Kujawsko - Pomorskie - Warsztaty w Bydgoszczy i okolicach
Anonymous - 08-01-2010, 14:18
no własnie...ale jak czytam, wszyscy generalnie odnosza sie do serwisu - z serwisu nigdy nie musialem korzystać, przez te pare lat użytkowania carismy nic się nie działo takiego z czym nie dałbym rady sam. nie wiem jak się ma opinia serwisu do salonu, bo na razie chce kupić lancera, z tego co sie orientuję, nawet jak u nich kupię, nie muszę u nich serwisować co nie? dodam może tylko, że w salonie na nowotoruńskiej personel , kier. salonu jak najbardziej spoko
skyrider - 05-02-2010, 21:39
cypmus napisał/a: | jezeli ktos szuka dobrego i przystepnego cenowo lakiernika, polecam warsztacik na Gdańskiej 108 w Bydgoszczy( jadac od Gdanska, przed Chodkiewicza w brame na lewo) ,młody koles naprawde konkretny, pousuwal mi rdze z tylnych blotniczkow i elegancko podmalowal,sladu nie ma róznicy .gdziekolwiek pytalem zaden z fachmenow nie chcial podmalowac, gadali tylko o malowaniu calych elementow.poza tym spasowal mi jeszcze tylny zderzak poklejony po lekkim dzwonku:)
pytajcie o Sebastiana , ja jestem naprawde zadowolony |
Szukam dobrego i taniego lakiernika w Bydgoszczy.
Czy nadal polecacie warsztat na Gdańskiej 108 ? Czy ten Sebastian nadal tam pracuje ?
Mam do zrobienia odprysk lakieru na klapie bagażnika i przerysowane drzwi po lewej stronie.
Jaki warsztat polecacie ? Nie chce malować całych elementów.
Anonymous - 07-02-2010, 15:16
na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia czy Sebastian ciągle ma tam warsztat, to bylo jak dobrze pamietam 2-3 lata temu i z tego co pamiętam mówil, że będzie szukal jakiegoś ciekawszego miejsca. pozdrawiam
Ulf - 13-04-2010, 13:26
ASO Mitsu w Arpolu szybko, skutecznie wyleczyło mi wysprzęglik, jak na moje, pan z którym miałem styczność (zresztą były pracownik Auto-Partner) miał spore pojęcie o moim aucie i przystępnie wytłumaczył co trzeba zrobić i dla czego.
Jednak nie potrzebuje już koniecznie ASO, aby pielęgnować moje autko.
Stąd pytanie, czy ktoś się orientuje jak wygląda serwis w Auto-Partner z turystycznej, po reorganizacji ASO przez Mitsu ?
Opinie, które znalazłem są jeszcze z czasów, kiedy Auto-Partner miał autoryzacje, z kolej zależy mi na opini jak to jest teraz ?
Na pewno robią taniej (w ASO wykorzystują oryginalne części co ma oczywiste konsekwencje), ale czy została stara kadra, która ma pojęcie o silnikach GDI, czy już są nowi mechanicy, bez doświadczenia z GDI ?
MAłY - 06-06-2010, 14:24
szerokim łukiem omijajcie kolesi na Chodkiewicza 36.w Bydgoszczy. Chciałem zeby zrobili mi jedna rzecz a narobili więcej szkód niż to warte. Tragedia. Szczegółów nie będę pisał bo za dużo pisania i jak sobie przypomne to aż mnie trzepie. Za dużo by było słów na p..k..itd. Jeszcze do tego chamskie teksty typu 'a może miałeś już popsute', 'a może wcześniej nie działało'
wilk88 - 06-06-2010, 22:26
Chodkiewicza to jakaś pechowa ulica, kilka numerów dalej (nie pamiętam dokładnie jaki nr) jest warsztat, szef nazywa się Maciej Lewandowski. Omijajcie z daleka... miał naprawić wyciek oleju, w rezultacie samochód stał u niego 2 tygodnie, wydałem na "naprawę" 620zł a olej kapie dalej. Najlepsze jest, że na początku mówili, że super fura, silnik chodzi jak marzenie itp. A gdy już zacząłem się wkurzać to zaczęły się gadki w stylu "Ooo, panie ten samochód to już taki zajechany jest, że na pana miejscu sprzedał bym go w niedzielę na giełdzie...". Cholerne oszołomy, też bym chętnie poprzeklinał ale się opanuję.
Galuś śmiga jak szalony, dzisiaj była operacja czyszczenia dolotu Chyba przybyło mu z 5 koni Jak chcesz coś zrobić to najlepiej zrób sam
eggforever - 28-07-2010, 20:19
szukam warsztatu lub osoby prywatnej w Bydgoszczy, który(a) wymieni mi sworznie w wahaczach. Sprawa się nie pali, trochę czytałem o tym, że lepiej kupić sworznie i je wymienić niż wahacze z IC. Byłem u mojego mechasa i mi powiedział, że on jak już to wymieni wahacz. Druga sprawa to, że pierw bym chciał podjechać się upewnić, że to sworznie. Końcówki drążków nowe mają 4kkm, więc stawiam na sworznie.
skyrider - 28-07-2010, 22:04
Spróbuj zapytać w Euro-Timie. Powinni dać radę to zrobić. Namiary masz poniżej.
eggforever - 29-07-2010, 10:49
Dzwoniłem... Mają urlop do 9 sierpnia
Fragu - 29-07-2010, 11:02
eggforever, a drugi Perfect Service? Ten obok Focus Mall ?
eggforever - 29-07-2010, 12:17
Fragu dzięki. Nie wiedziałem, że jest więcej perfekt service w Bydgoszczy. Cena przystępna, w przyszłym tygodniu wymiana.
skyrider - 20-08-2010, 10:06
Szukam jakiegoś warsztatu najlepiej w fordonie lub okolicach, gdzie można przetoczyć tarcze hamulcowe. Szukałem po internecie, ale nic nie znalazłem. Może ktoś coś polecić ?
Fragu - 20-08-2010, 10:53
skyrider, w Car Manie Ci nie przetoczą? Ew jest jakiś warsztat obok komendy policji na Wyzwolenia.
skyrider - 20-08-2010, 14:52
dzwoniłem do carmana - nie robią tego. w Fampolu - bo pewnie to masz na myśli też nie toczą tarcz. szukam dalej.
Fragu - 21-08-2010, 10:06
skyrider, o kurcze, w takim razie w Fordonie nic innego mi do głowy nie przychodzi. Hmmm Jak coś wymyśle dam znać.
|
|
|