To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wyniki typera - generalka

akbi - 12-03-2007, 19:32

Cytat:
Gramy teraz ze Steam team :lol: i musimy im wyrwać 3 pkt.

do bojuuuuuuuuuuu :twisted:
Cytat:
Ostry trening w tym tygodniu zeby sie dobrze przygotować do meczu.

no to jedziemy biegiem 20 kółeczek wokół stadionu koledzy
Cytat:
Oglądamy mecze przeciwnika

Eurosport jutro puszcza powtórkę :mrgreen:
dm17 napisał/a:
i opracowujemy taktykę.

opracowana :twisted: :mrgreen: :badgrin:

Cracoviaczek - 12-03-2007, 19:41

gumas_72 napisał/a:
mielismy ich na widelcu :D

Aleśmy się ześliznęli :blob7: zdołaliśmy jeszcze wyrwać wam widelec :impact: i to my nabiliśmy was :axe: i schrupali na deser :tongue8:

Anonymous - 12-03-2007, 20:20

chcesz być wzorem walcz z honorem :mrgreen:
Anonymous - 12-03-2007, 20:39

Reba napisał/a:
jaceq w następnej kolejce postaram się bardziej zmobilizować, żebyś nie musiał sam bramek strzelać

Reba dobrze jest, nie w każdej kolejce wszyscy muszą strzelać bramki, ważne żeby strzelić jedną bramkę więcej niż przeciwnik :wink: , w tej kolejce nie miałeś szczęścia, o ile pamiętam to jeden punkt więcej i piłka byłaby w siatce. Ramek też był o włos od gola. Mamy wyrównany skład i to jest nasza mocna strona.

FORCA RJR TEAM !!!

macia - 12-03-2007, 21:50

Cezar napisał/a:
CMS gratuluje kolejnej wygranej

Spoko, miejsce w pucharach mamy zagwarantowane :P Martwi mnie tylko moja słabnąca forma. Chyba muszę do jakiegoś gabinetu odnowy biologicznej się udać, bo coraz gorzej to wygląda :oops:

Stempel84 - 14-03-2007, 12:37

Sorki za spoznienie z typowaniem :/ tak byloby jeszcze lepiej :)
akbi - 14-03-2007, 16:02

Cytat:
Sorki za spoznienie z typowaniem

oooo właśnie, jak ktoś się spóźni z typowaniem i zaliczy kolejkę z minusowym kontem punktowym, to w drużynówce proponuję zaliczać to jako bramkę samobójczą :mrgreen:

sruba - 14-03-2007, 17:03

akbi napisał/a:
oooo właśnie, jak ktoś się spóźni z typowaniem i zaliczy kolejkę z minusowym kontem punktowym, to w drużynówce proponuję zaliczać to jako bramkę samobójczą

bardzo dobry pomysl :mrgreen: :D

McDoune - 14-03-2007, 17:34

ufff dobrze że dopiero od teraz bo by mnie chłopaki :axe:
harpagan - 14-03-2007, 17:37

akbi napisał/a:
oooo właśnie, jak ktoś się spóźni z typowaniem i zaliczy kolejkę z minusowym kontem punktowym, to w drużynówce proponuję zaliczać to jako bramkę samobójczą :mrgreen:

Kozacka mysl :D

macia - 14-03-2007, 19:56

akbi napisał/a:
proponuję zaliczać to jako bramkę samobójczą

Moim zdaniem podwójna kara to za dużo, przecież i tak drużyna gra w osłabieniu, więc jak może strzelić bramkę ten, którego nie ma na boisku :roll: Nie popieram pomysłu :doubt:

Cracoviaczek - 14-03-2007, 20:26

macia napisał/a:
akbi napisał/a:
proponuję zaliczać to jako bramkę samobójczą

Moim zdaniem podwójna kara to za dużo, przecież i tak drużyna gra w osłabieniu, więc jak może strzelić bramkę ten, którego nie ma na boisku :roll: Nie popieram pomysłu :doubt:

Ale tu chodzi o takiego, który typuje po czasie czyli ma -2 pkt. a nie takiego, który w ogóle nie wytypował

Cezar - 14-03-2007, 20:39

Ale czy to nie jest pojscie na latwizne :P

Samemu trzeba strzelic brameczke, a nie czekac na samoboja :twisted:

macia - 14-03-2007, 20:44

Cracoviaczek napisał/a:
chodzi o takiego, który typuje po czasie czyli ma -2 pkt. a nie takiego, który w ogóle nie wytypował

Jakby nie patrzeć kara podwójna. Drużyna osłabiona (bo spóźnialski zaczyna z -2) i jeszcze swojaka musi odrobić. Przesada chyba nie sądzicie???

akbi - 14-03-2007, 20:57

Cezar napisał/a:
Samemu trzeba strzelic brameczke, a nie czekac na samoboja :twisted:

no oczywiście, ale w realu też się przytrafiają samobóje dzięki którym przeciwnik często wygrywa mecz

macia napisał/a:
Cracoviaczek napisał/a:
chodzi o takiego, który typuje po czasie czyli ma -2 pkt. a nie takiego, który w ogóle nie wytypował

Jakby nie patrzeć kara podwójna. Drużyna osłabiona (bo spóźnialski zaczyna z -2) i jeszcze swojaka musi odrobić. Przesada chyba nie sądzicie???

dokładnie tak jak pisze Cracoviaczek jeśli spóźnialski odrobi stratę, to jest OK, a jeśli nie to samobój ... zobacz Macia, że tak naprawdę, trzeba mieć strasznie słąby wynik, aby nie odrobić 2 pkt .... wiem wiem ... jednemu się to już udało :mrgreen: :lol: :D
Poza tym, spóźnialski miałby trochę do myślenia, czy startować i odrabiaśstraty, ale ryzykować samobójem, czy odpuścić kolejkę i drużyna gra w 2-jkę.

.... ale to tylko taka moja myśl i wcale się przy tym nie upieram :p