To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - TEMAT "NAKLEJKA KLUBOWA"

Firebee - 07-05-2013, 20:33

zaczepnie to jesteśmy Oficjalnym Klubem Mitsubishi w Polsce na co mamy stosowny certyfikat (zapraszam na www.mitsumaniaki.com ), zatem możemy używać logo mitsubishi motors (czy też diamentów w naszym logo).

Dodatkowo, mimo iż mogę użyć logo MMC, to za każdym razem jeśli używam logo Mitsubishi Motors (koszulki mmdzieciom itp) to i tak proszę o zgodę MMC Polska przesyłając im projekty...

I chyba w tym widać różnicę pomiędzy wykorzystywaniem i samym szacunkiem moim do obcego logo i marki (MMC) a szacunku np Mariano do nas i marki "MitsuManiaki".

Mariano sprzedaje koszulki z logo MitsuManiaki na Allegro, nie robi tego charytatywnie, a forma i wygląd koszulek ani nie została zaakceptowana ani mi osobiście się nie podoba.
Więc poza kwestiami zarobkowymi, które otrzymuje naszym kosztem (naszym - wszystkich mitsumaniaków) pozostaje jeszcze kwestia użycia logo i tego jak nasze logo będzie postrzegane.

Hubeeert - 07-05-2013, 21:57

Metoda3 napisał/a:
Tak zaczepnie zapytam tylko czy w logo mitsumaniaki wykorzystane trzy diamenty były konsultowane z Mitsubishi Motors?? heh

Tak defensywnie odpowiem, że tak, oczywiście.
Poza konkursem stwierdzę, że krótko z nami jesteś skoro nie wiesz.

A od siebie dodam, żeby mnie nie irytować.

Piwor - 07-05-2013, 22:26

Hubeeert napisał/a:
A od siebie dodam, żeby mnie nie irytować.

Złota rada wujka Sama. :D

Metoda3 - 08-05-2013, 16:27

Nie jest moim celem irytować kogo kolwiek. Jak już pisałem kupowałem tylko oficjalne produkty Mitsumaniaków. I staram się reprezentować klub godnie. I tak szczerze to nie rozumiem czemu napadacie na mnie z taką zaciętością jakbyście bronili przysłowiowego krzyża pod budynkiem sejmu. Ja osobiście szanuję klub i nie zrobiłem nic co może mu zaszkodzić. Klubowiczem jestem faktycznie dość krótko ale fanem marki Mitsubishi i ogólnie motoryzacji od zawsze. Cieszę się że mogę być oficjalnym mitsumaniakiem i jestem z tego nawet dumny. Jeszcze raz przepraszam jeśli kogoś uraziłem.
Hubeeert - 08-05-2013, 17:40

Metoda3 napisał/a:
I tak szczerze to nie rozumiem czemu napadacie na mnie z taką zaciętością jakbyście bronili przysłowiowego krzyża pod budynkiem sejmu.

Chciałbym zauważyć, że to Ty zaatakowałeś pytaniem o znak Mitsubishi.
Dostałeś odpowiedź i na tym zakończmy temat.

Piwor - 08-05-2013, 18:32

Tu nikt na nikogo nie ma zamiaru napadać.
koliber124 - 08-05-2013, 21:14

Hubeeert napisał/a:
Dostałeś odpowiedź i na tym zakończmy temat.

...a prosiłem już wcześniej żeby tego tematu dalej nie ciągnąć :evil:
wydawało mi się że jest już wszystko jasne i klarowne...myliłem się :evil:

pietja - 08-05-2013, 23:22

...ach ten polski naród :P
A odnośnie metody to wg mnie jest wzorem do naśladowania, bo jego misiek powinien być autem flagowym... są właściciele rudzielców na alu-kołpaku co nie chcą wrzucić fotek swojego żelaza a się wymądrzają na forum... taka jest niestety prawda i nie chcę tu nikogo urazić, bo nie w tym rzecz (każdy jeździ tym na co go stać). Nie tylko zamiłowanie się liczy ale i to czym reprezentują klub, w którym by nie byli ;)

p_bladek - 18-11-2017, 19:26

Jakaś szansa na małe naklejki nad kierunkowskazy boczne?