To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [K-ce] SPOT Styczeń 2014

JCH - 20-12-2010, 21:44

bumbum napisał/a:
nie oczekuje odpowiedzi od nikogo, bo obawiam się że to może pociagnać za sobą nowy długi wątek
Warto rozmawiać ;)
bumbum napisał/a:
to może pociagnać za sobą nowy długi wątek, który trzeba będzie przenosić, wynosić, kasować, a po co to na co to komu...
Aco? Moderatorów to u nas mało :?: ;)
Do roboty :!: ....... niech się wezmą ;)

pepi - 20-12-2010, 22:17

Moim zdaniem analizuje sobie tu 4 lata miejsce i pogoda nie ma żadnego znaczenia
Na to ze tak się stało jak się stało uważam ze miały wpływ 2 czynniki 1- sobota 2- brak listy osob
I obojętnie ile zrobi się ankiet analiz testow bla bla bla jeśli dalej padnie sobota i Bral listy sytuacja będzie identyczna. Dlaczego?
1- sobota - jeśli mamy do wyboru spotkanie mitsubishi (jakies2 max3 godz) a np. impreze gdzie możemy się napic i potańczyć cala noc – wybor będzie prosty. Zawsze wybierzemy 2 opcje
pyzatym 2 sprawa – prawdopodobieństwo ze będziemy wybierać miedzy jedna impreza a 2 w sobotę jest o wiele większa niż np. niedziela, kto robi imprezę w niedziele ?
dlatego spotkania miśków powinny być w sobotę
co którzy SA dłużej wiedza ze zawsze jest większa frekwencja w niedziele niż w sobotę

2 brak listy dla mnie drugi warunek powodzenia
Jeśli zastanowimy się dlaczego ktos kiedyś przyjechał to .. patrzy kto będzie i ile osob się wpisało
Jeśli jestem osoba nowa nie ma to znaczenia, ale jeśli ktos już kogoś zna i zobaczy ze przyjedzie Większe prawdopodobieństwo jest wtedy
ze tez wyjdzie z domu
Tyle

Miejsce obojętnie ale warunek Niedziela i lista chętnych. Ankiet można sobie darować i tak glosuje w nich 10 osob na krzyż

racer1972 - 20-12-2010, 23:39

JCH Hm... chodzi ci o to,że był to taki las bez drzew itp. ? :shock: Adwokat diabła... :wink:
JCH - 21-12-2010, 08:12

racer1972 napisał/a:
chodzi ci o to,że był to taki las bez drzew
Bez komentarza... :?
Aga - 21-12-2010, 09:34

JCH napisał/a:
racer1972 napisał/a:
chodzi ci o to,że był to taki las bez drzew
Bez komentarza... :?

Jacek daj spokój!
co prawda pokora i przyznanie się do błędu byłoby wskazane
ale cóż...
na brak myślenia nie mamy wpływu
nie warto reagować

racer1972 - 21-12-2010, 18:51

Oj dajcie już spokój bo święta idą... Jak kogoś uraziłem to sorry... Tak przy okazji - Wesołych Świąt dla wszystkich Mitsumaniaków,ich rodzin,przyjaciół i czworonogów... :mrgreen:
Aga - 21-12-2010, 19:04

nikogo nie uraziłeś - to kwestia Twojej krótkowzroczności i odrobiny pokory

natomiast życzenia świąteczne możesz dopisać tu
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=59401

Morfi - 21-12-2010, 22:05

pepi, mądre słowa :)
JeRo - 24-12-2010, 13:03

Ja również jestem tego zdania co pepi, sam akurat byłem za dniem w tygodniu, wtedy jednak jest łatwiej, w weekend jak to w weekend spotkania rodzinne, impreza czy to człowiek sobie coś wypije i tak to później wygląda (trudno jest przewidzieć). Ale wybór demokratycznie padł i nie ma co dywagować. Ale lista chętnych do spotkania w danym dniu jest bardzo dobrym pomysłem. Zawsze możemy się spodziewać ile i kto będzie.
misjonarz. - 24-12-2010, 13:40

bumbum napisał/a:
Nadal nie rozumiem ki diobeł tkwi w tej nieszczęsnej SCC że tak stamtąd chcecie uciekać
dlatego ze jest to markecisko w którym jest hałas taki że spokojnie nie mozna pogadać, poza tym hałasu mam w robocie dość, no i jest to market których mam powyżej uszu. wolę jakąś fajną kafejkę lub pizzerię. co do reszty to tak jak napisał pepi
Anonymous - 24-12-2010, 14:09

Następny spot będzie 9 stycznia 2011 (niedziela), godzina 18:30, miejsce: Da Grasso, pizzeria, Siemianowice Śląskie, ul. Świerczewskiego 7
bumbum - 24-12-2010, 15:57

kuzi, mam prośbe, dziabnij tą część od "9 stycznia...." w 1 poscie jakimis wielkimi czerwonymi literami i niech tam zawsze będzie najbliższy aktualny termin spota, coby ludzie mogli tam się tam dowiedzieć bez wertowania stron w poszukiwaniu terminu, nie ukrywam że mnie też to ułatwi zadanie

misjonarz.,
Cytat:
ale nie oczekuje odpowiedzi od nikogo
:wink:

ps. Wesołych i zdrowych !

BUBU - 25-12-2010, 02:50

kuzi napisał/a:
Następny spot będzie 9 stycznia 2011 (niedziela), godzina 18:30, miejsce: Da Grasso, pizzeria, Siemianowice Śląskie, ul. Świerczewskiego 7

Marcin a coś o swojej obecności zapodasz :?: bycie modem zobowiązuje :P :twisted:
Jak by co to ja ruszę cztery litery z Cze-wy i przywiozę gadżety na spota :P

Pozdrav

PS Bez względu na warunki panujące na drodze :P :badgrin: :badgrin:
A swoją drogą pewną ekipę śląską będzie mi miło zobaczyć :) :) :)

Anonymous - 25-12-2010, 03:09

BUBU, moja nieobecność nie była spowodowana warunkami na drogach. Powiem więcej - uwielbiam takie (trudne) warunki. Powód był zupełnie inny - 6 grudnia dostałem mieszkanie do kapitalnego remontu, do którego miałem się wprowadzać 12 dni później. Czasu na zabawę nie było i po prostu odpadłem.

Na styczniowym spocie powinienem się pojawić. Na gadżety jednak nie ma co liczyć - czekam na paczkę od akbiego... :)

BUBU - 25-12-2010, 03:35

kuzi napisał/a:
Ten spot to ostatnia i jedyna możliwość odebrania kart czy kupienia gadżetów w tym roku. Szczerze powiedziawszy trudno mi w tej chwili powiedzieć czy będę obecny na styczniowym spocie. Od 6 grudnia będę miał kapitalny remont mieszkania na głowie.

Pozdrawiam

Marcin ale to właśnie przed grudniowym spotem takie deklaracje składałeś :twisted:
No dobra , kot ci buźkę lizał :D
Wujek BUBU przyjedzie :D gadżety ma na bieżąco i Akbim się nie tłumaczy :badgrin: , tak że nie ma problema :D :twisted: :twisted:

PS Gadżety oczywiście zabieram ze sobą , i będą dostępne na miejscu do godziny 21.00 najpóźniej . Po tym czasie planuję powrót na północny wschód , czyli Cze-wa :P

Pozdrav