07-10-2010, 19:17
Monia napisał/a: | Chyba 17 to za późno, terasz szybko robi się ciemno...
może 13.30 w rze i potem sanok gdzies przed 15 i to nie wiem czy nie za późńo |
hmmm... to ja myślałem, że z samego rańca.... tak ok 10-11 w Sanoku gdybyśmy chcieli w górki iść jak było zaplanowane. Inaczej nie da rady.
Mgroch89 - 07-10-2010, 19:36
nom ja tez tak myslałem ze ok. 9 w rzee i jazda bo puźniej ciężko na cokolwiek by było czas znaleść:p
gulgulq - 07-10-2010, 20:00
nie inaczej
dajcie mi do niedzieli czas to ogarnę temat - ankieta wygaśnie już, pozbieram informacje, zrobię jakiś plan i wyślę masówkę
PIeTroUD - 07-10-2010, 21:08
gulgulq, i to mi sie podoba rzetelna praca moderatora
Monia - 07-10-2010, 21:17
To ja proponuję 11- 11.20 na Tesco
Koło 12. 30 Sanok Arena i tu kilka minut (10min)dla dojeżdzających i w Bieszczady
Kto ma inną propozycję ??
myniak - 08-10-2010, 11:18
moim zdanie tesco nie jest najlepsze bo to duzy parking lepiej by było na leclerku bo szybciej sie znajdziemy. tam gdzie VAGowcy mieli zakonczenie sezonu przy wyjezdzie na obwodnice.
jaxan - 08-10-2010, 12:40
Ja bym sugerował jednak parking Praktikera. Jest mały i w niedziele rano będzie wolny, wiec się bez problemu znajdziemy. No i będziemy już na wylocie z Rzeszowa w stronę Bieszczad.
|
|
|