Nasze Miśki - Czerwony Fuks
Marcin-Krak - 23-10-2014, 18:36
mkm napisał/a: | Dość mocno się ktoś ślizgnął... |
Parking pod blokiem, czy gdzieś indziej?
Mój post z 20.06 br chyba trzeba wziąć pod uwagę i coś zrobić
mkm - 24-10-2014, 00:26
mystek, Marcin-Krak, parking, albo na Kazku, albo na Rajskiej... więc bez szans na jakieś ruchy zapobiegawcze...
Ogólnie nie jest źle - jest jedna wgniota, którą w sumie mozna wypchnąc bo dostęp jest. Gorsza sprawa ze szpachlą zrobił sie pajączek - na razie napchałem tam wosk i mam nadzieję, że rudzielec się nie rozwinie, a w przyszłym tygodniu przepoleruję i będę wiedział czy będzie biło po oczach czy sie zgubi
mkm - 02-11-2014, 18:27
I co? Myślisz, że jak się nie ruszyliśmy jak trąbiłeś to zejdziemy jak wysiadłeś?
Uwaga ma broń!
Spokojnie to tylko aparat - blokujemy dalej.
Wyrównać szereg i nie przepuszczać!
Nie mówili na bramce, że nie ma wjazdu na stołówkę?
Czekaj, aż skonsumujemy ten kawałek i lepiej żeby to czerwone zniknęło.
karolgt - 02-11-2014, 19:15
mkm wszystko ok?
Tomek - 02-11-2014, 19:33
Maciek. juz ci kiedys pisalem.. opusc te chipsy energetyka
mkm - 02-11-2014, 20:55
Karol przynajmniej troskę wykazał - widać miał przejścia z dzikim inwentarzem domowym, a Tomek tylko szydera i szydera .
Już nic nie napiszę, bo z kaftanem przyjedziesz, ale napiszę jedno... nie tylko dzik jest dziki
No to już całkiem normalne focie
jacek11 - 02-11-2014, 21:31
Tamte są zdecydowanie "smaczniejsze"
Tomek - 05-11-2014, 12:32
mkm napisał/a: | Karol przynajmniej troskę wykazał - widać miał przejścia z dzikim inwentarzem domowym, a Tomek tylko szydera i szydera . |
noooo raz, że tak już mam, jak mówisz
a dwa to, że przez ostatnie dni żyłem na forum tylko przez telefon, więc ciężko było zobaczyć o czym piszesz
mkm - 25-01-2015, 23:37
Były foty jesienne - teraz zimowe
Tomek - 26-01-2015, 08:56
mkm napisał/a: | teraz zimowe |
fotki 4 i 5 "ja znam ten place"
byłem wieziony fuksem i powiem szczerze, że bardzo dobrze się sprawuje i jak czysto w środku ...
szkoda by było, żeby go rozwalić na jakiś zakręcie
eremita - 26-01-2015, 08:58
Ale zima
A w Poznaniu zero śniegu
mati_z - 26-01-2015, 09:00
eremita, to samo chciałem napisać. Ale z jednej strony to dobrze, bo przynajmniej nie solą
Ładnie się Colcik prezentuje, widać że zadbana sztuka
Marcin-Krak - 26-01-2015, 10:06
mati_z napisał/a: | eremita, to samo chciałem napisać. Ale z jednej strony to dobrze, bo przynajmniej nie solą |
Nie zdążyli jeszcze.
Zima zaskoczyła drogowców. Inna sprawa, że dość konkretnie posypało.
Tomek napisał/a: | fotki 4 i 5 "ja znam ten place" |
Nie tylko ja się "bawię" w rozpoznawanie miejsc gdzie została zrobiona fotka widzę
Tomek - 26-01-2015, 10:12
Marcin-Krak napisał/a: | Nie tylko ja się "bawię" w rozpoznawanie miejsc gdzie została zrobiona fotka widzę |
znam też "place" ze zdjęcia 6
ale 4 i 5 były robione przy mnie, to znam jeszcze lepiej
mati_z - 26-01-2015, 11:19
Marcin-Krak, w moich okolicach (Inowrocław) jak przymroziło trochę w grudniu i zrobiła się szklanka to zdziwiłem się jak zobaczyłem piaskarkę. Akurat miałem problemy z ABSem i jak zjechałem na boczną drogę to przy mocniejszym hamowaniu koła się blokowały.
Śnieg jest fajny tak jak na tych pierwszych trzech zdjęciach, gdy nie jest jeszcze rozjeżdżony
|
|
|