Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
sieegurd - 28-05-2012, 07:01
koszmarek napisał/a: | że muszę czym prędzej odebrać prawko, zrobić Toykę i ćwiczyć przed V Rajdem Grajewskim |
Normalnie strach się bać
Cytat: | A tak w ogóle, to urządziłeś się malowniczo... Cóżeś czynił na tej ławce? |
Jak to co? Siedział
tomusn - 28-05-2012, 09:21
nastawienie - tego samego dnia, nic nie boli jak się nie manipuluje, mam ortezę - to nie ruszam
przeciwbólowe niepotrzebne
a z ławką?
zrobiłem krok w prawo, a tu zaczaiła się menda i upadłem na wyprostowaną rękę
vince_81 - 28-05-2012, 19:24
Że dopiero doszedłem do siebie po "upojnym" nocnym dyżurku
tomusn napisał/a: | a tu zaczaiła się menda |
Normalnie jak w kinie klasy C "Zabójcze ławki 3"
Miłej rekonwalescencji życzę
mjsystem - 28-05-2012, 19:51
vince_81 napisał/a: | Normalnie jak w kinie klasy C "Zabójcze ławki 3"
Miłej rekonwalescencji życzę |
Lepiej przyznaj się, że ze satysfakcją przekazałes pałeczkę
vince_81 - 28-05-2012, 21:04
mjsystem napisał/a: | Lepiej przyznaj się, że ze satysfakcją przekazałes pałeczkę |
No wiesz...jak możesz? To podłe oszczerstwa i wierutne kłamstwa co mi tutaj implementujesz
Chociaż coś w tym jest, bo ostatnio się urazowo i chorobowo wśród MM zrobiło. Efa!, potem ja, teraz tomusn...sieegurd na kręgosłup narzeka, a i Tobie się wyrwało
Musi być zmora jaka po forum grasuje... Trzeba by jakiegoś egzorcystę-amatora zatrudnić, żeby uroki odczynił Takiego Jakuba Wędrowycza na przykład, mam nadzieję, że to powszechnie znany bohater...?
A tak na poważnie to rekonwalescencję skończyłem niedawno, a jeszcze tylko 2 dyżury i urlop I dobrze, bo wczoraj jak stargaliśmy z IV piętra taką "gołąbeczkę" ze 120 kilo to mnie łapa znów rozbolała Odpoczynku nigdy za wiele A w ogóle to temu przeznaczeniu, czy jak to tam, to się pomyliło, bo ja powinienem mieć lekką robotę za ciężkie pieniądze, a na razie mam odwrotnie...
jacek11 - 28-05-2012, 23:24
vince_81 napisał/a: | I dobrze, bo wczoraj jak stargaliśmy z IV piętra taką "gołąbeczkę" ze 120 kilo to mnie łapa znów rozbolała |
nie dało się sturlać?
[ Dodano: 28-05-2012, 23:28 ]
A tak mi teraz przyszło do głowy do ilu kilogramów możecie dźwigać Chorego,rannego?bo w sumie to nosze na dwie osoby jak by są przeznaczone.więc w niektórych przypadkach spory ciężar może być
sieegurd - 29-05-2012, 07:09
vince_81 napisał/a: | sieegurd na kręgosłup narzeka |
Był jakiś tydzień spokoju, a wczoraj tak mnie łupał, że masakra Dziś idę na prześwietlenie
mjsystem - 29-05-2012, 07:31
vince_81 napisał/a: | bo ja powinienem mieć lekką robotę za ciężkie pieniądze, a na razie mam odwrotnie... |
Skąd ja to znam?
sieegurd napisał/a: | Był jakiś tydzień spokoju, a wczoraj tak mnie łupał, że masakra Dziś idę na prześwietlenie
_________________ |
Ja mam wizytę 19-go i zobaczymy co dalej... u ortopedy oczywiście(kręgosłup to tylko cząstka całości...)
Uwex - 29-05-2012, 08:14
vince_81 napisał/a: | Trzeba by jakiegoś egzorcystę-amatora zatrudnić, żeby uroki odczynił |
Natanek by się nadał ?
Ale zanim coś zdziała, to zdrowiejcie
vince_81 - 29-05-2012, 08:24
jacek11 napisał/a: | nie dało się sturlać? |
Czasem, jak mi ktoś za skórę zalezie to mam ochotę I jeszcze się spytać "a dokąd się pani/pan tak spieszy?"
jacek11 napisał/a: | A tak mi teraz przyszło do głowy do ilu kilogramów możecie dźwigać Chorego,rannego?bo w sumie to nosze na dwie osoby jak by są przeznaczone.więc w niektórych przypadkach spory ciężar może być |
W wielu przypadkach ciężar jest spory Nosze niestety nie mieszczą się w większości klatek schodowych, więc trzeba targać na krzesełku lub na noszach płachtowych. Wszystkie te sprzęty można nieść w 4 osoby, ale znaleźć chętnego do pomocy coraz częściej graniczy z cudem... Zaraz są ciężko chorzy, dźwigać nie mogą (szczególnie chłopaki po 20 lat i 2 metry wzrostu). Albo po prostu - nie, bo my jesteśmy od tego jak dupa od srania. Przepraszam za wyrażenie Teoretycznie każdy z nas może dźwigać do 30kg, praktyka jest taka, że w większości przypadków, chcąc przestrzegać przepisów powinniśmy mieć na wyposażeniu karetki dźwig...
Ktoś ma jakiś pomysł, na kogo mógłbym się przekwalifikować...?
mjsystem napisał/a: | sieegurd napisał/a:
Był jakiś tydzień spokoju, a wczoraj tak mnie łupał, że masakra Dziś idę na prześwietlenie
Marcin-Krak - 29-05-2012, 08:36
Że dziś widziałem Mitsubishi Pajero i L200 w różnych służbach działających na rzecz ludności
Ciekawe kiedy zaczną Mazdy sobie kupować
Że w dniu dzisiejszym mam półmetek tygodnia
robertdg - 29-05-2012, 08:46
Marcin-Krak napisał/a: | Że dziś widziałem Mitsubishi Pajero i L200 w różnych służbach działających na rzecz ludności
Ciekawe kiedy zaczną Mazdy sobie kupować | Mazda BT-50 nie jest tak popularna jak L200 w dodatku jest droższa, a tak poważnie to chyba mało kto ją zna
Marcin-Krak - 29-05-2012, 08:47
robertdg napisał/a: | Mazda BT-50 nie jest tak popularna jak L200 w dodatku jest droższa, a tak poważnie to chyba mało kto ją zna |
Wiem, wiem
Ale bardziej myślałem o CX zamiast Pajero
Ale pewnie jednak nie prędko takich czasów doczekamy, swoją drogą ciekawe skąd się bierze, że są marki, które prawie w ogóle nie są autami flotowymi
robertdg - 29-05-2012, 08:51
Marcin-Krak napisał/a: | swoją drogą ciekawe skąd się bierze, że są marki, które prawie w ogóle nie są autami flotowymi | To bardzo proste, wręcz statystycznie
Jednakże aby poprawić Ci humor zawsze Mazde BT-50 można zastąpić jej bliżniakiem Fordem Rangerem - a to już ulubiona marka flotowców
JCH - 29-05-2012, 10:54
robertdg napisał/a: | Mazda BT-50 nie jest tak popularna jak L200 w dodatku jest droższa, a tak poważnie to chyba mało kto ją zna | Miałem przyjemność jechać, kolega kolegi ma taką. BTW jest do sprzedania gdyby ktoś chciał
|
|
|