Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
Juiceman - 17-04-2008, 00:54
| londolut napisał/a: | | Juiceman napisał/a: | | Spoko Spoko nie czepiaj sie literówek ;] | Fajne mi literówki
| Juiceman napisał/a: | Hmmm jako kapral na dziendobry dostajemy 2700 | Ale kaprala dostajesz jak wychodzisz a nie na wejściu |
Wielkie co 6 tygodni bawienia się w żołnierza;p
| ratajeq napisał/a: | | ale mnie nie bawi zabawa w Dżi Aj Dżo ... no chyba że będę dżojstikiem kierował jakieś pociski ;] |
No to jak Cię będą mieli wziąć do woja to powiedz, że masz wtedy praktyki ( tylko masz je mieć) dostaniesz szeregowego i będziesz miał uregulowany stosunek do służby....
Marcin-Krak - 17-04-2008, 00:54
| ratajeq napisał/a: | Cezar napisał/a:
No to kolorowych zycze
to brzmiało dwuznacznie ;] ... wzajemnie |
Uważaj - On jest ze służb mundurowych
ratajeq - 17-04-2008, 00:54
a jak powiem teraz ze jestem skrajnym pacyfistom i na widok broni mam odruchy wymiotne ....
kurcze mało czasu .... trzeba cos wymyslic
Juiceman - 17-04-2008, 00:55
Jak to ich w firmie nazywamy "Czarni" zza biurka )
| Marcin-Krak napisał/a: | | ratajeq napisał/a: | Cezar napisał/a:
No to kolorowych zycze
to brzmiało dwuznacznie ;] ... wzajemnie |
Uważaj - On jest ze służb mundurowych |
| ratajeq napisał/a: | a jak powiem teraz ze jestem skrajnym pacyfistom i na widok broni mam odruchy wymiotne ....
kurcze mało czasu .... trzeba cos wymyslic |
Zrób jak wyżej napisałem... i po sprawie...
ratajeq - 17-04-2008, 00:56
| Juiceman napisał/a: |
No to jak Cię będą mieli wziąć do woja to powiedz, że masz wtedy praktyki ( tylko masz je mieć) dostaniesz szeregowego i będziesz miał uregulowany stosunek do służby.... |
jakie praktyki .... rok temu niby miałem .... pobazgrałem jakąś kartkę podstęplowałem dałem do podpisu i zaniosłem ... od praktyki ... nawet taryfy ulgowej jak dla praktykanta w firmie nie mialem
karolgt - 17-04-2008, 00:56
aaaaale nudzicie
Marcin-Krak - 17-04-2008, 00:57
Zablokowali mi kartę biblioteczną
Człowiek raz na cztery lata se chce pójść, powybierał książki, chce przez neta zamówić - a tu taka kaszana
Nie mogą wszystkich książek umieszczać w necie
Juiceman - 17-04-2008, 00:59
| ratajeq napisał/a: | | Juiceman napisał/a: |
No to jak Cię będą mieli wziąć do woja to powiedz, że masz wtedy praktyki ( tylko masz je mieć) dostaniesz szeregowego i będziesz miał uregulowany stosunek do służby.... |
jakie praktyki .... rok temu niby miałem .... pobazgrałem jakąś kartkę podstęplowałem dałem do podpisu i zaniosłem ... od praktyki ... nawet taryfy ulgowej jak dla praktykanta w firmie nie mialem |
OMG a później się dziwić, że leppery w rządzie ;]
To załatw sobie praktykę specjalistyczną, z danego kierunku jaki masz na studiach....
[ Dodano: 17-04-2008, 00:59 ]
| Marcin-Krak napisał/a: | Zablokowali mi kartę biblioteczną
Człowiek raz na cztery lata se chce pójść, powybierał książki, chce przez neta zamówić - a tu taka kaszana
Nie mogą wszystkich książek umieszczać w necie |
Co potrzebujesz?
karolgt - 17-04-2008, 01:00
|
wow, ja bylem raz......
... dla towarzystwa z kolegą bo wypozyczal cos dla dziewczyny
| Marcin-Krak napisał/a: |
przeciez umieszczaja
londolut - 17-04-2008, 01:01
| karolgt napisał/a: | aaaaale nudzicie | Aż mi się spać zachciało
[ Dodano: 17-04-2008, 01:02 ]
| karolgt napisał/a: | ... dla towarzystwa z kolegą bo wypozyczal cos dla dziewczyny | Bo mądry student chroni swoje oczy przed literkami
ratajeq - 17-04-2008, 01:02
Juiceman ... ale jak pracuje to jakie niby praktyki ? ...
rok temu miałem praktyki ....
i rok temu skladalem papiery do WKU, ale mnie nie wzieli bo powiedzialem ze wyjezdzam za granice ;P
londolut - 17-04-2008, 01:03
[ Dodano: 17-04-2008, 00:59 ]
Co potrzebujesz?[/quote]Janko muzykant
karolgt - 17-04-2008, 01:04
| londolut napisał/a: | [ Dodano: 17-04-2008, 00:59 ]
Co potrzebujesz? | Janko muzykant [/quote]
albo o świerszczyki mu chodzi
londolut - 17-04-2008, 01:05
| ratajeq napisał/a: | | Juiceman ... ale jak pracuje to jakie niby praktyki ? ... | Ehhh kombinujesz, wez w robocie urlop bezpłatny i po problemie, 1,5 miesiąca odbębnisz i jesteś wolnym studentem, masz zaliczone wojo i masz wszystko gdzieś bo jesteś Jurek kiler
Juiceman - 17-04-2008, 01:05
| ratajeq napisał/a: | | Juiceman ... ale jak pracuje to jakie niby praktyki ? ... |
Pytałeś się w ogóle o co chodzi z tym szkoleniem PO?
Jeśli złożyłeś już wniosek to z własnej przymuszonej woli, jeśli babcia jest chora to Ty musisz się nią zaopiekować, możesz mieć pilny wyjazd zza granicę w celach zarobkowych etc.
Chodzi o to, żeby teraz wyjść z tego z pieczątką uregulowanego stosunku do woja, a nawet do niego nie wchodzić
|
|
|