To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Wybory Samorządowe 2006-11-12

szczeslaw - 11-11-2006, 00:41

slo_mo napisał/a:
Nikogo nie obraziłem, a gwiazdki celowo umieściłem żeby każdy mógł wstawić tam swój epitet (lepszy lub gorszy) - sam sobie duuużo dopowiedziałeś.

Niezależnie od tego jaki epitet ktoś sobie wstawi i jaki ty miałeś na myśli - obrażasz wyborców PiSu tylko dlatego, że mają odmienne poglądy od Ciebie. Ja sobie nic nie dopowiadałem.
slo_mo napisał/a:
Pozatym gratuluję osobom które oddały swoje głosy w wyborach prezydenckich na Kaczkę, faktycznie prezydenta mamy przedniego - zero prezencji i elokwencji w wypowiedziach, otwarte popieranie bliżniaka "...zrobię wszytsko żeby PiS utrzymał się u władzy.." cytat, przemożna chęć stworzenia państwa policyjnego (kto nie jest z nami jest przeciwko nam!)

Masz rację - Kwas był o niebo lepszym prezydentem. Kwas, który wyglądał jak spasiona świnia. Wykazał się taktem ledwo trzymając się na nogach w Charkowie (pijany w 3 d..y). Popisywał się elokwencją pieprząc coś o tańczeniu przed komisją śledczą. I działał w interesie narodowym przepraszając wszystkich dookoła za rzeczy które Polacy zrobili a nade wszystko za te których nie zrobili. No i oczywiście wcale, ale to wcale nie popierał LSD. A na koniec jeszcze ułaskawił Sobotkę. Masz rację - to był dopiero prezydent.
Poza tym nie słyszałem żeby Kaczka chciała wprowadzać państwo policyjne ale może o czymś nie wiem?
A "kto nie znami ten przeciwko nam" mówi w takim samym stopniu PiS jak i PO - obie te partie postępują w ten sposób, antagonizując społeczeństwo.

Efa! - 11-11-2006, 00:53

Ja chcę, żeby to Kononowicz został prezydentem - nie tylko B-stoku, a wręcz całego świata ROTFL ROTFL etc.
Nie wiem, jak na Was, ale na mnie działa antystresowo, antydepresyjnie, wręcz fantastycznie mi to robi :-)
Jeżeli tak jest, to przecież nie ma lepszego kandydata - wszyscy inni politycy mnie denerwują :-)

jawlo - 11-11-2006, 12:39

Przypominam o ciszy wyborczej i powstrzymanie się dzisiaj i jurto do godziny 20tej z publicznymi komentarzami.
Hubeeert - 11-11-2006, 13:29

jawlo, :shock: :roll: 8) :lol:
Efa! - 11-11-2006, 14:25

a co, za wpisy na forum będzie kolegium???
Hubeeert - 11-11-2006, 14:26

mam tą cała ciszę wyborczą gdzieś - siedzę na północy Szwecji i mogą mnie cmoknąć kolektywnie :mrgreen:
sruba - 11-11-2006, 14:33

ja siedze w Gdansku i mnie tez moga cmoknac.
a nawet kleknac do dzidy :lol:

tak czy siak, jutro wszyscy do urn !
nie pozwolcie, by to ktos za Was decydowal !

Efa! - 11-11-2006, 14:37

Zagłosuję na kogoś z mojego osiedla. Może dzięki temu zauważę, jeżeli coś naprawdę zmieni się na lepsze w efekcie wyborów. Jakiś klombik z kwiatkami, czy nowa żarówka w latarni ulicznej obok mojego domu, która nie świeci od roku.

Ale i tak cała nadzieja kraju w Kononowiczu :-)

jawlo - 11-11-2006, 15:21

Hubeeert napisał/a:
... mogą mnie cmoknąć kolektywnie :mrgreen:

Sruba napisał/a:
... mnie tez moga cmoknac.

widze, że mitsumaniaki to pieszczochy :lol: i mają swój stosunek .. :wink:

Sruba napisał/a:
...tak czy siak, jutro wszyscy do urn !
nie pozwolcie, by to ktos za Was decydowal !

Zdecydowanie popieram!

Anonymous - 12-11-2006, 14:18

szczeslaw napisał/a:
A "kto nie znami ten przeciwko nam" mówi w takim samym stopniu PiS jak i PO - obie te partie postępują w ten sposób, antagonizując społeczeństwo.

To Twoje zdanie które szanuję, ale się z nim nie zgadzam - peace :wink:
Kononowicz rulz :mrgreen:
Obejrzyjcie sobie w necie filmik pt. "Napadli matkę Kononowicza" - kolejny hit!

Anonymous - 12-11-2006, 14:58

swoj glos juz oddalem , teraz czekam na wyniki ... ciekawe czy moi kandydaci wygraja
Cezar - 12-11-2006, 15:53

Ja rowniez jestem juz po glosowaniu.
Przynioslem sobie karte glosowania do sejmiku woj. :wink: nikt nie byl wart mojego glosu :lol:

Robson86 - 12-11-2006, 16:00

no i ja tez jestem juz po glosowanku :mrgreen:
Nazwisk masa, a ja nawet tylko 1 osobe znam :oops: 8)
Pozdrawiam

igi - 12-11-2006, 19:25

Ja również po glosowaniu.

Robson86 napisał/a:
Nazwisk masa

to prawda. Ja rowniez wiekszości nie znam.

Teraz nocka wyborcza (tak pewnie do 3 -4 rano) i wklepywanie a dokładniej przeklepywanie do systemu informatycznego.

W sumie nie ważne jak glosujecie i tak decydują ludzie którzy wklepuja to do systemu :) :mrgreen:

Anonymous - 12-11-2006, 19:37

I ja również już spełniłem swój obywatelski obowiązek :mrgreen:
Teraz zostało już tylko czekanie....