To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Po Zlocie 2013.

Marcin-Krak - 06-08-2013, 12:00

mjsystem napisał/a:
Marcin-Krak i przede wszystkim Tomek84 - że mi zaufaliście, że mi pomogliście, że nie zwątpiliście

Skąd wiesz, że nie zwątpiłem :?: :P ;)

Ja to przede wszystkim uważam, że podziękowania należą się drugim połowom organizatorów - a w szczególności Ewelinie (że pozwoliła Tomkowi na cokolwiek związanego ze Zlotem mając dopiero co urodzone bejbi). Magdzie, to już Sławek podziękował ;)

Najważniejsze wg mnie, że ten Zlot się odbył. Wszystko inne schodzi na dalszy plan.
Jedynie może poza tym, że było nas tylu, ile było - ale oby za rok było lepiej:)

mjsystem - 06-08-2013, 17:26

Marcin-Krak napisał/a:
Ja to przede wszystkim uważam, że podziękowania należą się drugim połowom organizatorów - a w szczególności Ewelinie (że pozwoliła Tomkowi na cokolwiek związanego ze Zlotem mając dopiero co urodzone bejbi)

Ewelina wielkie dzięki. Rzeczywiście czas dla Tomka niefortunny.
Oboje jesteście wielcy!!!

mAGDA - 07-08-2013, 18:05

mjsystem napisał/a:
Magda, jesteś cudowną

cudowna to jest woda z Lichenia :twisted: A tak poza tym to mogło być gorzej niż było więc zostawiam sobie miłe wspomniała z Krakowa :lol:

rene74 - 09-08-2013, 18:28

Cytat:
mAGDA napisał/a:
cudowna to jest woda z Lichenia :twisted:

Dobre, dobre! :mrgreen:

Aga - 09-08-2013, 22:32

Marcin-Krak napisał/a:

Najważniejsze wg mnie, że ten Zlot się odbył. Wszystko inne schodzi na dalszy plan.
Jedynie może poza tym, że było nas tylu, ile było

pozostali zwątpili....
ale ten zlot pokazał, że są tacy którzy przyjadą mimo wszystko, którzy chcą się spotykać nieważne gdzie
najlepiej temat podsumował Pamar:
pamar napisał/a:
A ja dziękuję nieobecnym!
Dzięki że uświadomiliście mi ile bym stracił nie jadąc na ten zlot :)

i ja się pod tym podpisuję

Misiek :) - 10-08-2013, 11:26

Aga napisał/a:
pamar napisał/a:
A ja dziękuję nieobecnym!
Dzięki że uświadomiliście mi ile bym stracił nie jadąc na ten zlot :)

i ja się pod tym podpisuję

A ja uważam, że nie każdy lubi się dobrze bawić, zrelaksować...

To był mój pierwszy taki zlot, i uważam, że wspólny grill przy DJ Mati to był strzał w 20 a nie w 10

swinks_UK - 10-08-2013, 13:07

Hej, poluzujcie trochę warkoczyki bo wam się żyłka nadęła... :wink:

Nie każdy mógł przyjechać. Tyle na temat.

komarsnk - 11-08-2013, 09:48

swinks_UK napisał/a:
Hej, poluzujcie trochę warkoczyki bo wam się żyłka nadęła... :wink:

Nie każdy mógł przyjechać. Tyle na temat.

Polać mu... Ale ja to miałem gorzej bo tam BYŁEM... Niestety wpadłem tylko na chwilę do danino88 oczywiście po części i musiałem jechać dalej... Co mam powiedzieć widząc, że nie mogę zostać nawet po to, żeby się ze wszystkimi przywitać :x Ehhh... Szkoda, DOZO w przyszłym roku :)
danino88 napisał/a:
a ja z drugim dj-em mamy żal do organizatorów że nikt nas nie obudził na śniadanie 8)

"Tak bardzo się starałem..." że myślałem już, że odjadę bez klapy :p twardy byłeś ;)

mjsystem - 11-08-2013, 18:12

komarsnk napisał/a:
Niestety wpadłem tylko na chwilę do danino88

Pogadamy w Wierchomli :-k

komarsnk - 11-08-2013, 20:24

mjsystem napisał/a:
komarsnk napisał/a:
Niestety wpadłem tylko na chwilę do danino88

Pogadamy w Wierchomli :-k

No na pewno pogadamy :) i się rozliczymy przelewami :p ale nie gadaj - Tobie chociaż machnąłem :roll: Z resztą... "Fiord Tranzystor" kiepsko pasował do tych wszystkich Mitsu :mrgreen:

gawron - 12-08-2013, 12:45

Dzięki za zlot było spoko najfajniejszy meczyk (południe Górą!!:)
Pisze dopiero teraz bo byłem na urlopie. Pozdrowienia dla wszystkich do zobaczenia za rok mam nadzieje na łonie natury:):P

Misiek :) - 16-11-2013, 13:09

Właśnie dostałem od Davida z Węgier, strona 4 http://www.mitsubishiklub...013_oktober.pdf
mjsystem - 17-11-2013, 07:52

Wrzucił to na FB :)
Misiek :) - 17-11-2013, 16:33

mjsystem napisał/a:
Wrzucił to na FB :)

Nasze forum i klub opiera się na forum a nie na żadnej społeczności internetowej typu facebook tweeter czy nasza klasa

Tomek - 17-11-2013, 17:34

Misiek :) napisał/a:

Nasze forum i klub opiera się na forum a nie na żadnej społeczności internetowej typu facebook tweeter czy nasza klasa

jesteś pewien?
bo ja na FB mało co jestem, ale jak już tam wejdę i odwiedzę grupę MM to mam wrażenie, że to właśnie tam się odbywa życie MM (łącznie z technicznym)
wrzuć tutaj pytanie w technicznym, albo w "chcę kupić Galanta"
a wrzuć to samo na MM na FB
tutaj dostaniesz 1-3 odpowiedzi, a tam 30-130