Off Topic - Wybory Samorządowe 2006-11-12
szczeslaw - 11-11-2006, 00:41
slo_mo napisał/a: | Nikogo nie obraziłem, a gwiazdki celowo umieściłem żeby każdy mógł wstawić tam swój epitet (lepszy lub gorszy) - sam sobie duuużo dopowiedziałeś. |
Niezależnie od tego jaki epitet ktoś sobie wstawi i jaki ty miałeś na myśli - obrażasz wyborców PiSu tylko dlatego, że mają odmienne poglądy od Ciebie. Ja sobie nic nie dopowiadałem.
slo_mo napisał/a: | Pozatym gratuluję osobom które oddały swoje głosy w wyborach prezydenckich na Kaczkę, faktycznie prezydenta mamy przedniego - zero prezencji i elokwencji w wypowiedziach, otwarte popieranie bliżniaka "...zrobię wszytsko żeby PiS utrzymał się u władzy.." cytat, przemożna chęć stworzenia państwa policyjnego (kto nie jest z nami jest przeciwko nam!) |
Masz rację - Kwas był o niebo lepszym prezydentem. Kwas, który wyglądał jak spasiona świnia. Wykazał się taktem ledwo trzymając się na nogach w Charkowie (pijany w 3 d..y). Popisywał się elokwencją pieprząc coś o tańczeniu przed komisją śledczą. I działał w interesie narodowym przepraszając wszystkich dookoła za rzeczy które Polacy zrobili a nade wszystko za te których nie zrobili. No i oczywiście wcale, ale to wcale nie popierał LSD. A na koniec jeszcze ułaskawił Sobotkę. Masz rację - to był dopiero prezydent.
Poza tym nie słyszałem żeby Kaczka chciała wprowadzać państwo policyjne ale może o czymś nie wiem?
A "kto nie znami ten przeciwko nam" mówi w takim samym stopniu PiS jak i PO - obie te partie postępują w ten sposób, antagonizując społeczeństwo.
Efa! - 11-11-2006, 00:53
Ja chcę, żeby to Kononowicz został prezydentem - nie tylko B-stoku, a wręcz całego świata ROTFL ROTFL etc.
Nie wiem, jak na Was, ale na mnie działa antystresowo, antydepresyjnie, wręcz fantastycznie mi to robi
Jeżeli tak jest, to przecież nie ma lepszego kandydata - wszyscy inni politycy mnie denerwują
jawlo - 11-11-2006, 12:39
Przypominam o ciszy wyborczej i powstrzymanie się dzisiaj i jurto do godziny 20tej z publicznymi komentarzami.
Hubeeert - 11-11-2006, 13:29
jawlo,
Efa! - 11-11-2006, 14:25
a co, za wpisy na forum będzie kolegium???
Hubeeert - 11-11-2006, 14:26
mam tą cała ciszę wyborczą gdzieś - siedzę na północy Szwecji i mogą mnie cmoknąć kolektywnie
sruba - 11-11-2006, 14:33
ja siedze w Gdansku i mnie tez moga cmoknac.
a nawet kleknac do dzidy
tak czy siak, jutro wszyscy do urn !
nie pozwolcie, by to ktos za Was decydowal !
Efa! - 11-11-2006, 14:37
Zagłosuję na kogoś z mojego osiedla. Może dzięki temu zauważę, jeżeli coś naprawdę zmieni się na lepsze w efekcie wyborów. Jakiś klombik z kwiatkami, czy nowa żarówka w latarni ulicznej obok mojego domu, która nie świeci od roku.
Ale i tak cała nadzieja kraju w Kononowiczu
jawlo - 11-11-2006, 15:21
Hubeeert napisał/a: | ... mogą mnie cmoknąć kolektywnie |
Sruba napisał/a: | ... mnie tez moga cmoknac. |
widze, że mitsumaniaki to pieszczochy i mają swój stosunek ..
Sruba napisał/a: | ...tak czy siak, jutro wszyscy do urn !
nie pozwolcie, by to ktos za Was decydowal ! |
Zdecydowanie popieram!
Anonymous - 12-11-2006, 14:18
szczeslaw napisał/a: | A "kto nie znami ten przeciwko nam" mówi w takim samym stopniu PiS jak i PO - obie te partie postępują w ten sposób, antagonizując społeczeństwo. |
To Twoje zdanie które szanuję, ale się z nim nie zgadzam - peace
Kononowicz rulz
Obejrzyjcie sobie w necie filmik pt. "Napadli matkę Kononowicza" - kolejny hit!
Anonymous - 12-11-2006, 14:58
swoj glos juz oddalem , teraz czekam na wyniki ... ciekawe czy moi kandydaci wygraja
Cezar - 12-11-2006, 15:53
Ja rowniez jestem juz po glosowaniu.
Przynioslem sobie karte glosowania do sejmiku woj. nikt nie byl wart mojego glosu
Robson86 - 12-11-2006, 16:00
no i ja tez jestem juz po glosowanku
Nazwisk masa, a ja nawet tylko 1 osobe znam
Pozdrawiam
igi - 12-11-2006, 19:25
Ja również po glosowaniu.
Robson86 napisał/a: | Nazwisk masa |
to prawda. Ja rowniez wiekszości nie znam.
Teraz nocka wyborcza (tak pewnie do 3 -4 rano) i wklepywanie a dokładniej przeklepywanie do systemu informatycznego.
W sumie nie ważne jak glosujecie i tak decydują ludzie którzy wklepuja to do systemu
Anonymous - 12-11-2006, 19:37
I ja również już spełniłem swój obywatelski obowiązek
Teraz zostało już tylko czekanie....
|
|
|