To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Kilka Lancerów X do oceny z Polski południowej:

piker - 23-05-2014, 08:58

Luk napisał/a:
marcowoj napisał/a:
Bo oryginalne stalowe i kołpaki ma na zimę.

To jest wersja Invite, a takie sprzedawali z alu. Ze stalowymi były tylko Inform, a to chyba nie jest Inform...
No chyba że to jest Inform..? Ale wydaje mi się, że lusterka ma lakierowane i klamki też.

Na moje oko klamki czarne, z lusterkami sam mam problem. Wg mnie Inform. Zdjęcie środka rozwiałoby wątpliwości :D

lurek - 23-05-2014, 20:15

też mi na Inform wygląda, grill chyba też czarny, na szybie nie widać czujnika zmierzchu.
miksell - 24-05-2014, 10:05

A co sądzicie o tym:

- w salonie Mitsubishi w Toruniu, niby salonowe itp. Szukam auta z Polski południowej (Toruń również biorę pod uwagę)

LANCER TORUŃ

RalfPi - 25-05-2014, 08:02

myślę, że model będzie znoszony - zero zdjęć z wnętrza (oprócz widoku kierownicy... ), a to budzi podejrzenia!

Poczekaj na jakiś faktycznie porządny model z Polski, albo może poproś znajomego, żeby sprowadził Tobie coś z Niemiec..

miksell - 29-05-2014, 15:30

A co sądzicie o tym:

LANCER

Autko fajne ale DEMO :-/ Ktoś ma jakieś z samochodem demonstracyjnym?

Lucas123w - 29-05-2014, 16:42

Jazdy próbne na 35 tyś, to nie jest raczej auto którym jeździł diler?
Jeśli to drugie to najlepsza oferta, cena normalna stan pewnie też dobry. Tapicerkę przed kupnem dobrze obejrzeć i jak by była brudna to dogadać się co by ją wyprali.
Jeszcze jeden argument na plus że jest na gwarancji, ewentualne bolączki tego modelu mógłbyś zrobić za darmo.

miksell - 29-05-2014, 16:51

A przerabiał ktoś kredyt 50/50 w mitsubishi?

[ Dodano: 13-06-2014, 19:56 ]
Przeglądając net natrafiłem na takiego miśka:

MITSUBISHI

CO TO JEST TEN ŻÓŁTY SZNUREK POD MASKĄ??