To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2015 - Dyskusje mocno przedzlotowe

stary alfer - 06-11-2014, 17:39

Marcino napisał/a:
tylko że jakoś trzeba wrócić, kierowniczka jest potrzebna:)

No jak amator... ;)

Wrócisz później :P ;)

jAZZMAN - 06-11-2014, 21:06

Marcino napisał/a:
trzeba wrócić, kierowniczka jest potrzebna:)

Bądź ostrożny, moja kierowniczka w weekend tak mnie załatwiła:

Opona i felga do śmietnika - zastanawiam się, co z kierowniczką.

komarsnk - 06-11-2014, 21:15

jAZZMAN napisał/a:
...felga do śmietnika

Eee - nikt Ci tego nie naprawi? U mnie się spawa alufelgę z trzech elementów i resztę dorabia :D :D to jest kosmetyczne prostowanie :)
jAZZMAN napisał/a:
zastanawiam się, co z kierowniczką.

Nikt tu jawnie nie będzie namawiał do popełnienia przestępstwa bo na to jet paragraf... :?

Jaro1974 - 06-11-2014, 21:21

_Slawek_, nad trasą już ja pracuję i szukam optymalnej opcji :twisted: :wink:
betka17 - 06-11-2014, 23:37

Marcin-Krak napisał/a:
BezsĘsu :!: Miał być Mozambik. A tak to będzie drogie polskie morze :mrgreen:
Pewnie na dodatek będzie jeszcze zimno i będą komary :roll: :P :lol:

To bezsensowne spekulacje,ponieważ lato tego roku było upalne i bez komarów grasujących nad morzem :)

banderas40 - 07-11-2014, 12:07

Jazz co ty chcesz całkiem dobrą babę na śmietnik wyrzucić? Czy tylko felgę? Oponka nowa fela na maszynkę do prostowania a baba do wyra wariacie.
grzesiopol - 07-11-2014, 20:28

Jaro1974 napisał/a:
_Slawek_, nad trasą już ja pracuję i szukam optymalnej opcji :twisted: :wink:
najbliżej i najszybciej mamy samolotem 2 g. i 40 min. potem w szczecinie zamówimy autobus

i nie będzie problemu z kierowcami w dzień wyjazdu bo też w ten sposób powrócimy. :mrgreen:
Najkrócej przez Warszawę i Bydgoszcz 697 km i 10 g. 17 min., najszybciej przez Warszawę, potem do Świebodzina i w górę 840 km i 8 g. 10 min ale nadkładamy 140 km. co przy prędkości autostradowej, plus opłaty za autostrade przyczyni się do zmniejszenia ilości wypitego alkoholu na zlocie (ale ma to też swoje dobre strony)

szuwar - 07-11-2014, 21:17

Autostrady są przereklamowane, szczególnie te polskie, jedź przed siebie na północny zachód ... wszystkie drogi prowadzą do Pogorzelicy :)
Jaro1974 - 07-11-2014, 22:04

Ja już mam koncepcję trasy. Ale na razie jej nie ujawnię :twisted:
jacek11 - 08-11-2014, 00:27

grzesiopol napisał/a:
najbliżej i najszybciej mamy samolotem 2 g. i 40 min.

To co to za samolot jest :?: :shock:

szuwar - 08-11-2014, 08:19

grzesiopol napisał/a:
najbliżej i najszybciej mamy samolotem 2 g. i 40 min. potem w szczecinie zamówimy autobus

chyba tylko teoretycznie na papierze, nie chcę Cię rozczarować ..... musisz dojechać na lotnisko, odprawić się, po lądowaniu ponownie odprawa i odnalezienie bagażu, nie wspomnę o tym że za tonę perły zapłacisz jak za nowego lancera w salonie :) ..... a dojazd z Goleniowa tez nie będzie trwał 5 min, chyba że skumasz się z Kubicą, ale może być zajęty :)

mjsystem - 08-11-2014, 09:05

Jarek, Twoja trasa jest specjalnie dla O1 przygotowana :?:

grzesiopol - 08-11-2014, 14:33

jacek11 szuwar doskonale to opisał, sam lot to pewnie ze 20 minut a reszta to dodatek do lotu :mrgreen:
Jaro1974 - 08-11-2014, 18:30

Jeśli chodzi o przelot samolotem z Lublina do Goleniowa to śmiem twierdzić iż sam przelot to przeszło godzina ( DH8H Bombardier) a w nieco korzystniejszej wersji to co najmniej 45 minut (każdy jeden samolot z napędem odrzutowym). Do tego dwie odprawy (przed i po wylocie) plus droga z Goleniowa do Pogo to łaczny czas mógłby wynieść około czterech godzin. Dodaję jeszcze około pięciu godzin i jestem na miejscu samochodem :twisted:
mjsystem napisał/a:

No nieźle, nieźle :twisted:

betka17 - 08-11-2014, 18:46

Jaro1974 napisał/a:
Jeśli chodzi o przelot samolotem z Lublina do Goleniowa to śmiem twierdzić iż sam przelot to przeszło godzina ( DH8H Bombardier) a w nieco korzystniejszej wersji to co najmniej 45 minut (każdy jeden samolot z napędem odrzutowym). Do tego dwie odprawy (przed i po wylocie) plus droga z Goleniowa do Pogo to łaczny czas mógłby wynieść około czterech godzin. Dodaję jeszcze około pięciu godzin i jestem na miejscu samochodem :twisted:
mjsystem napisał/a:

No nieźle, nieźle :twisted:

Zapraszam na "szkolenie" do mojego ojca- trasa Kazimierz Dolny-Gdańsk to max 6 godzin obojętnie jakim autem,nawet starem z jabłkami :-) chłopak bardzo lubi jeździć :-D