To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa

sruba - 12-12-2007, 17:16

[ Dodano: 12-12-2007, 17:18 ]
jakies mam takie dziwne wrazenie, ze chlopaki od nas mocno maczali w tym palce :D

Anonymous - 12-12-2007, 17:44

Śruba zapodaj jeszcze jak masz fotke z Kielc :D
KKK i 88 jak nie masz ja wkleję :mrgreen:

sruba - 12-12-2007, 22:30

Warszawa :D :

nie moge sciagnac foty z Kielc, wiec wklejam line:
Kielce

Anonymous - 12-12-2007, 22:36

:lol: :lol: :lol: :lol: KKK 88 :lol: :lol: :lol:
McDoune - 13-12-2007, 01:53

dm17 napisał/a:

serio serio Was to bawi ?

sruba - 13-12-2007, 09:33

McDoune napisał/a:
dm17 napisał/a:

serio serio Was to bawi ?

a Ciebie nie ?
grasz na nosie i mowisz - "aleś ty głupi", a rozmówca się jeszcze cieszy.
i jednoczesnie pokazujesz calem swiatu (pilkarskiemu) jak durne sa wszelkiego rodzaju zakazy...
krucjate przeciw "kibolom" prowadzi GW. taka misje sobie obrali...
z drugiej strony Stec, ktory zwalcza wszelkie stadionowe przejawy przemocy, chuligaństwa, nienawiści rasowej i faszyzmu, a sam kiedyś - głupek jeden - wystąpił w koszulce z mordercą che.
ale to ikona popkultury wsrod dzisiejszej mlodziezy.
wiec -
che = ok,
88 (chocby humorystycznie) = nie

Anonymous - 14-12-2007, 21:39

skasujmy 88 numer na koszulkach i 88 minute meczu :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
krzysio1972 - 15-12-2007, 16:16

gumas_72 napisał/a:

Gazeta Polska: Towarzyszu Walter, prowadź!
Redakcja, źródło: Gazeta Polska

Komunistyczna propaganda i panamskie biznesy

W latach 70. był autorem najpopularniejszego programu telewizyjnego epoki gierkowskiej – Studia 2.

ot prawda o wieku minionym

czołem towarzysze :finga:

Gumas Tobie mozna wybaczyc powielanie bzdur, ze studio 2 bylo komunistyczna propaganda, bo pewnie nie miales przyjemnosci ogladac, ale pseudo dziennikarze powinni sie wstydzic.

[ Dodano: 15-12-2007, 16:28 ]
Sruba napisał/a:

a Ciebie nie ?

Mnie zasadniczo nie, z pewnych spraw sie nie po prostu nie zartuje.
Same zakazy jak najbardziej powinny byc, ja sobie nie wyobrazam meczu na ktorym obok mnie grupa neofaszystow powiewa sobie flagami np. ze swastykami, nie wyobrazam sobie tez nawalonych czy najaranych, bluzgajacych i rozkrecajacych zadyme kiboli. Od organizatora ligi i wlasciciela stadionu natomiast oczekuje zapewnienia mi i mojej rodzinie bezpieczenstwa, dobrej infrastruktury no i na koniec dobrego widowiska. A dla mnie widowiskiem jest sam mecz, a nie pokazy sztucznych ogni. Dlatego akurat walke gw z kibolami popieram.

Anonymous - 15-12-2007, 22:36

walka z kibolami tak - ale walka ze zorganizowanym klubem kibica, który organizuje oprawy meczowe..? chyba nie... dla mnie ważne jest 50 na 50 - mecz i oprawa..
do końca życia nie zapomnę meczu Pogoni Szczecin ze znienawidzoną w Szczecinie Cracovią Kraków. Było 3:0 dla Pogoni, do tego niespełna 20.000 sympatyków Pogoni..
Nigdy nie zapomnę tego wydarzenia. Był to najlepszy mecz (mecz = wydarzenia na boisku i wokół niego) na jakim było mi dane brać udział..

Ps. No i nigdy na Pogoni nic złego mnie nie spotkało. :)

Anonymous - 16-12-2007, 10:24

krzysio1972 napisał/a:

Gumas Tobie mozna wybaczyc powielanie bzdur, ze studio 2 bylo komunistyczna propaganda, bo pewnie nie miales przyjemnosci ogladac, ale pseudo dziennikarze powinni sie wstydzic.
[.

i to ze był u koryta i był w pzprze to przypadek :badgrin:
nie mówiąc o kontach zagranicą i innych sprawach jak wszyscy nawet granicy województwa nie mogli przekroczyć :mrgreen:

byli dziennikarze którzy w tym czasie walczyli z jedyna słuszną władzą nie ją wspierali :!:

Anonymous - 16-12-2007, 10:55

no wiecie co Panowie! ja tu się zwierzam ze swoich największych przeżyć , :oops: :oops: ze bylem na fajnym meczu kiedys, wstawiam zdjecia a wy nic tylko sie klocicie..
a idzta.. :axe: :axe: :axe:

:rolleyes:
:wink:

Anonymous - 16-12-2007, 12:58

:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Anonymous - 16-12-2007, 13:15

gumas_72 napisał/a:
:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

:geek: :occasion9:

krzysio1972 - 17-12-2007, 11:40

gumas_72 napisał/a:

i to ze był u koryta i był w pzprze to przypadek

No tak, zabraklo tylko stwierdzenia, ze kazdy pijak to zlodziej.
Zauwaz, ze nic nie pisalem o dokonaniach partyjnych waltera, nie bronie go, nie osadzam, stwierdzam jedynie, ze artykul jest niczym innym jak kublem pomyj wylanym na wielu ludzi, a pisanie, ze studio 2 bylo tuba kc to juz totalne przegiecie. Kibole to przeczytaja i oczywiscie wyciagna jedynie sluszne wnioski, a prawda jest taka, ze studio 2 bylo jedynym programem pozbawionym propagandy, dajacym spora dawke rozrywki na wysokim poziomie w tamtych smutnych czasach i wlasnie dlatego bylo takie popularne. I zamiast opluwac waltera to nalezalo by jemu i jego zonie podziekowac za ten program.

Anonymous - 17-12-2007, 20:17

:badgrin:

to mnie rozbawiłeś :D wpłace mu kase na konto na kajmanach co je w latach 70-tych zakładał pewnie je jeszcze ma :butthead: w podziękowaniu, że tylu Polaków uszczęśliwiał nasz Towarzysz

a podziękował Mu to już kolektyw z okularnikiem na czele :badgrin:

[ Dodano: 30-01-2008, 11:28 ]
dział pr Legii szaleje :D

i kto jest prze kozak :shock:

jak dla mnie tandeta a te kałachy to juz szczyt :twisted: