To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Pomoc w głosowaniu na MitsuManiakowego Outlandera

pompec - 02-12-2011, 01:01

kto wygrał? kto wygrał? :)
Juiceman - 02-12-2011, 09:37

Kruca fix nie ma jeszcze oficjalnych wyników, nie wiem czy zliczają ile głosów Lubi Outka i lubi strone profilową riders.
bongo_22 - 02-12-2011, 10:47

Zagłosowałem przedwczoraj na stronce bo nie mam FB. Na chwilę obecną wygrywa tam równo 100 głosami przewagi fiacik. A co z FB? Ktoś wie jak tam wygląda?
pamar - 02-12-2011, 10:51

bongo_22 napisał/a:
Na chwilę obecną wygrywa tam równo 100 głosami przewagi fiacik

Ten fiat nie wygrywa, tam jest pokazana pierwsza dziesiątka która weszła do ścisłego finału.
bongo_22 napisał/a:
A co z FB? Ktoś wie jak tam wygląda?

Jak do tej pory... cisza

bongo_22 - 02-12-2011, 11:10

pamar napisał/a:

Ten fiat nie wygrywa, tam jest pokazana pierwsza dziesiątka która weszła do ścisłego finału.

To w takim razie co to jest :?:

Wygląda na pierwszą dziesiątkę z ilością oddanych głosów na poszczególne samochody.
W momencie kiedy głosowałem, wygrywał Outek Dzikiego a ilość głosów była zupełnie inna...

Juiceman - 02-12-2011, 11:18

Z FB:

"[...]prosimy o trochę cierpiliwości musimy być skrupulatni i uczciwi, sprawdzamy czy wszystkie osoby które wybrały swoje "auto marzeń" należą do naszych fanów :) Więcej info za chwilę na tablicy:)"

pamar - 02-12-2011, 11:24

Z FB czII:
Cytat:
WEEKEND PRZYJECHAŁ W WIELKIM STYLU!! GŁOSOWANIE ZAKOŃCZONE!!

Pozostaje 'jedynie' sprawdzić ponad 2 000 głosów na naszym fb i zweryfikować czy należą do fanów naszej marki. Prosimy o cierpliwość, gdyż uwierzcie nam, że to mocno czasochłonne zajęcie i nic do końca nie jest przesądzone... Wyniki więc postaramy się podać dziś wieczorem, bądź jutro rano :) A w oczekiwaniu na werdykt... Imprezowy weekend czas zacząć!!
Wybieracie się gdzieś?

Juiceman - 02-12-2011, 11:30

Nic do końca nie jest przesądzone - nie podoba mi się to :evil: :?
SHARK1979 - 02-12-2011, 18:16

Nadal nic nie wiadomo w temacie no chyba fiatek nie wygra co :roll:
piomic - 02-12-2011, 21:18

kleryk-3kgt napisał/a:
Zazdrość bo kolega ma taką furę to nie kliknę a nich się wstydzi?
Szczerze to nie bardzo widzę czego tu zazdrościć (jak dla mnie przekombinowany) ale kliknąłem bo swój.
szuwar - 02-12-2011, 21:27

piomic napisał/a:
Szczerze to nie bardzo widzę czego tu zazdrościć (jak dla mnie przekombinowany) ale kliknąłem bo swój.

moim zdaniem to fiacik zasługiwał na ostatnie miejsce, ale tu chodziło o solidarność naszą jako MM, fiaty się zmobilizowały bardziej i zapewne o to chodziło kleryk-3kgt, nie miał nic złego na myśli, ja to tak odebrałem ....

pamar - 03-12-2011, 08:07

15:47 02.12.2011:
Cytat:
Liczenie głosów trwa dalej i już w tym momencie możemy lekko zasugerować, iż wyników spodziewajcie się raczej jutro ;) Mobilizacja w Waszych szeregach zaskoczyła nas maksymalnie! :) )

Czekamy

szuwar - 03-12-2011, 11:59

pamar, wprowadziłeś rozmowę na właściwy tor :)

.... ale z tym czekaniem to jak za PRL, czekamy czekamy .... w dobie dzisiejszej cyfryzacji wynik jest znany od razu, przecież na FB nikt kartek listem nie wysyłał ....

vendetta - 03-12-2011, 14:08

♪♫♫♫♫♪♪♫♫♫♫♪ FANFARY ♪♫♫♫♫♪♪♫♫♫♫♪
„NAJLEPSZĄ TUNINGOWĄ STYLIZACJĄ WEDŁUG INTERNATÓW” został... – Grzegorz ‘Dziki’ Kowalówka ze swoim wyjątkowym Mitsubishi Outlander uzyskując blisko 1500 głosów!! MitsuManiak pozostawił daleko w tyle konkurencję w głosowaniu na facebooku oraz zajął drugie miejsce w głosowaniu na naszej stronie www.energyRIDERS.pl

Tuż za nim na podium uplasowali się odpowiednio Mercedes CLK (blisko 1100 głosów) oraz Fiat Seicento (blisko 1000 głosów, a warto odnotować, że zdobył największą ilość głosów na naszej stronie) !! Cóż nam pozostaje?? Wszystkim zawodnikom, a zwycięzcy szczególnie GRATULUJEMY!!
♪♫♫♫♫♪♪♫♫♫♫♪ FANFARY ♪♫♫♫♫♪♪♫♫♫♫♪

Muciek - 03-12-2011, 14:09

Heheh, chciałem to właśnie wstawić, gratulacje :-)