To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Warsztaty w Bydgoszczy i okolicach

Anonymous - 08-01-2010, 14:18

no własnie...ale jak czytam, wszyscy generalnie odnosza sie do serwisu - z serwisu nigdy nie musialem korzystać, przez te pare lat użytkowania carismy nic się nie działo takiego z czym nie dałbym rady sam. nie wiem jak się ma opinia serwisu do salonu, bo na razie chce kupić lancera, z tego co sie orientuję, nawet jak u nich kupię, nie muszę u nich serwisować co nie? dodam może tylko, że w salonie na nowotoruńskiej personel , kier. salonu jak najbardziej spoko
skyrider - 05-02-2010, 21:39

cypmus napisał/a:
jezeli ktos szuka dobrego i przystepnego cenowo lakiernika, polecam warsztacik na Gdańskiej 108 w Bydgoszczy( jadac od Gdanska, przed Chodkiewicza w brame na lewo) ,młody koles naprawde konkretny, pousuwal mi rdze z tylnych blotniczkow i elegancko podmalowal,sladu nie ma róznicy .gdziekolwiek pytalem zaden z fachmenow nie chcial podmalowac, gadali tylko o malowaniu calych elementow.poza tym spasowal mi jeszcze tylny zderzak poklejony po lekkim dzwonku:)
pytajcie o Sebastiana , ja jestem naprawde zadowolony

Szukam dobrego i taniego lakiernika w Bydgoszczy.

Czy nadal polecacie warsztat na Gdańskiej 108 ? Czy ten Sebastian nadal tam pracuje ?

Mam do zrobienia odprysk lakieru na klapie bagażnika i przerysowane drzwi po lewej stronie.

Jaki warsztat polecacie ? Nie chce malować całych elementów.

Anonymous - 07-02-2010, 15:16

na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia czy Sebastian ciągle ma tam warsztat, to bylo jak dobrze pamietam 2-3 lata temu i z tego co pamiętam mówil, że będzie szukal jakiegoś ciekawszego miejsca. pozdrawiam
Ulf - 13-04-2010, 13:26

ASO Mitsu w Arpolu szybko, skutecznie wyleczyło mi wysprzęglik, jak na moje, pan z którym miałem styczność (zresztą były pracownik Auto-Partner) miał spore pojęcie o moim aucie i przystępnie wytłumaczył co trzeba zrobić i dla czego.

Jednak nie potrzebuje już koniecznie ASO, aby pielęgnować moje autko.
Stąd pytanie, czy ktoś się orientuje jak wygląda serwis w Auto-Partner z turystycznej, po reorganizacji ASO przez Mitsu ?
Opinie, które znalazłem są jeszcze z czasów, kiedy Auto-Partner miał autoryzacje, z kolej zależy mi na opini jak to jest teraz ?
Na pewno robią taniej (w ASO wykorzystują oryginalne części co ma oczywiste konsekwencje), ale czy została stara kadra, która ma pojęcie o silnikach GDI, czy już są nowi mechanicy, bez doświadczenia z GDI ?

MAłY - 06-06-2010, 14:24

szerokim łukiem omijajcie kolesi na Chodkiewicza 36.w Bydgoszczy. Chciałem zeby zrobili mi jedna rzecz a narobili więcej szkód niż to warte. Tragedia. Szczegółów nie będę pisał bo za dużo pisania i jak sobie przypomne to aż mnie trzepie. Za dużo by było słów na p..k..itd. Jeszcze do tego chamskie teksty typu 'a może miałeś już popsute', 'a może wcześniej nie działało' :axe:
wilk88 - 06-06-2010, 22:26

Chodkiewicza to jakaś pechowa ulica, kilka numerów dalej (nie pamiętam dokładnie jaki nr) jest warsztat, szef nazywa się Maciej Lewandowski. Omijajcie z daleka... miał naprawić wyciek oleju, w rezultacie samochód stał u niego 2 tygodnie, wydałem na "naprawę" 620zł a olej kapie dalej. Najlepsze jest, że na początku mówili, że super fura, silnik chodzi jak marzenie itp. A gdy już zacząłem się wkurzać to zaczęły się gadki w stylu "Ooo, panie ten samochód to już taki zajechany jest, że na pana miejscu sprzedał bym go w niedzielę na giełdzie...". Cholerne oszołomy, też bym chętnie poprzeklinał ale się opanuję.
Galuś śmiga jak szalony, dzisiaj była operacja czyszczenia dolotu :D Chyba przybyło mu z 5 koni ;) Jak chcesz coś zrobić to najlepiej zrób sam :)

eggforever - 28-07-2010, 20:19

szukam warsztatu lub osoby prywatnej w Bydgoszczy, który(a) wymieni mi sworznie w wahaczach. Sprawa się nie pali, trochę czytałem o tym, że lepiej kupić sworznie i je wymienić niż wahacze z IC. Byłem u mojego mechasa i mi powiedział, że on jak już to wymieni wahacz. Druga sprawa to, że pierw bym chciał podjechać się upewnić, że to sworznie. Końcówki drążków nowe mają 4kkm, więc stawiam na sworznie.
skyrider - 28-07-2010, 22:04

Spróbuj zapytać w Euro-Timie. Powinni dać radę to zrobić. Namiary masz poniżej.

eggforever - 29-07-2010, 10:49

Dzwoniłem... Mają urlop do 9 sierpnia
Fragu - 29-07-2010, 11:02

eggforever, a drugi Perfect Service? Ten obok Focus Mall ? :wink:
eggforever - 29-07-2010, 12:17

Fragu dzięki. Nie wiedziałem, że jest więcej perfekt service w Bydgoszczy. Cena przystępna, w przyszłym tygodniu wymiana.
skyrider - 20-08-2010, 10:06

Szukam jakiegoś warsztatu najlepiej w fordonie lub okolicach, gdzie można przetoczyć tarcze hamulcowe. Szukałem po internecie, ale nic nie znalazłem. Może ktoś coś polecić ?
Fragu - 20-08-2010, 10:53

skyrider, w Car Manie Ci nie przetoczą? Ew jest jakiś warsztat obok komendy policji na Wyzwolenia. :wink:
skyrider - 20-08-2010, 14:52

dzwoniłem do carmana - nie robią tego. w Fampolu - bo pewnie to masz na myśli też nie toczą tarcz. szukam dalej.
Fragu - 21-08-2010, 10:06

skyrider, o kurcze, w takim razie w Fordonie nic innego mi do głowy nie przychodzi. Hmmm :roll: Jak coś wymyśle dam znać.