Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
londolut - 18-04-2008, 00:46
karolgt, rozglądasz się już za lakierem do CA0? Jeśli tak to nie orientujesz się jaki format ma kod lakieru? Lookałem po tej tabliczce na przegrodzie i zwątpiłem...
karolgt - 18-04-2008, 00:51
| londolut napisał/a: | | karolgt, rozglądasz się już za lakierem do CA0? Jeśli tak to nie orientujesz się jaki format ma kod lakieru? Lookałem po tej tabliczce na przegrodzie i zwątpiłem... |
nie, zostawiam to lakiernikowi.
londolut - 18-04-2008, 00:58
Ja się zacząłem nawet zastanawiać nad zmianą koloru w CA0 no chyba że odnowię cały lak i polerkę na wysoki połysk
konrad1704 - 18-04-2008, 01:10
wow chlopaki widze spore zmiany sie szykuja w waszych miskach
londolut - 18-04-2008, 01:12
| konrad1704 napisał/a: | | wow chlopaki widze spore zmiany sie szykuja w waszych miskach | Ciiiiiiiiiiiii nie mów nikomu bo będziemy cię musieli zabić
karolgt - 18-04-2008, 01:24
| londolut napisał/a: | Ja się zacząłem nawet zastanawiać nad zmianą koloru w CA0 no chyba że odnowię cały lak i polerkę na wysoki połysk |
hmm, a ja ostatnio stwierdziłem ze koniec dokładania do colta
pomaluje mu jeszcze tyłek bo ma inny odcień w jednym miejscu, dziure od jakiejś gałęzi (albo ktos przywalił ręką) na dachu, lekko inny odcień lotki no i te progi mu dołoże wiec odrazu malowanie konieczne, więc szkoda zeby to rdzewiało, i tyle, nie będe pakował więcej kasy w 15 letnie auto, gdyby to był jeszcze gti, to może, wtedy by sie opłacało, teraz i tak już do niego dołozyłem ponad 2,5 tys i jeszcze z 800 zł dołoże conajmniej - a to nie mało, bo i tak tego nie odzyskam
i zobacze jak za rok bedzie z kasą, moze zrealizuje marzenie od jakiś 7 lat gdy go pierwszy raz ujrzałem i kupie......... MUSTANGA
londolut - 18-04-2008, 01:31
| karolgt napisał/a: | | i zobacze jak za rok bedzie z kasą, moze zrealizuje marzenie od jakiś 7 lat gdy go pierwszy raz ujrzałem i kupie......... MUSTANGA | Mustanga?? Hmm ciekawy pomysł ale czy warto jeśli ma spijać hektolitr na 100km ?
Juiceman - 18-04-2008, 01:32
Mustang jest beznadziejny;p Lepiej Lancerka X ;p
Co do mustanga hmmm auto dla max 2 osob i nie wielkie zakupy- wyglada cudnie i nic po za tym;p. Z wlasnego dosw. pisze
Branoc Maniacy;]
karolgt - 18-04-2008, 01:34
| londolut napisał/a: | | karolgt napisał/a: | | i zobacze jak za rok bedzie z kasą, moze zrealizuje marzenie od jakiś 7 lat gdy go pierwszy raz ujrzałem i kupie......... MUSTANGA | Mustanga?? Hmm ciekawy pomysł ale czy warto jeśli ma spijać hektolitr na 100km ? |
ale ja uwielbiam ten samochód
nie jest tak źle, spali ze 20-25 , wsadze gaz, to jakby palił 10-15 wiem ze gaz w takim aucie to jak wsadzic gaz do GTI, no ale na spalanie 25 napewno nie mogłbym sobie pozwolic, no nie wiem, ... chce mustanga, chocbym mial nim jezdzic 100 km na tydzien
a do pracy moge dojzdzac rowerem albo skuterkiem (co na korki nie wydaje sie glupim pomyslem )
[ Dodano: 18-04-2008, 01:35 ]
| Juiceman napisał/a: | tym;p. Z wlasnego dosw. pisze
|
jeżdziłes nim jakos dluzej? chetnie poslucham
jezdzilem mustangiem itd, wiem ze nie jest to idealny samochod, ale to jeden z tych co nie kupuje sie rozumem
londolut - 18-04-2008, 01:47
