Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Warsztaty w Trójmieście (zbiorczy)
Marcino - 16-03-2007, 09:41
futro68 napisał/a: | witam
chciałbym polecić nowy, profesjonalny warsztat w trójmieście - z miłą obsługą! Robiłem tam wczoraj rozrząd w moim misiu - zakończony pełnym sukcesem skończyliśmy co prawda grubo po północy ale było warto. Warsztat mieści się w Gdyni za obwodnicą przy trasie na Chwaszczyno. Więcej informacji mogą udzielić mistrzowie mechanicy Josie lub Krzyżak
ps. uwaga proszę nie rozpijać mechaników |
To ja mam pytania i to konkretne...
1. Na kiedy można sie zapisać na wymiane rozrzadu
2. Jaki był koszt częsci i zamawiałes pewnie u Jappaneze
Pozdrawiam
Marcino - 16-03-2007, 15:50 Temat postu: Nabicie klimatyzacji Jaki zakład polecacie abym mogł napełnic swoja klimatyzacje?
Moze coś z tej listy
Warsztaty - trójmiejska autostrefa
Pozdrawiam
Anonymous - 23-04-2007, 22:28
dobra potrzebuje pilnie jakiegos warsztatu gdzie podlacza mi sie kompem serwisowym i zdiagnozuja bledy. silnik zaczyna mi wariowac (obroty rosna,maleja az zgasnie) przy wylaczonej klimie ktora i tak nie chlodzi
Anonymous - 30-04-2007, 10:32
dobra jeszcze jedna sprawa. urwala mi sie raczka w cari od strony pasazera. no i wlasnie moje pytanie jest takie gdzie moge cos takiego dostac??
pozdrawiam
Anonymous - 30-04-2007, 10:49
Ice myśle ze salon Mitsu lub allegro-nic innego nie pozostaje, albo szrot ale nie sądze ze gdzieś Cari znajdziesz
Silną masz rękę
Anonymous - 14-05-2007, 21:10 Temat postu: alu do regeneracji czy ktos mi moze polecic dobry zaklad regenerujacy alusy ????
a przy okazji dobrego tapicera
Z gory dzieki
Anonymous - 28-05-2007, 21:28
Ice napisał/a: | dobra potrzebuje pilnie jakiegos warsztatu gdzie podlacza mi sie kompem serwisowym i zdiagnozuja bledy. silnik zaczyna mi wariowac (obroty rosna,maleja az zgasnie) przy wylaczonej klimie ktora i tak nie chlodzi |
klima zrobiona. odwiedzilem przynajmniej z 5 warsztatow i wszedzie mowili ze kompresol i/lub nie szczelna klima itd etc. az do pojawienia sie w Margo. gosc popatrzyl powiedzial ze to kostka elektryczna ktora zasniedziala, pogrzebal, wyciagnal i oczyscil i DZIAŁA
koszt : 40zl
lodowato w samochodzie przy 30 stopniach na dworzu: bezcenne
LEWY - 09-06-2007, 15:50 Temat postu: kto zna ...... warsztat witam wiec juz mam swoje pierwsze auto eclipse a drugie w rodzinie bo jest jeszcze lancer tyle ze eclipse nie jest idealny bo
-czasem faluja obroty cztałem strone Krzyrzaka o czyszczeniu przepustnicy ale boje sie regulacji obrotow bo nie znam sie na tym.
-cięzko wchodzi 5 (wiec moze synchronizator)
-odkleilo mi sie ogrzewanie tylniej szyby ale mysle ze dam rade z tym
no i tu moje pytanie (wiem ze temat o ASO byl poruszany ) ale chodzi mi moze o jakis warsztat ktory to zrobi i mechanik nie bedzie pytal co to za samochod i ze czesci to tylko do golfa moze zalatwic.
Nie jest to na dzis ani na jutro ale chcialbym zeby klips latal i byl w dobrym stanie
pozdro
josie - 09-06-2007, 16:14
Jak chce Ci się podjechać do Gdyni to możemy z Krzyżakiem podłubać.
Tylko to tak najwcześniej na początku lipca...
LEWY - 09-06-2007, 16:26
acha jak Wam sie chce to mi tym bardziej
i termin jak najbardziej ok
dzieki za zrozumienie i propozycje
Anonymous - 29-06-2007, 22:27 Temat postu: Potrzena konkretna odpowiedź! Szanowni koledzy , czy w moim Lancu można wymienić sam sworzeń wahacza, czy trzeba wymienić cały wahacz???
Oraz gdzie w Gdańsku można to wykonać tanio i skutecznie???
Pozdr
Anonymous - 29-06-2007, 23:34
U mnie w Redzie jestes koleś regenerujacy wahacze...........ale dla Ciebie to za daleko
PS. to nie powinno isc do Lancer techniczne
sruba - 30-06-2007, 00:00
dm17 napisał/a: | PS. to nie powinno isc do Lancer techniczne |
jak nie tam to do nas do zbiorczego...
przenosze.
ech... kiedy wy sie nauczycie...
[ Dodano: 30-06-2007, 00:02 ]
a odpowiadajac na pytanie - sam sworzeń.
kupisz w intercarsie, albo jappartsie.
a z wymiana... hmm, mozesz pojechac np. do Kralecha na Schuberta na Suchaninie, nie wiem ile Cie skasuja.
ostatnio tam cos Krzyzak u nich robil, uderz do niego (byl zadowolony z wykonania, z ceny srednio).
Anonymous - 30-06-2007, 12:30
Szanowni koledzy !
1. Gdzie uda mi sie szybko i bezproblemowo zrobic przeglad okresowy miska ? Znaczy sie zeby pan nie byl czepialski, bo wiadomo jak to jest przy 16 letnim samochodzie, na upartego zawsze mozna cos wynalezc
2. Szukam dobrego fachowca, ktory mogly zrobic silnik w citroenie - diesel. Silnik jest sprawny, wszystko dziala ale pije za duzo oleju.
Krzyzak - 01-07-2007, 21:16
w Kralechu robilem dla Kunty - po prostu nie mialem czasu na zajecie sie osobiscie a chcialem zeby bylo zrobione - mowili, ze wymiana bedzie 100 zl (tu tlumaczyl, ze tyle, bo jeszcze geometrie sprawdza) a skasowal 150 i mowil: no 100 za wymiane i 50 za geometrie (dodatkowo jeszcze za kazde ustawiane kolo by sie doplacalo - masakra cenowa, za 30 minut pracy)
Rangarok: jedz do Pruszcza Gdanskiego - na wyjezdzie na Tczew jest stacja Lotos a z tylu robia przeglady okresowe - fajny facet tam pracuje, z papugami mozna pogadac
|
|
|