Sport - Inne - Wyniki typera - generalka
akbi - 12-03-2007, 19:32
Cytat: | Gramy teraz ze Steam team i musimy im wyrwać 3 pkt. |
do bojuuuuuuuuuuu
Cytat: | Ostry trening w tym tygodniu zeby sie dobrze przygotować do meczu. |
no to jedziemy biegiem 20 kółeczek wokół stadionu koledzy
Cytat: | Oglądamy mecze przeciwnika |
Eurosport jutro puszcza powtórkę
dm17 napisał/a: | i opracowujemy taktykę. |
opracowana
Cracoviaczek - 12-03-2007, 19:41
gumas_72 napisał/a: | mielismy ich na widelcu |
Aleśmy się ześliznęli zdołaliśmy jeszcze wyrwać wam widelec i to my nabiliśmy was i schrupali na deser
Anonymous - 12-03-2007, 20:20
chcesz być wzorem walcz z honorem
Anonymous - 12-03-2007, 20:39
Reba napisał/a: | jaceq w następnej kolejce postaram się bardziej zmobilizować, żebyś nie musiał sam bramek strzelać |
Reba dobrze jest, nie w każdej kolejce wszyscy muszą strzelać bramki, ważne żeby strzelić jedną bramkę więcej niż przeciwnik , w tej kolejce nie miałeś szczęścia, o ile pamiętam to jeden punkt więcej i piłka byłaby w siatce. Ramek też był o włos od gola. Mamy wyrównany skład i to jest nasza mocna strona.
FORCA RJR TEAM !!!
macia - 12-03-2007, 21:50
Cezar napisał/a: | CMS gratuluje kolejnej wygranej |
Spoko, miejsce w pucharach mamy zagwarantowane Martwi mnie tylko moja słabnąca forma. Chyba muszę do jakiegoś gabinetu odnowy biologicznej się udać, bo coraz gorzej to wygląda
Stempel84 - 14-03-2007, 12:37
Sorki za spoznienie z typowaniem :/ tak byloby jeszcze lepiej
akbi - 14-03-2007, 16:02
Cytat: | Sorki za spoznienie z typowaniem |
oooo właśnie, jak ktoś się spóźni z typowaniem i zaliczy kolejkę z minusowym kontem punktowym, to w drużynówce proponuję zaliczać to jako bramkę samobójczą
sruba - 14-03-2007, 17:03
akbi napisał/a: | oooo właśnie, jak ktoś się spóźni z typowaniem i zaliczy kolejkę z minusowym kontem punktowym, to w drużynówce proponuję zaliczać to jako bramkę samobójczą |
bardzo dobry pomysl
McDoune - 14-03-2007, 17:34
ufff dobrze że dopiero od teraz bo by mnie chłopaki
harpagan - 14-03-2007, 17:37
akbi napisał/a: | oooo właśnie, jak ktoś się spóźni z typowaniem i zaliczy kolejkę z minusowym kontem punktowym, to w drużynówce proponuję zaliczać to jako bramkę samobójczą |
Kozacka mysl
macia - 14-03-2007, 19:56
akbi napisał/a: | proponuję zaliczać to jako bramkę samobójczą |
Moim zdaniem podwójna kara to za dużo, przecież i tak drużyna gra w osłabieniu, więc jak może strzelić bramkę ten, którego nie ma na boisku Nie popieram pomysłu
Cracoviaczek - 14-03-2007, 20:26
macia napisał/a: | akbi napisał/a: | proponuję zaliczać to jako bramkę samobójczą |
Moim zdaniem podwójna kara to za dużo, przecież i tak drużyna gra w osłabieniu, więc jak może strzelić bramkę ten, którego nie ma na boisku Nie popieram pomysłu |
Ale tu chodzi o takiego, który typuje po czasie czyli ma -2 pkt. a nie takiego, który w ogóle nie wytypował
Cezar - 14-03-2007, 20:39
Ale czy to nie jest pojscie na latwizne
Samemu trzeba strzelic brameczke, a nie czekac na samoboja
macia - 14-03-2007, 20:44
Cracoviaczek napisał/a: | chodzi o takiego, który typuje po czasie czyli ma -2 pkt. a nie takiego, który w ogóle nie wytypował |
Jakby nie patrzeć kara podwójna. Drużyna osłabiona (bo spóźnialski zaczyna z -2) i jeszcze swojaka musi odrobić. Przesada chyba nie sądzicie???
akbi - 14-03-2007, 20:57
Cezar napisał/a: | Samemu trzeba strzelic brameczke, a nie czekac na samoboja |
no oczywiście, ale w realu też się przytrafiają samobóje dzięki którym przeciwnik często wygrywa mecz
macia napisał/a: | Cracoviaczek napisał/a: | chodzi o takiego, który typuje po czasie czyli ma -2 pkt. a nie takiego, który w ogóle nie wytypował |
Jakby nie patrzeć kara podwójna. Drużyna osłabiona (bo spóźnialski zaczyna z -2) i jeszcze swojaka musi odrobić. Przesada chyba nie sądzicie??? |
dokładnie tak jak pisze Cracoviaczek jeśli spóźnialski odrobi stratę, to jest OK, a jeśli nie to samobój ... zobacz Macia, że tak naprawdę, trzeba mieć strasznie słąby wynik, aby nie odrobić 2 pkt .... wiem wiem ... jednemu się to już udało
Poza tym, spóźnialski miałby trochę do myślenia, czy startować i odrabiaśstraty, ale ryzykować samobójem, czy odpuścić kolejkę i drużyna gra w 2-jkę.
.... ale to tylko taka moja myśl i wcale się przy tym nie upieram
|
|
|