To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Kiedy kolejny spot?

JACA_1978 - 08-12-2006, 15:52
Temat postu: no wlasnie ten stachursky
a ja myslalem ze tam wielki zlot mitsu :)
Efa! - 08-12-2006, 16:59

yrdn napisał/a:
Ewa, powiedz kto prowadzil :-) stawiam na pana taksówkarza :D heheheh

Jakoś tak wyszło, że pół godziny po Twoim wyjściu pojechaliśmy po wielkiego szampana i do domu :-) Prowadziłam więc ja.
Jak tam Twoje zdrówko?

Anonymous - 08-12-2006, 19:42

Bardzo chciałem przyjechać ale niestety nie mogłem. Winny ten kto wymyślił prace :P a tak naprawde to mialem druga zmiane i nie moglem sie zerwac. Pozdrawiam Mitsumaniaków
yrdn - 09-12-2006, 14:16

nie planujcie zaadnych spotkan na przyszly tydzien, bo wowczas PIERWSZY raz musialbym sie wykrecic... ale wykret calkiem powazny bo jednak operacja na otwartym kregosupie...:D ponoc prosty zabieg, zobaczymy..

pozdr. dla wszystkich

Anonymous - 09-12-2006, 14:33

Spoko, najprędzej na spocie pojawię się latem ;-)
tomusn - 09-12-2006, 20:56

bartek_nkm napisał/a:
Spoko, najprędzej na spocie pojawię się latem ;-)

ty nie ściemniaj bo sam zacząłeś ten wątek

w związku z pracą większości z nas wnosze o zmianę terminu spotkań. nam - pracującym i ze wsi najbardziej pasuje chyba niedziela i raczej z rana, co by jeszcze przed robotą (w poniedziałek) sobie odpocząć.

pod rozwagę szanownym kolegom i koleżankom!

Efa! - 10-12-2006, 18:41

w niedzielę niektórzy z pewnością chodzą do kościoła
Anonymous - 13-12-2006, 19:02

Nie wiem jak inni, ale nasza grupa jest chyba najbardziej roztrzepaną grupą na tym forum i zlot który wspólnie ustalimy nigdy się nie odbędzie ;-) Niniejszym spisuję wszystkie nasze spoty na straty i oznajmiam, że na żadnym się nie pojawię ;-) Nie mówie to o spontanicznych spotkaniach typu wyjazd do MSR czy Wyścig Coltów ;-)
Anonymous - 13-12-2006, 19:04

oj bartas ale ty nerwowy czlowiek jestes :D trzeba byc cierpliwym :-P i wytrwałym w tym co sie robi :-) :-P
Anonymous - 13-12-2006, 19:14

zgadzam sie z Bartkiem, najlepiej wychodza spontaniczne spotkania :)
Anonymous - 13-12-2006, 19:18

hehe to się dobrali :-P nippo z bartkiem ;> czyli do zobaczysk ana drodze :-)
Anonymous - 13-12-2006, 19:24

Darku, chodzi mi o to, że jak się prawie wszyscy zdeklarują, że będą to ja się nakręcam że będzie super spot, pogadam sobie z ludzmi i zobacze te zakazane gęby które już znam (i uwielbiam!), jakieś nowe i bedzie super fajna zabawa, a później kolejno każdemu coś wypada, nie może, pracuje i inne... Mnie to zasmuca, dołuje, szczególnie jesienią i zimą.
Anonymous - 13-12-2006, 19:26

DiPi, dobrali... bo jak sie dwie niedziele palmowe do kupy zejda to sie wszyscy razem spotkamy. ja proponuje robic tak jak zawsze, jak ktos ma ochote na spotkanie albo przyjezdza do miasta niech napisze a napewno 2, 3 osoby sie spotkaja...czyli genrealnie nie mniej niz na "obiadach czwartkowych"
Anonymous - 13-12-2006, 19:30

hmm co racja to racja :-) zwracam honor :-) to czekamy na chetnego na spocik :-) ja w sumie znam tylko bartka a z miłą chęcią poznam reszte brygady ....
Anonymous - 13-12-2006, 19:42

DiPi, jak najbardziej, nie ma problemu, napisz kiedy masz jakis wolny czas, mi pasuje sobota, chociaz bardziej sklaniam sie ku niedzieli, moze tak jak Tomek pisal, jakos w godzinach przedpoludniowych, wczesnopoludniowych...? i moze Tomek z Ania sie zjawi?