To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Czarny Lancer w ASO Kraków

tomasek36 - 17-12-2015, 18:56

Cały ten temat mi się zaczął od tego, że jechałem do centrum i po drodze wstąpiłem do ASO Filipowicz tylko po to żeby sobie usiąść w Lancerze i się upewnić ze jest ok, no i u nich stał i stoi dalej ten czarny Lancer, o ktorego pytałem ma forum. Pytalem też o nowe u nich, ale nie było innej opcji jak to co jest w ofercie ogólnej. Parę dni temu dzwoniłem do Auto Krak spytać głównie jaka jest możliwość sprawdzenia uzywanego auta, za 300zł robią ogólny przegląd techniczny auta, ale przebiegu nie są w stanie na 100% zweryfikować. Przy okazji pytałem właśnie, czy są jakieś używane z pewną historia lub nowe z jakimś dodatkowym rabatem ale aktualnie również jedynie to co jest w ofercie ogólnej. Z dwuletnich z niskim przebiegiem jest w internecie taka oto oferta dilera

http://otomoto.pl/oferta/...a-ID6ydUut.html

Biały mi nie bardzo podchodzi za to żonce się bardzo podoba, ale powiedziała żeby się trzymać tego co mieliśmy ustalone czyli do 30tys.

Także pozostaje mi nie dać się skusić na ofertę handlarza i cierpliwie szukać dalej a przede wszystkim sprawdzić osobiście to co jest na rynku.

Patrzyłem na ogłoszenia z Belgii, większość Diesle, jeden mi wpadł w oko

http://m.autoscout24.de/a...hwarz-279104680

Tylko ze nawet jakby za 7000 euro był do wzięcia to jest przy tym kursie 30tys plus oplaty

Kurcze miałem już nic nie wklejać...

RalfPi - 17-12-2015, 21:53

Fajny Lancer - bardzo ładny - ale nie kupuj tylko oczami :P
Auto 2 letnie niemalże (!) i za 5tys mniej jak nówka..
5 dni temu podesłałem Ci link do demówki za 48kkzł z 2014 r.

Euro drogie - nie kupisz dobrze przy tej cenie..

marcink - 17-12-2015, 23:00

tomasek36 napisał/a:
Jeżeli ktoś jeszcze ma ochotę podjechać to oczywiście byłbym wdzięczny, im więcej zobaczę tym lepiej.

OT: Panowie to może zróbmy w weekend jakiś Lancerowy spot w Krakowie? ;)

mkm - 17-12-2015, 23:11

marcink, od tego jest dział regionalny.
Koniec OT :wink:

tomasek36 - 18-12-2015, 21:29

Panowie chętnie, chetnie, w mojej sytuacji to będzie najlepiej spotkać się, pooglądać i pogadać. Fajnie byloby poznać Was i Wasze skarby :) W Krk będę rano, nie chcę pisać podczas jazdy a czasu też mi szkoda żeby stać także najlepiej będzie dla mnie dogadać przez telefon 692545030. Chyba ze ktoś byłby tak miły i na forum małopolska coś ustalił, ja się dostosuje, do końca roku jestem dyspozycyjny, jutro mogę być trochę zmęczony ale na upartego dam rade, czego się nie robi dla Miśka ;)
Apropo, nie mam w tym momencie konkretnego auta na oku, także ten temat chyba można zamknąć