To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - XV Spot Podkarpacki - Solina

PIeTroUD - 06-10-2010, 20:29

na Sanok bedziecie jechac Ul podkarpacka wiec moze predspot na praktikerze tam tylu aut nie ma wiec łatwo sie znajdziecie:P 17 pazdziernik mi tez pasuje jak najbardziej :P
Arec - 06-10-2010, 22:10

Cieszy, że pomysł z zaporą się podoba. Jadąc pętlą, warto polecieć przez Buk, wąsko, kręto, ładnie... a w Buku bdb pstrągi podają. Są też dwa miejsca do zobaczenia po drodze, Łopienka, miejsce po nieistniejącej wsi z odbudowaną cerkwią (piechotką lub b.dziurawą drogą, nie dla niskich aut) oraz/lub Sine Wiry (piechotką ok 2km), ale to już zapewne wiecie... :)
Mgroch89 - 06-10-2010, 22:44

wole tesco bo niewiem gdzie jest praktiker:):p no to co 17?? pasuje każdemu?? widze ze trasa taka ze tydzień możemy jeździć:)
jaxan - 06-10-2010, 22:59

Arec, też o tym myślałem aby śmignąć z Dołżycy na Buk i przez Terkę gdzie tego pstrąga podają do Polańczyka, ale ominęli byśmy wówczas UG a być w Bieszczadach i do serca Bieszczad nie zawitać to tak jak by nie być ;) Poza tym bardzo fajnie jedzie się z UG do UD przez Stuposiany (bieszczadzki biegun zimna), Lutowiska itd.
Wydaje mi się, że z powodzeniem możemy robić częstsze spoty w Bieszczadach i na bank będzie co robić! Atrakcji nie braknie czy to dla całych rodzin, czy gotowych na bardzie "ekstremalne" rozrywki zdobywając jakieś szczyty.

Arec - 07-10-2010, 07:34

jaxan napisał/a:
Arec, też o tym myślałem aby śmignąć z Dołżycy na Buk i przez Terkę gdzie tego pstrąga podają do Polańczyka, ale ominęli byśmy wówczas UG
Nie omijasz UG bo czy pojedziesz od strony Dolnych czy Polańczyka to zawsze przez UG. Najlepiej wg mnie to S-k, Solina (zapora), Bukowiec, Terka, Buk, Dołżyca, Wetlina, UG, Stuposiany i na koniec dnia Orlik w UD :) Acha, i za Lutowiskami zrobili super punkt widokowy z parkingiem!
jaxan - 07-10-2010, 08:52

Arec napisał/a:
Nie omijasz UG bo czy pojedziesz od strony Dolnych czy Polańczyka to zawsze przez UG. Najlepiej wg mnie to S-k, Solina (zapora), Bukowiec, Terka, Buk, Dołżyca, Wetlina, UG, Stuposiany i na koniec dnia Orlik w UD :)

No pewnie, że tak. W razie niepogody to jak najbardziej. Ale jak będzie ładnie to myślałem, że pojedziemy z Leska na Baligród i do Cisnej, a potem UG i dalej UD. A w między czasie z Wetliny na Smerka i na Połoninę Wetlińską.
Arec napisał/a:
Acha, i za Lutowiskami zrobili super punkt widokowy z parkingiem!

Byłem i widziałem! Faktycznie fajna rzecz, tylko żeby pogoda ładna była bo wiele nie zobaczymy..... ale Miśki ustawimy i efektowne zdjęcie zrobimy :mrgreen:

Monia - 07-10-2010, 18:22

Chyba 17 to za późno, terasz szybko robi się ciemno...
może 13.30 w rze i potem sanok gdzies przed 15 i to nie wiem czy nie za późńo :lol:

PIeTroUD - 07-10-2010, 19:11

Wy chyba nie wiecie ze po 17 juz ciemno a jak macie tyle atrakcji to trzeba rano wstac zjeśc i rura a nie zanim dojedziecie itp zawsze sa kompliacje po drodze jeden czeka na drugiego itp to minie połnoc i bedziecie dopiero w bieszczadach!
jaxan - 07-10-2010, 19:17

Monia napisał/a:
Chyba 17 to za późno, terasz szybko robi się ciemno...
może 13.30 w rze i potem sanok gdzies przed 15 i to nie wiem czy nie za późńo :lol:

hmmm... to ja myślałem, że z samego rańca.... tak ok 10-11 w Sanoku gdybyśmy chcieli w górki iść jak było zaplanowane. Inaczej nie da rady.

Mgroch89 - 07-10-2010, 19:36

nom ja tez tak myslałem ze ok. 9 w rzee i jazda bo puźniej ciężko na cokolwiek by było czas znaleść:p
gulgulq - 07-10-2010, 20:00

nie inaczej

dajcie mi do niedzieli czas to ogarnę temat - ankieta wygaśnie już, pozbieram informacje, zrobię jakiś plan i wyślę masówkę

PIeTroUD - 07-10-2010, 21:08

gulgulq, i to mi sie podoba rzetelna praca moderatora :p
Monia - 07-10-2010, 21:17

To ja proponuję 11- 11.20 na Tesco
Koło 12. 30 Sanok Arena i tu kilka minut (10min)dla dojeżdzających i w Bieszczady

Kto ma inną propozycję ?? :lol:

myniak - 08-10-2010, 11:18

moim zdanie tesco nie jest najlepsze bo to duzy parking lepiej by było na leclerku bo szybciej sie znajdziemy. tam gdzie VAGowcy mieli zakonczenie sezonu przy wyjezdzie na obwodnice.
jaxan - 08-10-2010, 12:40

Ja bym sugerował jednak parking Praktikera. Jest mały i w niedziele rano będzie wolny, wiec się bez problemu znajdziemy. No i będziemy już na wylocie z Rzeszowa w stronę Bieszczad.