To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

galantfanradom - 12-07-2012, 18:38

Ja też się piszę. 8)
Metoda3 - 12-07-2012, 19:08

Ja będę już chwilę wcześniej w tajnym miejscu to pootwieram okna itd itp. Mile widziane krzesełka turystyczne bo mam deficyt heh. Ognista woda już zamówiona (najprawdopodobniej Ozone - nawet w szpitalu odkażają ozonem) Jeśli ktoś jest uczulony na Coca colę to pisać lub dzwonić towezmę też jakiś inny napój.

[ Dodano: 12-07-2012, 19:10 ]
Wszystkich nowych też zapraszam !!! Kylu jak się wybierasz to weź fotki swojej fury heh bo chcę w końcu zobaczyć tego gala widmo (jesteś jak Ufo heh wszyscy słyszeli ale mało kto widział - krążą nawet plotki że na 19-tkach latasz i że masz mnóstwo naklejek na bolidzie)

Kylu - 13-07-2012, 19:42

No przecież pier...dyknę! Znowu nie mogę do Was przyjechać, już mnie to drażni że gdy tylko pojawi się termin spotu, zaraz mi ktoś coś wymyśli żebym tylko chyba nie pojechał. :( Koliber, dzięki za kontakt, napisałem esemesa. Cóż... miłego "odkarzania" chłopaki :) następnym razem się nie dam i choćby nie wiem co to przyjadę, a tak chciałem przyjechać dzisiaj.
Metoda3 - 14-07-2012, 11:33

Dzięki wszystkim przybyłym na spot. Było całkiem ok!!! Skończyliśmy o trzeciej nad ranem. Myślę, że organizacyjnie wypadło całkiem poprawnie i kiedyś to powtórzymy, a na następnym spocie porobimy sobie profesjonalne foteczki za pomocą Marcina.

PS. Banan za 500 nie ma bata heh - zostawiłeś dezodorant (strasznie w oczy szczypie). Motke zabrałbyś mi ten wydech w końcu bo go wożę już od dwóch miechów w bagarku. Mariunio pomyśl o tych biletach.

m6riano - 14-07-2012, 13:26

Przeżył ktoś?;-)
mariunio7 - 14-07-2012, 16:42

Jak da rade i ktos z roboty nie bedzie bral to ci wezme bilety. Przypomnij mi ile ci potrzeba? :lol:
galantfanradom - 14-07-2012, 17:49

Ja też już pomału doszedłem do siebie! ;)
koliber124 - 14-07-2012, 20:32

Siemka :twisted:
Przeżyli wszyscy....chyba hehe
Było ok nic dodać nic ująć, kwatera adekwatna do takich spotów ale szybkiej amnezji się dostaje hihi. Czy było czego żałować? Oczywiście! Niech żałują tylko Ci których nie było.
Spoty to rzecz święta. Amen :drinkers:

motke - 14-07-2012, 22:16

mariunio7 sorki że cię nie zabraliśmy. Szwagier podjechał swoim samochodem, było nas 5 w sumie a jego auto jest 4os. Niby krótki odcinek do pokonania, ale ryzyko zdobycia nie potrzebnego mandatu zawsze istnieje.

Metoda pamiętam o tym tłumiku. Dzwoniłem 2godziny temu do ciebie ale tel masz wyłączony. Potrzebuje jeszcze jednej rzeczy, ale to już muszę Ci wytłumaczyć telefonicznie.
Popieram zdanie przedmówcy :D
grill, miejscówka, organizacja super. oby było więcej takich spotkań, ale nie za często bo żona mnie z chałupy wywali.

Metoda3 - 24-07-2012, 16:12

To kiedy teraz spocik?? Koliber myśl coś!!!
koliber124 - 24-07-2012, 23:08

Metoda3 napisał/a:
To kiedy teraz spocik?? Koliber myśl coś!!!

...no właśnie rzucać propozycje co jak komu kiedy pasuje (mówimy oczywiście o sobotach) jaka forma spotu tym razem? gadać gadać gadać

m6riano - 24-07-2012, 23:17

A może tym razem wpadniecie do Wawki na SPOTA MAZOWIECKIEGO 12 SIERPNIA??
Będziemy bić rekord frekwencji więc może pomoglibyście..musimy zdobyć ten puchar i wy możecie sie do tego przyczynić..;-)
Zapraszamy

koliber124 - 26-07-2012, 08:46

m6riano napisał/a:
A może tym razem wpadniecie do Wawki na SPOTA MAZOWIECKIEGO 12 SIERPNIA??
Będziemy bić rekord frekwencji więc może pomoglibyście..musimy zdobyć ten puchar i wy możecie sie do tego przyczynić..;-)
Zapraszamy

Ja znowu odpadam - praca. Do zoo z familią się nie mam jak wybrać kurcze a co dopiero na spocik - sorki :evil:

gawron - 26-07-2012, 11:40

A ja będe miał rycerza w malowaniu:/ też nie podjade
m6riano - 26-07-2012, 16:23

No szkoda...bo musimy uzbierać min. 50aut żeby pobić łódzkie i zdobyć puchar..
a już tak niewiele brakowało bo kilka spotów temu mieliśmy 44 auta/MM.
Może jednak ktoś sie wybierze..w końcu to niedziela..a więc można połączyć spota z grillowaniem oraz np. skoczyć do Zoo czy do Muzeum Powstania Warszawskiego...