Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
ratajeq - 17-04-2008, 00:25
| londolut napisał/a: | | No pewnie, nigdy wcześniej cię tu nie widziałem. |
no bo tak wyjątkowie, siedzę nad projektem i mam już dosyć wiec sobie tutaj zerknąłem ;P
Juiceman - 17-04-2008, 00:26
Ave;]
A w grudziadzu domki wolne beda; > tzn tak 1 szt. bez rezerwacji ;>
Marcin-Krak - 17-04-2008, 00:27
| ratajeq napisał/a: | | no bo tak wyjątkowie, siedzę nad projektem i mam już dosyć wiec sobie tutaj zerknąłem ;P |
A wiesz, że nowi tutaj bez browara nie mają wstępu
[ Dodano: 17-04-2008, 00:28 ]
| Juiceman napisał/a: | | A w grudziadzu domki wolne beda; > tzn tak 1 szt. bez rezerwacji ;> |
Phi - co się martwisz - całe pole namiotowe jest
Pełno l 200 będzie
Bubu ma teraz jeszcze większe kombi
A Ty się o miejsce noclegowe martwisz
ratajeq - 17-04-2008, 00:30
| Marcin-Krak napisał/a: |
|
dobry dżołk ;] hehe ... zaraz że nowy ... w Strykowie byłem, tyle że prawie nikt mnie nie znal ;P
londolut - 17-04-2008, 00:31
| Marcin-Krak napisał/a: | A wiesz, że nowi tutaj bez browara nie mają wstępu | Bez browara dla każdego, też bym się napił | Juiceman napisał/a: | | A w grudziadzu domki wolne beda; > tzn tak 1 szt. bez rezerwacji ;> | Chyba żarcisz Są już rezerwacje robione w tym temacie
karolgt - 17-04-2008, 00:31
| ratajeq napisał/a: | | Marcin-Krak napisał/a: |
|
dobry dżołk ;] hehe ... zaraz że nowy ... w Strykowie byłem, tyle że prawie nikt mnie nie znal ;P |
bo to trzeba wtedy chodzić po stolikach i sie ładnie przedstawiać
Juiceman - 17-04-2008, 00:32
W sumie racja xD jeśli się pojawie to jakieś wkupne % będzie xD
| londolut napisał/a: | Chyba żarcisz Są już rezerwacje robione w tym temacie |
Ale ja pojawię się tam na 40% więc nie ma sensu rezerwować
Marcin-Krak - 17-04-2008, 00:32
| ratajeq napisał/a: | | dobry dżołk ;] hehe ... zaraz że nowy ... w Strykowie byłem, tyle że prawie nikt mnie nie znal ;P |
Tam Stryków
Na nocnych markach który raz jesteś
Bo wiesz zasady zobowiązują - a jak nie, to czerwony pasek
londolut - 17-04-2008, 00:33
| Marcin-Krak napisał/a: | całe pole namiotowe jest
Pełno l 200 będzie
Bubu ma teraz jeszcze większe kombi | Cały zestaw noclegów od wyboru - marka auta, namiotu - do koloru
ratajeq - 17-04-2008, 00:34
pisze pierwszy raz .... ale już kiedyś czytałem co tam męczyliście ;] ....
to zrobimy tak .... już dziś nic nie napisze a następnym razem już nie będę nowy, a wy zapomnicie ;]
londolut - 17-04-2008, 00:34
| Juiceman napisał/a: | Ale ja pojawię się tam na 40% więc nie ma sensu rezerwować | No chyba, że tak... wiesz, że jesteśmy na flaszkę ugadani
Juiceman - 17-04-2008, 00:35
| ratajeq napisał/a: | pisze pierwszy raz .... ale już kiedyś czytałem co tam męczyliście ;] ....
to zrobimy tak .... już dziś nic nie napisze a następnym razem już nie będę nowy, a wy zapomnicie ;] |
Następnym razem będą 2 browary ; )
[ Dodano: 17-04-2008, 00:35 ]
| londolut napisał/a: | | Juiceman napisał/a: | Ale ja pojawię się tam na 40% więc nie ma sensu rezerwować | No chyba, że tak... wiesz, że jesteśmy na flaszkę ugadani |
Bo sie obrażę!!!!
Tylko jedna !>?!
londolut - 17-04-2008, 00:35
| ratajeq napisał/a: | | pisze pierwszy raz .... ale już kiedyś czytałem co tam męczyliście ;] .... | Czytanie nie zobowiązuje, pisanie przeciwnie
| ratajeq napisał/a: | to zrobimy tak .... już dziś nic nie napisze a następnym razem już nie będę nowy, a wy zapomnicie ;] | No way
Marcin-Krak - 17-04-2008, 00:35
| Cytat: | to zrobimy tak .... już dziś nic nie napisze a następnym razem już nie będę nowy, a wy zapomnicie ;] |
Co za kombinatorstwo
| ratajeq napisał/a: | | ale już kiedyś czytałem co tam męczyliście ;] |
Ny tu bardzo poważne sprawy poruszamy
ratajeq - 17-04-2008, 00:36
tylko też nie mam 100% pewności że będę w grudziądzu ..... bo jak mnie WKU pogoni na 6 tyg w tym okresie to niestety .... a jak nie, to będę na bank ;] wtedy pogadamy ;>
|
|
|