Małopolskie - Projekt koszulki regionalnej
mkm - 03-09-2014, 16:27
Tomek napisał/a: |
Polskie nie zawsze znaczy złe, a "markowe" nie zawsze znaczy lepsze |
Oczywiście, że nie, niestety "markowe" bez cudzysłowiu są w zbliżonych cenach, a jakość (nawet wykonania) i trwałość jest duuuużo lepsza.
Tak czy owak możemy sprawdzać kilka źródeł.
Ja będę gotowy za kilka tygodni, żeby napisać coś więcej, a pomysł mam "gienialny"
Rebelias - 03-09-2014, 17:47
Czyli co każdy robi sobie koszulkę na własną rękę ?? Bo jak widać co jednemu to coś nie pasi .. I co z w końcu z logiem??? Będzie samo MM Małopolskie czy coś jeszcze ??
Tomek - 03-09-2014, 17:53
mkm napisał/a: |
Oczywiście, że nie, niestety "markowe" bez cudzysłowiu są w zbliżonych cenach, a jakość (nawet wykonania) i trwałość jest duuuużo lepsza. |
to to wiem
Cytat: |
Czyli co każdy robi sobie koszulkę na własną rękę ?? |
nie, koszulki zrobi mkm, on wymyśli, on zrobi (zamówi)
ma pomysł, chce mu się
Rebelias napisał/a: | Bo jak widać co jednemu to coś nie pasi .. |
komu nie pasi?
ja od siebie proponuje tylko żeby wydzielić z projektu małą przestrzeń którą każdy zagospodaruje sam (nick + ew. jakieś małe logo - swoje, do wyboru)
Rebelias napisał/a: | I co z w końcu z logiem??? Będzie samo MM Małopolskie czy coś jeszcze ?? |
Maciek wymyśli, będzie dobrze
mkm napisał/a: |
Ja będę gotowy za kilka tygodni, |
ja rozumiem, że już czekamy 2 lata i kolejne kilka tygodni to już niewielka różnica, ale żeby aż kilka tygodni ??
Rebelias - 03-09-2014, 17:58
Tomek napisał/a: | już czekamy 2 lata i kolejne kilka tygodni to już niewielka różnica |
Temu wznowiłem temat jeśli byłoby gotowe logo i chętni to w sobotę mielibyście koszulki już na sobie
mkm - 03-09-2014, 19:12
I byłyby takie jak wszystkie.
"Mam pomysła" i to tak, żeby byli zadowoleni wszyscy
Cuda jak w erze a czegoś takiego jeszcze nie grali
Marcin-Krak - 03-09-2014, 20:57
mkm napisał/a: | Mam pomysła" i to tak, żeby byli zadowoleni wszyscy |
Taaaa. Jasne Marzenia fajnie mieć
JCH - 03-09-2014, 21:13
mkm napisał/a: | "Mam pomysła" | Która wersja w końcu, ze smokiem wawelskim czy lajkonikiem
sieegurd - 03-09-2014, 22:19
Marcin-Krak napisał/a: | mkm napisał/a: | Mam pomysła" i to tak, żeby byli zadowoleni wszyscy |
Taaaa. Jasne Marzenia fajnie mieć |
Oj tam, oj tam, nie marudźmy Dajmy szansę mkmowi na prezentację swojego bombastycznego pomysłu
wojzi - 04-09-2014, 01:36
sieegurd napisał/a: | Oj tam, oj tam, nie marudźmy Dajmy szansę mkmowi na prezentację swojego bombastycznego pomysłu |
Czyli koszulka z napisem "Spot za 10 minut" - sorry Maciek musiałem .
Ja bym się tam trzymał Lajkonika - smok był na zlotowej, a fajnie by był mieć coś innego. Ale mi wsio rawno, zgodzę się na to co inni jedyne co bym chciał by była jednak w miarę jednolita forma dla wszystkich.
Rebelias - 19-01-2015, 14:35
mkm napisał/a: | Ja będę gotowy za kilka tygodni, żeby napisać coś więcej, a pomysł mam "gienialny" |
hmmmm minęło już jakieś 16 tygodni i jak tam projekt??
Marcin-Krak - 19-01-2015, 20:52
Rebelias napisał/a: | hmmmm minęło już jakieś 16 tygodni i jak tam projekt?? |
To tylko świadczy o tym, jaki on będzie genialny
Rebelias - 19-01-2015, 22:04
Marcin-Krak napisał/a: | To tylko świadczy o tym, jaki on będzie genialny |
aż się boję A tak na serio to pewnie papiery utknęły w urzędzie patentowym
mkm - 22-01-2015, 23:57
E! Szydera!
Jak macie już jakiś zatwierdzony i opatentowany wzór wraz ze wszystkimi możliwymi pozwoleniami to proszę... nie krępujcie się
Tomek - 23-01-2015, 09:33
mkm, Maciek - obiecałeś, to zrób i już.
Byle do było co na siebie założyć (w 2016 roku, bo w 2015 to nie wątpliwe, żebym sie pojawił)
mkm - 28-01-2015, 01:45
W najgorszym wypadku kupię flamastry i Wam strzele jakiś napis pokrewny ze słowem Mitsubishi i Kraków - podejrzewam, że ilość zamówień będzie tak olbrzymia, że chyba dam radę
Kiedy na Elbe jedziecie?
|
|
|