Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
Yoshiko - 14-09-2011, 11:40
Xsystoff napisał/a: | Gdyby nie te ronda szczecinskie w centrum miasta to bysmy stali w jednym wielkim korku, a tak w miare sprawnie sie po nich jezdzi, ja je lubie |
najlepszym rozwiązaniem na zakorkowane skrzyżowania są właśnie ronda
(których kiedyś notabene unikałam jak ognia)
u nas też zdają świetnie egzamin nawet to always'owe
xylen - 14-09-2011, 11:44
Ja też
[ Dodano: 14-09-2011, 12:10 ]
Trzeba spadać, pare spraw na mieście trzeba załatwic, miłego popołudnia
Yoshiko - 14-09-2011, 12:24
miłego
a ja idę zobaczyć czy na dworze jest ciepło czy zimno
volve - 14-09-2011, 12:55
Yoshiko napisał/a: | volve no weź się ogarnij - robota nie zając |
Może i robota nie zając, ale kosztorys trzeba było szybko zrobić
Co do rond, to dobra rzecz, ale inna sprawa, że ludzie nie potrafią po nich jeździć. Wszyscy się pchają na zewnętrzny, bo boją się później, że nie zjadą. Natomiast niektórzy ze środkowego pasa zjeżdżają nie ustępując pierwszeństwa tym na zewnętrznym pasie.
Niby My, Szczecinianie mamy najwięcej rond i powinniśmy umieć po nich jeździć jak żaden inny Polak, ale wypadamy raczej przeciętnie
Yoshiko - 14-09-2011, 13:33
Yoshiko napisał/a: | idę zobaczyć czy na dworze jest ciepło czy zimno |
jest ok temp w sam raz tylko trochę dmucha dobrze, że ciepłym powietrzem a nie polarnym
volve napisał/a: | ludzie nie potrafią po nich jeździć. Wszyscy się pchają na zewnętrzny, bo boją się później, że nie zjadą |
święta racja, święta racja
volve - 14-09-2011, 14:49
Ha, jeszcze niecała godzinka i do domu...w sumie odstawię auto i idę podpytać do jednej szkoły językowej pewne sprawy.
A tak ogólnie to polecacie jakieś szkoły językowe na terenie Szczecina(język niemiecki) ?
Yoshiko - 14-09-2011, 14:58
Cytat: | Ha, jeszcze niecała godzinka i do domu. |
A ja już zmykam - miłego popołudnia.
wookash83 - 14-09-2011, 16:19
i żeby jeszcze lepiej je (ronda) przedstawić to są wzorowane na Paryżu(ronda uliczne ułożone na planie konstelacji) ale mi nie do końca pasują trzeba się do nich przyzwyczaić
ale widzę że temat "Nasze regionalne OT" odnotował chyba najlepszy start w historii Zachodniopomorskiego
Yoshiko - 14-09-2011, 16:28
wookash83 napisał/a: | i żeby jeszcze lepiej je (ronda) przedstawić to są wzorowane na Paryżu(ronda uliczne ułożone na planie konstelacji) |
z lotu ptaka wygląda to naprawdę imponująco
wookash83 napisał/a: | "Nasze regionalne OT" odnotował chyba najlepszy start w historii Zachodniopomorskiego |
heh mam nadzieję, że nie umrze śmiercią naturalną
Maciek - 14-09-2011, 17:53
wookash83 napisał/a: | żeby jeszcze lepiej je (ronda) przedstawić to są wzorowane na Paryżu(ronda uliczne ułożone na planie konstelacji) |
A nawet
,,Mówią one o podobieństwie układu placów do konstelacji Oriona oraz układu egipskich piramid w Gizie. "
Swego czasu było głośno o ,,Szczecin miastem Oriona " itp
A wracając do rond to mi one bardzo odpowiadają bo jest mnóstwo miejsca na wewnętrznych pasach
Xsystoff - 14-09-2011, 18:19
volve napisał/a: |
A tak ogólnie to polecacie jakieś szkoły językowe na terenie Szczecina(język niemiecki) ? |
Profi Lingua na Wojska Polskiego, jak sie chcesz czegos dowiedziec to pytaj, moja dziewczyna tam pracuje
volve - 14-09-2011, 18:19
O i nawet Pan Moderator zajrzał
Maciek napisał/a: | A wracając do rond to mi one bardzo odpowiadają bo jest mnóstwo miejsca na wewnętrznych pasach |
Zgadzam się w 100% Pamiętam kiedyś, jak pracowałem w Makro dawno temu, to zawsze dojeżdżając do ronda uniwersyteckiego(chyba tak to się nazywa) pracy pas zawsze by zakorkowany, a ja lewym wszystkich wymijałem i wjeżdzałem na rondo
[ Dodano: 14-09-2011, 18:31 ]
Xsystoff napisał/a: | Profi Lingua na Wojska Polskiego, jak sie chcesz czegos dowiedziec to pytaj, moja dziewczyna tam pracuje |
Poszło PW...ale chyba Szczeciński oddział nie jest wpisany do ewidencji kuratora, więc odpada. Na razie znalazłem szkoły Fokus i Bara, w przyszłym tygodniu pochodzę i popytam się u nich jak to wygląda.
stary alfer - 14-09-2011, 19:36
Galant oberwał w tylny błotnik i zderzak dziś popołudniu.
Sprawców brak.
Ja na razie
volve - 14-09-2011, 19:39
stary alfer napisał/a: | Galant oberwał w tylny błotnik i zderzak dziś popołudniu. |
Ja dzisiaj nikogo nie ucelowałem, więc to nie ja
Mam nadzieję, że się znajdzie winowajca. Gdzieś na parkingu ? Pod praca ?
stary alfer - 14-09-2011, 19:44
volve napisał/a: | Mam nadzieję, że się znajdzie winowajca. Gdzieś na parkingu ? Pod praca ? |
http://forum.mitsumaniaki...p=934328#934328
|
|
|