Zloty i Spoty - V Zlot Mitsumaniaków 08.2007 - STRYKÓW!
Anonymous - 24-01-2007, 02:09
slo_mo napisał/a: | TAGi napisał/a:
sory nie mogłem sie powstrzymać OT: i znowu zlocik w moje urodzinki
Maciek napisał/a:
Aleś sie wydał - masz przechlapane stawiasz wszystkim
No to przynajmniej już o picie nie trzeba się martwić |
a to nie działa w drugą stronę, sie znaczy wszyscy obecni stawiają solenizantowi kolejke... oj czuje ze bym nie podołał ;p ;p
Anonymous - 27-02-2007, 16:24
Witam wszystkich.A moja KOBIETA ma termin porodu w tym czasie,jak to pogodzic? Podajcie jakis link na temat zlotu,co tam bedzie,noclegownia i srodki bespieczenstwa. ps,poszukiwane Dwie zgrabne chostessy z okolic Jeleniej Góry,które sie zmieszczą do IV na tylną kanape Pozdrawiam
Sz@kal - 27-02-2007, 21:50
A ja takie pytanko mam bo nie wspomniane jest nigdzie o tym ,a i pytania tego nie mam za bardzo gdzie zadać. A mianowicie do kiedy będą otwarte zapisy na zlot?
arekp - 27-02-2007, 23:00
[quote="Sz@kal"]A ja takie pytanko mam bo nie wspomniane jest nigdzie o tym ,a i pytania tego nie mam za bardzo gdzie zadać.[/query]
Czytac, CZYTAC ... 2007 Zlot Mitsubishi BORKI Lista CHETNYCH !!!
TommiCrazy - 08-03-2007, 22:43
dobra, zlot jest w sierpniu ...ale ktorego dokladnie?
Cezar - 09-03-2007, 02:03
TommiCrazy, zapewne bedzie to ostatni weekend sierpnia - 24, 25 VIII
piwkotom - 30-03-2007, 19:22
Chyba raczej: 25-26.08.2007r ????
Dla chetnych na wczesniejszy przyjazd oczywiscie 24 jest aktualny ale to wczesniejszy przyjazd czyli na "zaprawe"
Cezar - 31-03-2007, 01:12
Faktycznie moj blad
Zaczac bedzie mozna 24, a skonczyc az sie wytrzezwieje
Potek - 31-03-2007, 14:39
Informacja dla wszystkich rodziców wybierających sie na zlot !!!!!
Na zlocie będzie funkcjonować miniprzedszkole w którym będzie można pozostawić dzieciaki pod okiem siły fachowej (przedszkolanki) na kilka godzin w sobotę.
Proszę wszystkich rodziców o przeczytanieTEGO tematu i dopisywanie się.
Anonymous - 20-04-2007, 14:51 Temat postu: jaki termin zlotu w sierpniu ? Wiadomo coś konkretnego którego sierpnia będzie ten zlot jestem z Łodzi chętnie pomogę...
Pozdrawiam
Gene - 23-04-2007, 11:52
Panie i Panowie
* * * * * ZLOT 2007 * * * *
data: 24-26.08.2007
miejsce: Strykow, osrodek Cesarka http://www.cesarka.pl/
Czy osoby zainteresowane musza same rezerwowac sobie nocleg?
Czy osoby chcace przyjechac musza dopelnic jakis formalnosci poza zgloszeniem sie na liste chetnych?
Czy zlot zaczyna sie juz w piatek wieczorem?
Co nalezy zabrac obowiazkowo na zlot, karte klubu jakies zgloszenie, sam nie wiem?
prosze o rzeczowe odpowiedzi bo pierwszy raz bede w takim zlocie uczestniczyl
piwkotom - 26-04-2007, 21:40
Gene napisał/a: | Czy osoby zainteresowane musza same rezerwowac sobie nocleg? |
Nie. Miejsce rezerwujesz poprzez dokonanie wplaty zgodnie z tym tematem: link -> info o wplatach - post Bolka z dnia 25.04.2007r ;
Gene napisał/a: | Czy osoby chcace przyjechac musza dopelnic jakis formalnosci poza zgloszeniem sie na liste chetnych? |
Zadnych formalnosci - wpis na liste chetnych
Gene napisał/a: | Czy zlot zaczyna sie juz w piatek wieczorem? |
Zlot zaczyna sie formalnie w sobote, z tym ze mozna przyjechac w piatek. W szczegolnosci dotyczy to osob ktore:
- maja taka potrzebe/ochote;
- maja daleko;
- maja ochote wziac udzial w pewnej niespodziance, ktora odbedzie sie w sobote w godzinach rannych (bedzie jeszcze o tym info) ;
Gene napisał/a: | Co nalezy zabrac obowiazkowo na zlot, karte klubu jakies zgloszenie, sam nie wiem? |
Siebie
Gene napisał/a: | prosze o rzeczowe odpowiedzi bo pierwszy raz bede w takim zlocie uczestniczyl |
Jak na razie tyle. Niedlugo pojawi sie info ze szczegolami i mysle ze tam wiele watpliwosci sie wyjasni.
