Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
koszmarek - 13-11-2012, 09:24
Jassmina napisał/a: | koszmarek napisał/a: | a jak z tygodniowym urlopem po zlocie? |
Marti temat dotyczy ZLOTU.
Urlop każdy sam sobie organizuje! |
Poczytaj sobie ile osób chce dłużej zostać po lub przed zlotem.
[ Dodano: 13-11-2012, 09:25 ]
pamar napisał/a: | pyta zapewne o możliwość i ceny pobytu w miasteczku po zlocie i przed |
właśnie o to.
edycji nie mogę zrobić, więc pytam o DŁUŻSZY POBYT W OKOLICY TERMINU ZLOTU W MIEJSCU ZLOTU. ok?
vendetta - 13-11-2012, 09:32
Dla mnie ok W końcu Kraków obejrzę. Myślę, że raczej możemy to potraktować jako weekendowy zlot a nie urlop. Urlop to można sobie zrobić nad morzem w górach albo w ośrodku wypoczynkowym gdzieś, ale w mieście to chyba nikt nie będzie urlopował? No nie wiem.
Yoshiko - 13-11-2012, 09:32
Cytat: | Poczytaj sobie ile osób chce dłużej zostać po lub przed zlotem. |
ciotka wydaje mi się że ludziska planowali dłuższy pobyt nad morzem we Fregacie
związane to było z daleką drogą i okolicą
koszmarek - 13-11-2012, 09:58
Yoshiko, ale do Krakowa też daleka droga a w czasie zlotu zwiedzać? no jak uważacie, jak nie można urlopować w okolicy zlotu w tym samym miejscu to sobie poszukam czegoś
a urlopt nie musi wiązać się z leżeniem plackiem nad morzem
grzesiopol - 13-11-2012, 11:11
koszmarek napisał/a: | a jak z tygodniowym urlopem po zlocie? | z tego co jest napisane na stronach AGH to Cytat: | Od października do czerwca HOSTEL OLIMP dysponuje 240 miejscami noclegowymi. W okresie wakacyjnym (lipiec - wrzesień) oferta hostelu obejmuje 720 miejsc. | możesz poczytać na tej stronie http://taniehostele.pl/pl/hostele.html a co do cen to może organizatorzy coś załatwią tak jak to było w poprzednim ośrodku.
sveno - 13-11-2012, 12:17
wojzi, mjsystem, dziekuję za poparcie?
pamar napisał/a: | sveno, gratuluję i z serca życzę powodzenia
Uczestnikom miłej, spokojnej zabawy na zlocie...
| czy bardzo się mylę odbierając tą wypowiedź jako bardzo sarkastyczną?
koszmarek, sprawa wygląda tak: w tym akademiku w czasie trwania roku akademickiego mieszkają studenci, ale i tak 240 miejsc jest wtedy przeznaczona na hostel. W czasie wakacji (lipiec, sierpień i wrzesień) w całym akademiku jest hostel, czyli ponad 700 miejsc. Myśle, że nie będzie problemu, byś mieszkała tu cały tydzień po cenach zlotowych (cen narazie nie obiecuje, trzeba ponegocjować)
vendetta napisał/a: | Myślę, że raczej możemy to potraktować jako weekendowy zlot a nie urlop | albo można wciągnąć zlot do urlopu, skoro już przyjeżdżacie na południe Polski. 3 dni w Krakowie, a potem dawaj w góry, stąd to już tylko 100km.
Firebee - 13-11-2012, 12:29
Jeżeli Kraków to na 99% do sponsoringu włącza się AUTO-KRAK. Oczywiście wcześniej należy to ustalić z Japanami. Oni są z nami Zlotowo prawie od zawsze, ale kilku dealerów raczej nikomu nie zaszkodzi.
W razie czego jest też GERMAZ z Wrocławia, z którym współpracujemy.. Pisać propozycję w osobnym temacie miejsca Zlotu itp.
