To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III Ogólne - Podziel się opinią - przeglądy w ASO cena, jakość i inne

Mike Pustelny - 03-10-2017, 09:31

ja goraco polecam Mitsubishi w Markach.
tam zrobilem przeglad przy 80 000km.
plecam za jakosc i cene

congito - 03-10-2017, 18:04

Witam.
Co było robione przy 80 kkm i jaki koszt?

Mike Pustelny - 04-10-2017, 08:51

skorzytaj z ponizszej linki:
http://www.mitsubishi.pl/lista_przegladow
wybierasz model pojazdu a potem sciagach pdf.
moj przeglad to niespelna 2100 pln.

esesen - 07-10-2017, 18:48

Przegląd po roku i 17tys km.
Autotest Marki :)
1150 zł - z wymianą opon i serwisem klimatyzacji.
W cenie przechowanie opon przez sezon.

Mike Pustelny - 08-10-2017, 09:16

Ja tez mam przechowanie opon za free.
wychodzi na to, ze wszyscy taki "rabat" otrzymuja.
jedyny problem z Autotest wg mnie jest taki, ze to wsch czesc wawy.
jesli ktos mieszka w centrum, ewentualnie na zach wawy to wizyta w Markach to cala wyprawa.
rekompensata za to jest pozadny serwis, mila obsluga oraz mozliwosc negocjacji cen.

polecam choc dla mnie to droga przez meke jechac do Marek przez pol wawy.

Batibone - 27-01-2018, 21:36

Witam społeczność! Jak byście porównali Auto GT do tego w Markach. Czeka mnie niedługo drugi przegląd i się zastanawiam nad miejscówką. Tu i tu można się powoływać na Mitsumaniakowe zniżki?
sla - 27-01-2018, 23:14

Od Auto GT należało się trzymać z daleka, chyba , że coś się zmieniło w ostatnim czasie.
sebastian_75 - 25-02-2018, 19:26
Temat postu: przeglad 60 k pogwarancji
Cześć
mojemu Outlanderowi My2013 skończyła się już 3 letnia gwarancja ...mam przejechane tylko 60 k (leci 5 rok) i wg książki oprócz przeglądu wypada zrobić regulację zaworów...Japan Motors w Sosnowcu wycenił mi przegląd na 1710 pln ( w cenie wymiana olejów, filtra kabinowego..płynu hamulcowego...) ...co wydaje mi się ceną wygórowaną...na benzyniaka w manualu..ale może się mylę...
Bosch w Tychach regulacji zaworów nie chciał się podjąć - bo szczerze mi powiedzieli ze nie znają samochodu...jakie opcje? czy zostaje mi ASO? gdzie robicie przeglądy po skończeniu się okresu gwarancyjnego?

esesen - 26-03-2018, 16:05

Auto-Test Marki zniknął z listy dealerów na stronie Mitsubishi zarówno w opcji salon jak i serwis. Na ich bezpośredniej stronie też jakoś mniej o Mitsubishi się zrobiło. Byłaby to wielka strata...
Grimm - 26-03-2018, 16:43

esesen nie mają już koncesji na sprzedaż Mitsubishi ale nadal mają na serwis Mitsubishi więc spokojnie można jechać jak do ASO
sla - 26-03-2018, 18:55

Grimm napisał/a:
ale nadal mają na serwis Mitsubishi więc spokojnie można jechać jak do ASO

Ciekawe na jak długo. Nie jest to dobra wiadomość . Podobnie kiedyś było z Alianz w Al. Jerozolimskich, ale to byli partacze.

rajan - 10-04-2018, 22:52

Wybieram się do Marek na przegląd - może coś uda mi się podpytać.
Jarl - 12-04-2018, 17:45

Do Marek możesz spokojnie jechać w sprawie serwisu. Umowa jest realizowana. Samochodów Mitsu natomiast nie ma na ten moment, zniknęły z początkiem kwietnia. Są SsangYongi :) . Taki Korando, niczego sobie.

Importer Mitsubishi uprawia jakąś dziwna politykę. Na dzień dzisiejszy zostały w Warwie 2 salony Mitsu (!), jeden po lewej i jeden po prawej stronie. Nie bardzo wiem jak można zwiększać sprzedaż samochodów zmniejszając sieć sprzedaży. Ale widocznie tam myślą tęższe głowy niż moja :) .

Upgrade, nieaktualne, lista dealerow w W-wie wzrosla do 5.

iwi - 23-05-2018, 04:46

Mike Pustelny napisał/a:
skorzytaj z ponizszej linki:
http://www.mitsubishi.pl/lista_przegladow
wybierasz model pojazdu a potem sciagach pdf.
moj przeglad to niespelna 2100 pln.

ta strona nie działa.
Mi wyliczyli 2150 z własnym olejem i filtrami. Chcialem zobaczyć co się robi po 80tys w PHEV 121KM

rajan - 24-05-2018, 08:31

Jeżeli przegląd dla PHEV pokrywa się z tymi zwykłymi to (z tych ponadstandardowych) mamy:
- co 40kkm wymiana świec
- co 40kkm wymiana płynu hamulcowego
- co 40kkm inspekcja luzów zaworowych