Pzdr
[ Dodano: 26-04-2007, 21:44 ]
MadMax napisał/a: | Wiadomo coś konkretnego którego sierpnia będzie ten zlot jestem z Łodzi chętnie pomogę...
Pozdrawiam |
Jesli masz ochote przylaczyc sie do pracy to zapraszamy w sobote na spot okolo godz. 10:00 albo 11:00 (jeszcze nie wiemy dokladnie) przy gmachu TV (Narutowicza/Sienkiewicza), czytaj ten watek -> Spot Lodz 28.04.2007r .
Przyda sie pomoc bo jest co robic
pzdr
wojmi1 - 08-05-2007, 17:00
piwkotom, bolek--- to ja mam pytanko bo jakos mnie w qrza dlaczego mam placic za domek za dobe np 4miejsca kod alfa nie 100 zl tylko 140zl czyli od piatku do poniedzialku /3doby/ nie 300zl tylko 420zl O co chodzi bo jak ktos chce wynajac caly osrodek to powinno byc taniej niz w cenniku osrodka a tak za to ze z klubu to zamiast znizki mam podwyzke o 40% /jeszcze z 100% przedplata na 4 miesiace wczesniej//:badgrin: --- albo ma to zniechecic klubowiczow do przyjazdu z rodzinami ???
Prosze o przemyslenie kwesyji i konkretne wytlumaczenie tematu -bo niby sam udzial w spocie bezplatny , a moze chodzi o to by ci z innych regionow zafundowali miejscowym???
Jezeli potrzebna jest kasa na dodatkowe atrakcje to prosze podac ze spotowicz ma wplacic 10 lub 20zl
aby muc brac udzial w spocie ...
piwkotom - 08-05-2007, 17:44
hmmm....
nie do konca jest to prawidlowy tok rozumowania.
Stawka dodatkowa jest tylko za jeden dzien, a wlasciwie jeden nocleg: 25/26.08.
Problem polega na tym, ze jest nas troche za malo na dzien dzisiejszy zeby na ten jeden wieczor wykupic caly osrodek. Kiepsko bedzie jak beda nam sie krecili tam obcy. Mozemy, oczywiscie ograniczyc sie do takiej liczby domkow ilu nas bedzie ale doszlismy do wniosku ze bedzie to rodzic mnostwo nowych problemow.
W twoim przypadku bedzie to nie 420zl za te trzy dni tylko 340zl.
I nie chodzi o zaden sponsoring i inne glupoty jakie wypisales (bez obrazy).
Staramy sie o sponsorow finansowych ale niestety nie jest z tym najlepiej. Najchetniej zalatwilibysmy sprawe dla wszystkich za darmo wlacznie z noclegami, ale pomimo naszych usilnych staran tak sie niestety nie da.
Zeby bylo jasne, cala impreza jest darmowa, z jednym wyjatkiem ale to bedzie dla chetnych, i zaden spotowicz innemu nic nie sponsoruje. Chodzi tylko o to zebysmy byli sami w osrodku i zeby nikt obcy nam sie tam szwendal.
W informacji o wplatach zaraz pojawi sie wyrazna informacja ze ta dodatkowa oplata dotyczy TYLKO I WYLACZNIE TEJ JEDNEJ NOCY.
pzdr
P.S. Absolutnie nikogo nie chcemy zniechecac, wrecz przeciwnie. Jezeli ktos ma problem zeby jednorazowo wplacic calosc to niech wplaci jakas rozsadna zaliczke w wysokosci odplatnosci za noc 25/26.08. Reszte mozna bedzie spokojnie wyrownac na miejscu. My musimy zarezerwowac osrodek tylko na 25 i noc 25/26 i do tego potrzebne sa wplaty. Tak wiec na dzien dzisiejszy wystarczy jak wplacisz 140zl. Reszta bedzie do zalatwienia na miejscu.
pzdr
Gene - 09-05-2007, 09:12
Jak i gdzie mozna otrzymac potwierdzenie wplaty i rezerwacji?
Pytam bo nie chce aby tuz przed spotem ktos poinformowal mnie, ze nastapila zmiana i nie ma dla nas miejsca.
Chcemy przyjechac w piatek wieczorem i wrocic do domku w niedziele tez wieczorem wiec zaplacilismy za 2 nocki plus ta doplata.
serdecznosci
|
|
|