To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00

londolut - 29-04-2008, 00:39

Cytat:
londolut ok 2 piwa ale Ty robisz za szofera;]
Ja nie siadam za kółko po bronkach :D
Juiceman - 29-04-2008, 00:40

Rafal_Szczecin napisał/a:
Juiceman napisał/a:
Kurde nie chcesz sie zamienic felami

yyy z mila checia :D w dziale " sprzedam " jest oferta kupna moich aktualnych felaskow :)

Ale mi chodzi o te :
http://www.allegro.pl/ite...lant_smart.html
;]

A w zamian felgi od Carusi EXE ;p

londolut napisał/a:
Cytat:
londolut ok 2 piwa ale Ty robisz za szofera;]
Ja nie siadam za kółko po bronkach :D

Nie bedziesz po ;] bedziesz w trakcie;]

londolut - 29-04-2008, 00:42

Cytat:
wiecie co , dlugo zastanawialem sie nad 17' ale jednak zdrowy rozsadek wygral, i bedzie 16 ( chociaz niektorzy i tak by mnie pewno zlinczowali za 16' w cojocie , bo dla nich 14' to juz super wielka fela :D )
Jeśli robisz lansowóz to olej inne zdania na temat felg. Jeśli robisz ścigacz to wkładaj 14' i szukaj motoru od Eclipsa :twisted:
Rafal_Szczecin - 29-04-2008, 00:42

Jogurt napisał/a:
Rafal_Szczecin, a to 1.6 brakło jak szukałeś CJO ?

wiesz co, wczoraj mialem okazje jezdzic cojotem 1,6 i szczerze powiedziawszy strasznie zaluje, ze nie kupilem 1,6 ... ale to tez bylo troche inaczej, na szybko potrzebowalem auta, a ze sie trafil cojot 1,3 z klima to nie wybrzydzalem :P

Juiceman napisał/a:
Ale mi chodzi o te :
http://www.allegro.pl/ite...lant_smart.html
;]

A w zamian felgi od Carusi EXE ;p

ale te ida do cari :D hyhy :P

Cezar - 29-04-2008, 00:44

Dobra ja sie zegnam, bo rano trzeba wstac i zarobic na Co(l)ciaka :D

Ciao :wink:

Juiceman - 29-04-2008, 00:44

ale te ida do cari :D hyhy :P

No to dostaniesz felgi z exe :biggrin:

3m sie Cezar;]

ja tez juz uciekam co za duzo to nie zdrowo (procz %%%) :D

Rafal_Szczecin - 29-04-2008, 00:46

londolut napisał/a:
. Jeśli robisz ścigacz to wkładaj 14' i szukaj motoru od Eclipsa

motor od eclipsa czy tez inna przekladka raczej nie wchodzi w gre a to za sprawa moich skromnych finansow, ktore poprostu nie wytrzymalyby takiego obciazenia, bo to nie jest sprawa 2 czy 3 tys zl , tylko juz troche wiecej ,wiec niestety musi mi starczac to co mam ... no chyba ze jakos cudem uda sie zlapac 1,6 z cjo ale to raczej naprawde dalekie plany :p
narazie chce, zeby auto super wygladalo na zlot w grudziadzu ,a zostalo mi juz naprawde malo czasu i w sumie watpie, ze podolam (chodzi o kase ) zrobieniu wszystkiego co planuje do sierpnia ... :(

karolgt - 29-04-2008, 00:49

no szkoda ze nie 1,6, zawsze jakis zapas mocy by zostal, napewno wiekszy niz przy 1,3, chociaz w CJ to tylko 15km roznicy wiec az tak bardzo sie tego chyba nie da odczuc (tak mi sie wydaje :D )

no ale dobrze ze 1,3 bo mamy sie do czego przyczepić :finga:

Rafal_Szczecin - 29-04-2008, 00:51

powiem Ci, ze te 15 koni robi kolosalna roznice , i naprawde odczucia sie masakryczne . to tak jak by robic wyscigi hulajnoga vs rower ... :P

wiesz, zawsze idzie sie do czegos przyczepic :P

Jogurt - 29-04-2008, 00:51

wiesz co, wczoraj mialem okazje jezdzic cojotem 1,6 i szczerze powiedziawszy strasznie zaluje, ze nie kupilem 1,6 ... ale to tez bylo troche inaczej, na szybko potrzebowalem auta, a ze sie trafil cojot 1,3 z klima to nie wybrzydzalem :P
trzeba było mówić. pare dni temu sprzedałem CJ4A (tylko pasażer by musiał kierować :mrgreen: )
londolut - 29-04-2008, 00:51

Aaaa uwzięliście się na niego, 3mam kciuki stary :!: Mam nadzieję, że do Grudziądza wpadniesz na 16" :D
Rafal_Szczecin - 29-04-2008, 00:54

na 16' to na bank wpadne, bo kupuje je po 10'tym. (tylko wpierw jeszcze musze sprzedac te co mam ,ale mozliwe ze to stanie sie juz nie dlugo :D ) nie wiem tylko czy zdaze go posadzic na glebie i zrobic go na czysto (usuniecie znaczkow z tylu z klapy zamka od klapy , wycieraczki, bocznych listew ) ...
karolgt - 29-04-2008, 00:54

londolut napisał/a:
Aaaa uwzięliście się na niego, 3mam kciuki stary :!: Mam nadzieję, że do Grudziądza wpadniesz na 16" :D

to już musi wyjeżdżać :finga:

Jogurt - 29-04-2008, 00:55

karolgt napisał/a:
monitor sobie zaplułem przez Ciebie
londolut - 29-04-2008, 00:56

karolgt napisał/a:
No nie mam pytań :lol: :lol:

nie wiem tylko czy zdaze go posadzic na glebie i zrobic go na czysto (usuniecie znaczkow z tylu z klapy zamka od klapy , wycieraczki, bocznych listew ) ...
też mam takie plany ale to na pewno wszystko nie będzie do sierpnia :)