To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Polecane filmy!

Chooper - 30-10-2005, 23:05

jak ktos ma zły dzień to polecam Madagaskar, koniecznie z dubbingiem :mrgreen: Pingwiny RULEZZZZZ :D :twisted:
Anonymous - 30-10-2005, 23:07

doooookladnie :D najpierw mi chlop marudzil ze go ciagne do kina na bajke a potem smial sie do lez :)

i like to move it, move it ;)

Efa! - 31-10-2005, 03:38

wyginam śmiało ciało!

wyginam śmiało ciało!

wyginam śmiało ciało!

dla mnie to
mało!!!

piwkotom - 31-10-2005, 17:35

eeee tam, poza pingwinami (bialo dosc) to tam malo tekstow jest fajnych, pod tym wzgledem to stawiam na Shreka I i Epoke (wiewior to kompletny wypas) :D
Karwoś - 31-10-2005, 21:13

Wiewór to powinien oskara dostać :) Mistrz świata minek, a ta jego zawziętość...
Firebee - 31-10-2005, 21:57

wiewior to wiewior, ale Sideolo jest wypas:) wszedzie gdzie pazura dabbinguje jest kul:)
Pozdro

Helikopter w Ogniu jest fantastyczny, ale widzialem raz i jakos wiecej mi sie nie chce...
Moment jak szkop wbija noz w serce amerykancowi, ktory darowal mu wczesniej zycie po prostu zwalil mnie na kolana i nie chce tego ogladac jeszcze raz.. zreszta wlasnie leci na polsacie

Fajerbee

piwkotom - 31-10-2005, 22:16

Firebee napisał/a:
Helikopter w Ogniu jest fantastyczny, ale widzialem raz i jakos wiecej mi sie nie chce...
Moment jak szkop wbija noz w serce amerykancowi, ktory darowal mu wczesniej zycie po prostu zwalil mnie na kolana i nie chce tego ogladac jeszcze raz.. zreszta wlasnie leci na polsacie
Fajerbee

hmmm.... chyba o raz za malo :shock: :shock: albo Ci sie filmy pozajaczkowaly (szergowiec Ryan chyba?) albo ja cos niekumaty jestem? ;)

Anonymous - 01-11-2005, 08:33

Chooper napisał/a:
kilka dni temu oglądałem:
Człowiek w Ogniu (z Danzelem Washingtonem) - REWELACJA jak dla mnie

i nie tylko dla Ciebie rewelacja!
muza jest niesamowicie dobrana, takze soundtrack zaczalem sciagac 10 min po obejrzeniu
calego filmu. GORACO POLECAM

Chooper - 01-11-2005, 08:44

Firebee napisał/a:
szkop wbija noz w serce amerykancowi

może to na reklamach leciało ??? :mrgreen:

Firebee - 01-11-2005, 17:17

a moze to byl Dark Vader?.... ile ja wtedy wypilem.... :P

Pozdro
Firebee

kordiank2 - 05-11-2005, 13:58

-z "klimatycznych" filmów to bym polecił: "THE JACKET" - chyba OBŁĘD po polsku z gościem co ma nosa i brodę w nazwisku i kiedyś grał na fortepianie u polańskiego. a drugi z nowszych to "MACHINIST" - mechanik - taka nieholiłudzka produkcja. z nieco starszych, to raczej wśród dreszczowców preferuję kino z wysp np. "DOG SOLDIERS", a mistrzostwo świata za scenariusz padło w filmie "PO GODZINACH" m.scorsese (początek '80 - chyba), potem pojawiły się wyraźne nawiązania do tego stylu narracji -w PULP FICTION, czy we wspomnianej 11'14

-WSZYSTKIE KOMEDIE BAREI

-Maks poleca GANG OLSENA, oraz KRÓTKIE SPIĘCIE - zwłaszcza sceny z wózkiem widłowym mitsubishi, czy gag, w którym latino złodziejaszki spotykają robota i mówią coś w tym stylu: widziałem to w telewizji, to, to, to... mitsubishi. no i nie zapomnijcie o kreskówce połączonej z realem: LOONEY TUNES ZNOWU W AKCJI, gdzie bohaterowie udają się do vegas starutkim coltem-miragem, który zresztą potem się zdezelował...

- i jeszcze jeden film dla fanów komiksu >18 - moim zdaniem najciekawsza adaptacja komiksu dla potrzeb filmu - "SIN CITY"

Karwoś - 05-11-2005, 20:58

Sin City - dość ciekawy film.
Ja osobiście polecam jeszcze kino japoński : Azumi itp. Dość dobre filmy kręcą.

TNT - 07-11-2005, 19:00

Tydzien temu byl super film z Jackiem Chanem no i sporo mitsu tam jezdzilo :D Film jak film ale te super samochody.
Anonymous - 07-11-2005, 20:24

Karwoś napisał/a:

dawno juz nie czekalam z takim utesknieniem na koniec filmu jak podczas ogladania sin city :/

piwkotom - 07-11-2005, 20:47

Cutie napisał/a:
Karwoś napisał/a:

dawno juz nie czekalam z takim utesknieniem na koniec filmu jak podczas ogladania sin city :/

chyba kwestia gusty jak zwykle ;)
zajefajny klimat, jak sie go zalapie to jest swietny :) ale nie musi sie podobac, mi podobalsie :D