To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - 100% trolowanie - ku przestrodze.

WK89 - 20-03-2012, 06:44

Major93 napisał/a:
jezeli bedziesz demontował a auto bedzie na jałowym biegu na tzw luzie to chyba bedzie sie dało, bo bieg Ci sam raczej nie wskoczy, tak mysle

przy demontażu sprzęgła , najpierw demontuje się skrzynie biegów , i na pewno żaden bieg przy przemieszczaniu miska z garażu do garażu mu nie wskoczy , kolego nie pisz głupot .

Jogurt - 20-03-2012, 20:31

Cytat:
ezeli bedziesz demontował a auto bedzie na jałowym biegu na tzw luzie to chyba bedzie sie dało, bo bieg Ci sam raczej nie wskoczy, tak mysle
nie wytrzymam, chłopie to nie stary opel. jak skrzyni nie będzie w aucie to co ma mu wyskoczyć ?
coltjaro, do wymiany sprzęgła będziesz potrzebował trochę narzędzi, kanału albo podnośnika no i przydałoby się trochę wiedzy. na czymś musisz podwiesić silnik bo zostanie tylko na poduszce z rozrządu jak wyciągniesz skrzynie a bedziesz go chciał przepychać

mkm - 20-03-2012, 21:20

Jak już nawet Jogurt nie wytrzymywał to czas było przenieść i zaprezentować drugi odcinek. :mrgreen:
Był to odcinek z cyklu „Wiódł ślepy kulawego czyli fachowcem jestem”. :wink:

waldi-1 - 30-03-2012, 23:18

to nie jest temat załozony przeze mnie, wiec prosze o wykasowanie go, jesli jestescie tacy prawozadni i przestrzegajacy prawa, to chyba wiecie ze cos takiego bez zgody jest nielegalne, i łamiace prawo, poza tym uwazam ze ten temat jest obrazajacy moja osobe i ja sobie tego nie rzycze
Morfi - 30-03-2012, 23:30

waldi-1, tym postem ośmieszyłes samego siebie. Tyle ludzi ci pokazało ze sie mylisz.
Łamanie prawa bedzie tępione na tym forum :?