To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Warmińsko - Mazurskie - Comiesieczne spotkania w Olsztynie

abcabc5 - 06-04-2012, 12:29
Temat postu: Nasze kobiety...
Dałeś mi do myślenia... Stwierdzenie typowo kobiece - wartościowanie. Skąd ja to znam ;-)
Mamy w takim razie do wyboru dwie drogi:
1) dać sobie spokój z wciąganiem kobiet do naszych zainteresowań
2) uatrakcyjnić "program" spotkań pod kątem obecności kobiet ;-)
Wątek jest rozwojowy. Można nad pkt 2 pomyśleć w bliżej nieokreślonej przyszłości, jak się nam będzie chciało, he he!!!
Pozdrowiska!

daron64 - 07-04-2012, 11:13

Trzeba by bylo miec pewnosc, ze bedzie wiecej Pan na danym spocie. Tylko co im tu wymyslec??Mysle, ze dla 50% starczyloby pare butelek wina i troche czasu na marudzenie jacy to faceci sa okropni, a dla drugiej polowy jakis malec, nad ktorym by sie zachwycaly :p tylko nie wiem czy takie pozwolenie im na gromadzenie sie wyszloby nam na dobre :)
abcabc5 - 14-04-2012, 12:13
Temat postu: ;-)
W wino w najbliższym sklepie mogą się zaopatrzyć (oczywiście nie w byle jakim). A Swojego Młodego też mogę zabrać ;-) A czy nam wyjdzie to na dobre - nie dowiemy się puki nie spróbujemy, hehe!!! Z drugiej strony spójrz na to w ten sposób, że na spota trudno zebrać ludzi między innymi dzięki potrzebującym nas kobietom. Więc jeśli je zabierzemy ze sobą, wtedy do spotu w ogóle dojdzie. A jak się ze sobą zakumplują, to może same będą napierać na to, żeby spoty częściej się odbywały... Jest tylko jedno ale - stracimy możliwość swobodnego opowiadania mocniejszych dowcipów, żeby żadnej nie urazić, nie będzie już można pogotować się "w męskim szowinistycznym sosiku", co prawdę powiedziawszy jest potrzebne, żeby odreagować to nasze życie z kobietami... ;-) Krótko mówiąc może zrobić się za grzecznie, hehe!!
daron64 - 14-04-2012, 14:38

najpiwerw trzeba je wyciagnac jakos na taka impreze, a wogole cos Cezar mial rzucic jakims terminem po swietach, a tu cisza..
abcabc5 - 14-04-2012, 14:46
Temat postu: termin spotu
Ano właśnie ;-) Zdążyliśmy ochłonąć po świątecznej wyżerce. Czekamy zatem na termin - może rzuci wkrótce coś konkretnego ;-)
Oby jak najszybciej!!! ;-) ;-)

siwy - 30-04-2012, 17:18

no no, znowu wszystko ucichlo:( a fajnie byłoby sie spotkac;)
Sunderland86 - 17-07-2012, 14:49

Czy coś się dzieje w temacie spotkań? Chętnie zawitałbym na jakiś spocik.
Krzysek - 19-07-2012, 23:17

Bieda straszna :lol:

Ja z Rafałem (nie wiem jaki tu na forum ma nick)Galantami przyjeżdżamy na zloty Hond. Wczoraj akurat byliśmy :) .Spotkania co dwa tygodnie. Nastepny 1 sierpnia 20:00 parking TP , jak pada Carrefour, w Olsztynie.

misiek-ol - 19-08-2012, 14:31

Witam kiedy jakis spocik organizujecie :)
Krzysek - 19-08-2012, 17:24

29 sierpnie gdzie i o której masz w powyższym moim poście. Będe ja i Rafał , jakbym miał nie dotrzeć to dam znać :) .
Anonymous - 21-08-2012, 22:07

Witajcie ja troszkę nie w temacie spotów co nie mówię że nie odwiedzę was jeśli będzie między 25-01.09 u was:) a konkretnie mam pytanie wybieram się do miejscowości Ryn z rodzinką czy znacie może w okolicach jakieś fajne i nie drogie noclegi?? Druga sprawka czy po drodze z łódzkiego w wasze strony cosik po drodze czycha na nas?? na co uważać co omijać?? z góry dzięki za odp. żeby nie zaśmiecać tego tematu proszę nawet pisać na PW Pozdrawiam Miśków z Warmińsko-Mazurskiego

Wasz blacharz lakiernik łódzkie

Krzysek - 22-08-2012, 13:59

Pw poszło :)
Anonymous - 22-08-2012, 14:28

Krzysek napisał/a:
Pw poszło :)

Dzięki śliczne PW czytane Fajnie że można wspólnie na siebie liczyć. Pozdrawiam was.
P.S.
Czy od 25.08 szykuje się u was jakiś spocik??

Krzysek - 22-08-2012, 22:53

Ja na 99% z Rafałem 29sierpnia będdziemy na spocie hond, 20:00 parking TP , jak pada Carrefour, w Olsztynie. Na PW podam Ci mój numer telefonu to możemy się zgrać :twisted: .
siwy - 07-11-2012, 10:04

siema:) czy tu ktos zyje?? moze spocik przed zima, co ??????????