Off Topic - Kącik pijaka ;-)
Rafal_Szczecin - 25-05-2006, 19:40
nie no . nazwa powinna byc tradycyjna
KLUB AA .
i przy wchodzeniu powinno sie witac (np. Witajcie jestem IGI - anonimowy alkoholik)
oczywiscie z checia przyjmowali bysmy innych "klubowiczow"
glownym zdaniem klubu- tematu byo by wspieranie siebie nawzajem, np IGI mozesz nie pic dzis, wiemy ze dasz rade i tak codziennie
(Igor nie gniewaj sie, ze akutat Ciebie wybralem ale to przypadek losowy )
igi - 25-05-2006, 19:46
Rafal_Szczecin napisał/a: | (Igor nie gniewaj sie, ze akutat Ciebie wybralem ale to przypadek losowy ) |
Nie no jasne. Rafal_Szczecin napisał/a: | IGI mozesz nie pic dzis, wiemy ze dasz rade i tak codziennie |
Na mnie nie licz
Dziś zaprzyjaźniam się z Żubrem. Na puszcze jest napisane że jestem przyjacielem żubra a jak zapewnie wiesz o przyjaciół ciężko więc nie moge go zostawic samego w lodówce. A tam jeszcze 3 czekają
Rafal_Szczecin napisał/a: | Witajcie jestem IGI - anonimowy alkoholik |
A jaki tam ze mnie anonimowy??
Rafal_Szczecin - 25-05-2006, 19:49
igi napisał/a: | Na mnie nie licz |
to moze jakis inny chetny ?
igi napisał/a: | Dziś zaprzyjaźniam się z Żubrem. Na puszcze jest napisane że jestem przyjacielem żubra a jak zapewnie wiesz o przyjaciół ciężko |
to fakt igi napisał/a: | A jaki tam ze mnie anonimowy?? |
przepraszam wymckło mi sie
Chooper - 25-05-2006, 19:57
heh, a ja niedawno wróciłem z pożegnalnego grupowego spotkania, w którym wspominaliśmy wspólne 3 lata na uczelni....morał...2 pełny 2 litrowy kufel piwa jest cięższy niż sie wydaje ale radość z picia ...bezcenne
Anonymous - 25-05-2006, 20:19
Ja dziś też planuję dialog z żubrem, ale póki co raczę się kawą. A co do opijania różnych okazji - we wtorek opijam zakończenie mojego siedmiomiesięcznego pobytu w obecnej firmie i początek "kariery" w nowej. Trochę się boję, bo w EMTEC-u same pijaki pracują i środa będzie trudnym dniem. Na szczęście - nie tylko dla mnie.
Maciek - 27-05-2006, 19:46
Coś widzi że sie napije a juro bede załował
Jackie - 27-05-2006, 19:48
Maciek, no my też z Igim zamierzamy się zacnie skuć I też jutro będziemy żałować
Paaaaazdraawliajem Tawariszczi...;)
Maciek - 27-05-2006, 19:51
Szkoda ze do Was tak daleko nie ma to jak zbiorowe siorbanie napojów %-towych
TNT - 27-05-2006, 21:52
Ja tez mam w planie dzis pasc ale szkoda ze sam.
Anonymous - 27-05-2006, 22:19
A ja dziś mam gg-konferencję z cimon102 i pijemy piwo przez internet.
Anonymous - 27-05-2006, 23:18
Konferencja trwa......................
Anonymous - 27-05-2006, 23:36
cimon102 napisał/a: | Konferencja trwa...................... |
To jak to piwko Kurkowe ?
Anonymous - 27-05-2006, 23:44
kurkowego od roku w ustach nie mailem i miec nie bede
Anonymous - 27-05-2006, 23:49
cimon102 napisał/a: | miec nie bede | Akurat hahahahaha. Jak znam życie, to będziesz nas chciał już za tydzień uraczyć, a i sam się przyłączysz...
Co się zaś tyczy Kurkowego - pierwsze 3/4 puszki (nie wiem, czy jest dostępne w butelkach) ujdą - początek nawet dobry, orzeźwiający - ale końcówki nie da się wypić. I ciekawostka na koniec. Puszki na piwo są zazwyczaj aluminiowe i topią się w ognisku. Puszki po kurkowym nie stopiły się...
Chooper - 28-05-2006, 00:31
apropos tematu
zwroty nie do wymówienia po spożyciu:
1. Wyindywidualizowany entuzjasta
2. W czasie suszy szosa sucha
3. Jola lojalna Lojalna Jola
Słowa ABSOLUTNIE NIEMOŻLIWE do wymówienia po spożyciu:
1. Nie, dzięki chłopaki, mi już nie polewajcie...
2. Nie, nie namawiajcie mnie, nie będę śpiewał...
3. Przykro mi piękna nieznajoma, ale nie mam ochoty na seks ..
|
|
|