[ Dodano: 13-11-2012, 12:30 ]
[edit] dobra już napisałeś..
pamar - 13-11-2012, 12:57
sveno napisał/a: |
pamar napisał/a: | sveno, gratuluję i z serca życzę powodzenia
Uczestnikom miłej, spokojnej zabawy na zlocie...
| czy bardzo się mylę odbierając tą wypowiedź jako bardzo sarkastyczną?
|
Oj ta zaraz sarkazm Nic podobnego, poprostu potrzebuję czasu by się przekonać do zlotu w tym miejscu, coś mi nie do końca to wszystko pasuje i tyle
Oczywiście na moją (papierkową) pomoc też możesz liczyć ale tego to chyba nawet nie musiałem pisać - oczywista oczywistość
Firek, jeśli sponsorem generalnym będzie PGD, AutoKrak niestety odpada! Jedynym "innym" sponsorem może być tylko i wyłącznie Grafix z wiadomych powodów.
Marcin-Krak - 13-11-2012, 14:01
Też mi przeszedł przez głowę pomysł jaki zaproponowała w odpowiednim temacie emada Trochę to "specyficzne" - ale odpada masa kłopotów i problemów z którymi nie jesteśmy się w stanie uporać od jakiegoś czasu.
Ja tutaj jednak spytam - bo może mi umknęło - a nie chce mi się studiować całego tematu.
Dlaczego jednak nie Wawrzka - poza tym, że Organizatorzy musieliby być inni lub mniej zaangażowani niż dotychczas i że ludziom niektórym się już znudziła
Juiceman - 13-11-2012, 14:05
Chociażby dla tego że z roku na rok chcą więcej kasy i nic po za tym więcej z ich strony nie wychodzi.
mjsystem - 13-11-2012, 14:05
Marcin-Krak napisał/a: | Ja tutaj jednak spytam - bo może mi umknęło - a nie chce mi się studiować całego tematu.
Dlaczego jednak nie Wawrzka - poza tym, że Organizatorzy musieliby być inni lub mniej zaangażowani niż dotychczas i że ludziom niektórym się już znudziła |
Marcin dlatego, że pokomunistyczny zarząd ośrodka tak tnie w kulki i ma nas głęboko w poważaniu, że płacimy za wszystko jak za zboże, a jak przyjedziesz osobno to zapłacisz taniej niż nasza zorganizowana grupa.
Być może w następnym roku nasza nieobecność spowoduje, ze sobie to przekalkulują...a może i nie.
major - 13-11-2012, 19:59
Mi osobiście bardzo podoba mi się pomysł Sławka z miasteczkiem AGH.
Osobiście bardzo mi odpowiadają klimaty grillowania, spotkania ze znajomym i i wypicia ...soku
I może faktycznie należałoby oddzielić dwie sprawy jakimi są urlop i zlot pozdro
cwaniak - 13-11-2012, 21:45
major, KLIK, Lubię to
koszmarek - 13-11-2012, 23:11
to może ostatni raz już:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=45085 jak wół ceny poza zlotem
http://forum.mitsumaniaki...t=61132&start=0 informacja o cenach poza zlotem
i o to chodziło, jeśli komuś się nie podoba że ktoś chce zostać dłużej albo przyjechać wcześniej to.. trudno
Poza tym raz już byłam na zlocie kupe kilometrów od domu na 3 dni i nie chcę tego powtarzać... ale wtedy możliwości były inne... Tak więc proszę nie krytykować dla samej krytyki
sveno, dziękuje Ci za odpowiedź.
sniegu - 13-11-2012, 23:37
Marcin-Krak napisał/a: | Ja tutaj jednak spytam - bo może mi umknęło - a nie chce mi się studiować całego tematu.
Dlaczego jednak nie Wawrzka - poza tym, że Organizatorzy musieliby być inni lub mniej zaangażowani niż dotychczas i że ludziom niektórym się już znudziła |
cofnij się i przeczytaj od 24 do 28 dziesięć minut roboty bez szukania.
I nie chcę pisać "a nie mówiłem" ale już we wrześniu pisałem że Sveno najszybciej i naj konkretniej chciał się tym zająć trzeba było dać mu działać i temat na koniec września byłby ogarnięty a nie przepychanki z Fregatą które tylko to wszystko spowolniły.
pozdrawiam sveno :notworthy:
[ Dodano: 13-11-2012, 23:38 ]
|
|
|