Śląskie - Poszukiwane osoby do filmu o motoryzacji
mjsystem - 14-02-2012, 22:47
carlRP napisał/a: | A nie chcecie przygarnąć do filmiku Galanta Gti E33a chętnie bym się wkręcił:) |
Myślę, że już się wkręciłeś
Guga_deLux - 15-02-2012, 01:29
Ja bym się też wciągnęła z moim MSR, tylko nie wiem czy się ktoś zgodzi, gdyż on "z lekka" poobijany
robertdg - 15-02-2012, 07:55
Guga_deLux napisał/a: | gdyż on "z lekka" poobijany | W Fast&Furious tez co chwila trzaskali fury ale przy następnym ujęciu wyglądały jakby z salonu wyjechały
carlRP - 15-02-2012, 09:38
Haha:D no mój Gal też pierwszej nowości nie jest:D ale dobrze się odpicuje i będzie F&F:D
Guga_deLux - 15-02-2012, 11:25
Chętnie zrobiłabym z niego czerwono-ognistą bestię, ale niestety na razie środków brak... No, chyba, że w totka miałam szczęście, ale o tym jeszcze nie wiem
MartinMM - 15-02-2012, 12:58
Guga_deLux, puscilas LOS mILIONOS hehe
carlRP, jak sie odpicuje to bedzie perelka
W takim razie grono do filmu nam się powiększyło
mjsystem - 15-02-2012, 15:42
Alex widzisz? Jesteśmy z Tobą
mirc23 - 15-02-2012, 17:25
Jeżeli będziecie miali jakieś konkrety to poproszę o informację a może i przytargam moje GTi
carlRP - 15-02-2012, 22:29
Pod słowe odpicuje mialem na myśli dobre mycie nabłyszczanie itp.:D ogólnie autko się git prezentuje:D
Lista:
1. Martinos pajero
2. mjsystem lancer SB
3. Morfi cari I - jak znajdzie sie dwojka to mozesz to wykorzystac jako mlodsze rodzenstwo - choc mam nadzieje iz masz juz jakis pomysl na charakter swojego auta
4. Alex87 - czarny avance ea5a + kolezanka z colt'em
5.carlRP - można mowić Robcon:]
6.Guga_deLux
MartinMM - 15-02-2012, 22:40
Jeszcze jak sie uda to nam pomoze Steven Spielberg heh
alex87 - 16-02-2012, 02:50
no widze ze troche tempa nabrala produkcja.
po zlocie-spocie moze sie okazac iz braknie miejsc i bedzie lista rezerwowych : -P
a tak naprawde auta swoją drogą ale to tez swego rodzaju wyzwanie i fan dla osob bioracych udzial. natomiast priorytetem bylyby perelki w postaci tych bardziej unikatowych modeli.
@carlRP - "A nie chcecie przygarnąć do filmiku Galanta Gti E33a chętnie bym się wkręcił:)" - smieszne pytanie. ze starszym rodzenstwem Gala mozesz nawet w niektorych ujeciach jechac obok rezysera.., to znaczy mnie : -P
@Morfi .. jak sie chlopaki sprezą i pogoda z poczatkiem marca na to pozwoli to juz nie bedzie to tylko dzwiek v6 ale syczenie blow-off'ow z silnika TT
a teraz mnie oswiecilo. w paru tematach polecialy posty i troche to bylo dziwne bo wczesniej tak nie bylo. ale skaplem sie ze sniegl spadl to siedzicie na forum : -P
przed spotem niech kazdy sobie obejrzy jeszcze raz te dwie produkcje gdyz glownie to na nich bedziemy bazowac i starac sie osiagnac podobny efekt.
- http://www.youtube.com/watch?v=yj1kBHcAbzw
- http://vimeo.com/18213921
carlRP - 16-02-2012, 10:51
No to będę zaszczycony jakieś wstępne daty lub spotkanko organizacyjne??
A miejscówa już wybrana?? bo ja polecam podbeskidzie:D dużo fajnych miejsc:)
Kct - 16-02-2012, 16:09
Witam, późno tu dotarłem, gdyby moje auto pasowało do koncepcji filmiki jestem do dyspozycji i w każdym zakresie chętny pomóc coś takiego nakręcić
Lista:
1. Martinos pajero
2. mjsystem lancer SB
3. Morfi cari I - jak znajdzie sie dwojka to mozesz to wykorzystac jako mlodsze rodzenstwo - choc mam nadzieje iz masz juz jakis pomysl na charakter swojego auta
4. Alex87 - czarny avance ea5a + kolezanka z colt'em
5.carlRP - można mowić Robcon:]
6.Guga_deLux
7. Kct - Eclipse 2g
dopisuje się do listy na wszelki wypadek
mjsystem - 16-02-2012, 16:11
alex87 napisał/a: | przed spotem niech kazdy sobie obejrzy jeszcze raz te dwie produkcje gdyz glownie to na nich bedziemy bazowac i starac sie osiagnac podobny efekt. |
Masz przed sobą wyzwanie Panie reżyserze, ale aktorzy wyborni.
Będzie ok, zobaczysz
Jogurt - 16-02-2012, 16:49
alex87 napisał/a: | niech kazdy sobie obejrzy jeszcze raz te dwie produkcje gdyz glownie to na nich bedziemy bazowac i starac sie osiagnac podobny efekt | ja mogę jechać rowerkiem
|
|
|