| Juiceman napisał/a: | | Mustang jest beznadziejny;p Lepiej Lancerka X ;p | Taką samą drogą bym poszedł
| karolgt napisał/a: | ale ja uwielbiam ten samochód | No tak
| karolgt napisał/a: | wsadze gaz, to jakby palił 10-15 | Brrrrrrrrrrr
| karolgt napisał/a: | | do pracy moge dojzdzac rowerem albo skuterkiem | I umrzesz po pół roku od smogu
| karolgt napisał/a: | wiem ze nie jest to idealny samochod, ale to jeden z tych co nie kupuje sie rozumem | Niby tak ale amerykańska inżynieria jest do bani: silnik V8, nie rzadko przekracza 6litrów pojemności i ma aż 300KM
Teraz kupujesz Lancera EVO: 2.0, 4 gary, turbo i 300KM, mniejsza masa, stały napęd na cztery koła no i gitarka
Mniejsze ubezpieczenia, pali normalne ilości wachy przy normalnej jeździe... przy butowaniu zje 25, a taki Mustang żre jak koń i mało z tego jest
Juiceman - 18-04-2008, 01:47
| karolgt napisał/a: |
jeżdziłes nim jakos dluzej? chetnie poslucham
jezdzilem mustangiem itd, wiem ze nie jest to idealny samochod, ale to jeden z tych co nie kupuje sie rozumem |
Czarnym cabrio GT po przesiadce z Cheviego Cirus'a był mega ubaw; ). W stanach wypożyczenie tego autka to jakieś 80$ z pełnym bakiem ( bez ubezpieczenia z to jakieś 160 na 24h) Ciekawostką jest że w tej samej cenie był nowy Focus heh, a merc duuużo droższy . W sumie zrobiliśmy nim prawie 1200 mil. I z tyłu naprawdę mało miejsca xD, za to z przodu jak panisko - ale też nie na długie trasy.Na autostradzie też rewelka żadna- przy tym co tam jeździ xD.
Fotki niżej
No i wniosek z tej podróży był jeden:
Auto dla max2 osób i max 2 skrzynkami Polskiego Browarka ale fakt faktem dla Polaków (czyt. Nas wtedy) Lans nieziemski;]
londolut - 18-04-2008, 01:49
Kurde, zielono się tu robi od tych modów, gdzie nie spojrzysz tam jakiś leży
karolgt - 18-04-2008, 01:52
Juiceman: o roczniku powyżej 2005 to raczej nie mysle, chyba ze zaczne zarabiać po 10 tys zł miesiecznie to ok, raczej cos kolo 99 (ale nie niżej) wydaje sie w miare dostępne cenowo. Dobrze to ująłeś: Lans w Polsce maxymalny
londolut: i tak i nie, niby 300 koni, ok, ale 6-7 do setki wyciaga, mało? sa mustangi cobra, shelby itd ktore maja niecale 5 do setki - więc mysle ze naprawde potrafią.
pozatym, ten samochód jednak ma potencjał, silnik 5 litrow i 300 koni - czyli można z niego sporo wycisnąć, no i napęd na tył, lans i zabawa w jednym
narazie nie interesuje mnie to zeby samochód był 5 osobowy, z tyłu mogą się gnieść - nie moj problem
[ Dodano: 18-04-2008, 01:55 ]
| Juiceman napisał/a: | Na autostradzie też rewelka żadna- przy tym co tam jeździ xD.
|
wiem wiem, bylem w usa 2 razy i to co tam było na poczatku 2000 roku u nas bedzie za 5 lat jako cos super odwalonego, niestety, takie realnia, chociaz i tak juz jest duzo lepiej, bo jeszcze nie dawno u nich 25 latkowie bujali sie eclipsami 2G,3G i innymi 10 razy lepszymi, a u nas polonez i duzy fiat
londolut - 18-04-2008, 01:55
Ale nie kabrio ok ?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4335461
Juiceman - 18-04-2008, 01:55
shelby -niestety chyba napewno droższy od rocznika 2008,2010 i 2020
Ale Shelby to jest cud motoryzacyjny tamtych lat xD Dobra pora na mnie
Branoc;]
[ Dodano: 18-04-2008, 01:56 ]
W stanach widziałem go przecznice dalej kosztował 12k $ Też cudo;] Tyle że czerwony
|
|
|