To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Pogorzelica 16-18 września 2011

pawlos - 18-09-2011, 17:57

my też dotarliśmy z godzine temu

dzieki wszystkim za miło spędzony wekend , do następnego spotu

pozdrawiam

Yoshiko - 18-09-2011, 19:55

pawlos napisał/a:
my też dotarliśmy z godzine temu

potwierdzam :mrgreen:

i dodam że pawlos właśnie szykuje się do następnego wyjazdu (do pracy) :cry:

stary alfer napisał/a:
Sylwia, Pavlos, Krycha sorki za odjazd bez pożegnania

JacekR napisał/a:
Sylwia sorrki ze się nie pożegnaliśmy

niewybaczalne :evil:

banderas40 =D> =D> =D> bardzo dziękujemy za przemiły weekend i możliwość zorganizowania go u Ciebie na ośrodku. Mam nadzieję, że zlocik majowy, o którym mówiliśmy wypali bo już mam plan jak wymigać się od roboty :twisted:

Wam kochane Mitsumaniaki też dziękuję za superowe towarzystwo - było baaardzo wesoło :D

Foty chyba jutro - dziś już nie ogarnę aparatu :( bo normalnie chyba :sleepy1:

volve - 18-09-2011, 20:23

Ja już dawno wróciłem, ale najpierw musiałem wywalczyć sobie możliwość wjazdu do garażu(oczywiście sąsiad musiał zastawić), no a później trzeba było coś zjeść.

W ogóle wracając pojechałem przez Autostradę Poznańską(bo nie wiedziałem jak jest ze Struga) i zajechałem na Shella przy rondzie Uniwersyteckim. Zajechałem, tankuje, a tam słyszę syreny policyjne i widzę jak 6 radiowozów kogoś goni. No nic, myslę pojechali dalej, poszedłem zapłacić, wychodzę i słyszę syreny a później bum. Gościu uciekając przeciął rondo i walnął w jakieś dwa inne samochody(nie wiem czy cywilne), później wyskoczył z auta i chyba zaczął uciekać, ale go złapali. Jak wróciłem, to wszedłem na głos szczeciński i:

http://www.gs24.pl/apps/p...ZECIN/313821460

Jakiś gówniarz wziął starą Corsę(Corsa pierwszej generacji, może nawet sobie kupił aby poszaleć, w końcu to grosze pewnie kosztuje) i chyba chciał pobawić się w GTA :/ Ja tylko się ciesze, że jednak te pare minut wcześniej zajechałem na Shella, bo z moim szczęściem to trafiłby we mnie :/ A wtedy to nawet policja by mu nie pomogła :evil:

Dobra a tak poza moją opowieścią to dziękuję bardzo za super zlot, w sumie znając już część ekipy tego można było się spodziewać, ale chyba nawet przerósł te oczekiwania.
Dzięki Rafale za gościnę, trzeba będzie niedługo zacząć myśleć o tym maju, tak jak rozmawialiśmy. Może nawet udałoby mi się wyrwać wtedy na cały tydzień :twisted: Chociaż później pewnie każdy z nas musiałby trafić na jakiś odwyk(no może poza Sylwią, bo nie piła :P )

banderas40 - 18-09-2011, 20:25

Jak dla mnie weekend majowy to bardzo optymalny termin :-) i mam nadzieję że się spotkamy w komplecie i dojdą jeszcze nowe osoby .
wookash83 - 18-09-2011, 20:39

z Kasią właśnie dojechaliśmy do Szczecina u rodzinki było w porządku ale piątkowo - sobotni wieczór z Mitsumaniakami to było to :) pozdrowienia dla Wszyskich i oby do maja :D
r@f@l - 18-09-2011, 23:22

widzę że udana była imprezka:) szkoda że ja nie mogłem dotrzeć:/
JacekeR - 19-09-2011, 08:06

A żałuj, żałuj ale zapraszamy wstępnie w maju na długi weekend.
Yoshiko - 19-09-2011, 08:11

r@f@l napisał/a:
widzę że udana była imprezka:) szkoda że ja nie mogłem dotrzeć:/
JacekeR napisał/a:
A żałuj, żałuj ale zapraszamy wstępnie w maju na długi weekend.

tak ale najpierw wytrenuj kondycję :mrgreen:

stary alfer - 19-09-2011, 08:12

JacekeR napisał/a:
w maju na długi weekend.

Wracając, zastanawiałem się czy jest to właściwy termin.
W rozmowie z Rafałem nie wpadłem na to, że rzeźnią będzie dojazd i powrót znad morza.

W każdym razie jest czas, aby to uzgodnić ;)

szuwar - 19-09-2011, 08:19

Yoshiko napisał/a:
tak ale najpierw wytrenuj kondycję :mrgreen:

spoko razem z Rafałem odprowadzimy wszystkich do łóżek :) i sprawdzimy czy będzie rankiem ciepła woda :)

na marginesie wcześniej biorę numery pokoików i pobudka na sobotnie śniadanko :)

Yoshiko - 19-09-2011, 08:40

szuwar napisał/a:
pobudka na sobotnie śniadanko :)

zdecydowanie śniadanko o 9 to za wcześnie :mrgreen:

szuwar - 19-09-2011, 10:13

Yoshiko napisał/a:
zdecydowanie śniadanko o 9 to za wcześnie :mrgreen:

ja wcześnie poszedłem spać, to i łatwo było wstać :)

volve - 19-09-2011, 10:48

stary alfer napisał/a:
W rozmowie z Rafałem nie wpadłem na to, że rzeźnią będzie dojazd i powrót znad morza.

Co roku jeżdżę na majówkę nad morze i faktycznie jest masakra. Ale w następnym roku 1 maja to wtorek, 3 maja to czwartek i ogólnie będziemy tak kombinowali, aby móc być cały tydzień(o tym rozmawiałem z banderasem na koniec). Ci, co nie mogliby załatwić sobie dwóch lub trzech dni urlopu(ja 2 maja nigdy nie chodzę do pracy :D ), to dojeżdżaliby do nas na dwa-trzy dni. A najwytrwalsi byliby w sumie przy dobrych wiatrach 10 dni(a później następne 10 dni na odwyku :D ).
Sprawa jest do przedyskutowania, trzeba się zastanowić kto miałby ochotę na taki dłuższy długi weekend. No i wiadomo, banderas musi wiedzieć wcześniej.

JacekeR - 19-09-2011, 11:48

Yoshiko napisał/a:
zdecydowanie śniadanko o 9 to za wcześnie

ja poproszę do łóżeczka śniadaneczko :) jak nie to się barykaduję żeby szuwar mi do pokoju nie właził. :biggrin:

Yoshiko - 19-09-2011, 11:54

JacekeR napisał/a:
ja poproszę do łóżeczka śniadaneczko :)

myślisz że Sylwia Ci przyniesie :twisted: :wink: