Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
londolut - 29-04-2008, 00:39
| Cytat: | | londolut ok 2 piwa ale Ty robisz za szofera;] | Ja nie siadam za kółko po bronkach
Juiceman - 29-04-2008, 00:40
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | Juiceman napisał/a: | | Kurde nie chcesz sie zamienic felami |
yyy z mila checia w dziale " sprzedam " jest oferta kupna moich aktualnych felaskow
|
Ale mi chodzi o te :
http://www.allegro.pl/ite...lant_smart.html
;]
A w zamian felgi od Carusi EXE ;p
| londolut napisał/a: | | Cytat: | | londolut ok 2 piwa ale Ty robisz za szofera;] | Ja nie siadam za kółko po bronkach |
Nie bedziesz po ;] bedziesz w trakcie;]
londolut - 29-04-2008, 00:42
| Cytat: | wiecie co , dlugo zastanawialem sie nad 17' ale jednak zdrowy rozsadek wygral, i bedzie 16 ( chociaz niektorzy i tak by mnie pewno zlinczowali za 16' w cojocie , bo dla nich 14' to juz super wielka fela ) | Jeśli robisz lansowóz to olej inne zdania na temat felg. Jeśli robisz ścigacz to wkładaj 14' i szukaj motoru od Eclipsa
Rafal_Szczecin - 29-04-2008, 00:42
| Jogurt napisał/a: | | Rafal_Szczecin, a to 1.6 brakło jak szukałeś CJO ? |
wiesz co, wczoraj mialem okazje jezdzic cojotem 1,6 i szczerze powiedziawszy strasznie zaluje, ze nie kupilem 1,6 ... ale to tez bylo troche inaczej, na szybko potrzebowalem auta, a ze sie trafil cojot 1,3 z klima to nie wybrzydzalem
ale te ida do cari hyhy
Cezar - 29-04-2008, 00:44
Dobra ja sie zegnam, bo rano trzeba wstac i zarobic na Co(l)ciaka
Ciao
Juiceman - 29-04-2008, 00:44
| Rafal_Szczecin napisał/a: |
ale te ida do cari hyhy |
No to dostaniesz felgi z exe
3m sie Cezar;]
ja tez juz uciekam co za duzo to nie zdrowo (procz %%%)
Rafal_Szczecin - 29-04-2008, 00:46
| londolut napisał/a: | | . Jeśli robisz ścigacz to wkładaj 14' i szukaj motoru od Eclipsa |
motor od eclipsa czy tez inna przekladka raczej nie wchodzi w gre a to za sprawa moich skromnych finansow, ktore poprostu nie wytrzymalyby takiego obciazenia, bo to nie jest sprawa 2 czy 3 tys zl , tylko juz troche wiecej ,wiec niestety musi mi starczac to co mam ... no chyba ze jakos cudem uda sie zlapac 1,6 z cjo ale to raczej naprawde dalekie plany
narazie chce, zeby auto super wygladalo na zlot w grudziadzu ,a zostalo mi juz naprawde malo czasu i w sumie watpie, ze podolam (chodzi o kase ) zrobieniu wszystkiego co planuje do sierpnia ...
karolgt - 29-04-2008, 00:49
no szkoda ze nie 1,6, zawsze jakis zapas mocy by zostal, napewno wiekszy niz przy 1,3, chociaz w CJ to tylko 15km roznicy wiec az tak bardzo sie tego chyba nie da odczuc (tak mi sie wydaje )
no ale dobrze ze 1,3 bo mamy sie do czego przyczepić
Rafal_Szczecin - 29-04-2008, 00:51
powiem Ci, ze te 15 koni robi kolosalna roznice , i naprawde odczucia sie masakryczne . to tak jak by robic wyscigi hulajnoga vs rower ...
wiesz, zawsze idzie sie do czegos przyczepic
Jogurt - 29-04-2008, 00:51
| Rafal_Szczecin napisał/a: | wiesz co, wczoraj mialem okazje jezdzic cojotem 1,6 i szczerze powiedziawszy strasznie zaluje, ze nie kupilem 1,6 ... ale to tez bylo troche inaczej, na szybko potrzebowalem auta, a ze sie trafil cojot 1,3 z klima to nie wybrzydzalem
| trzeba było mówić. pare dni temu sprzedałem CJ4A (tylko pasażer by musiał kierować )
londolut - 29-04-2008, 00:51
Aaaa uwzięliście się na niego, 3mam kciuki stary Mam nadzieję, że do Grudziądza wpadniesz na 16"
Rafal_Szczecin - 29-04-2008, 00:54
na 16' to na bank wpadne, bo kupuje je po 10'tym. (tylko wpierw jeszcze musze sprzedac te co mam ,ale mozliwe ze to stanie sie juz nie dlugo ) nie wiem tylko czy zdaze go posadzic na glebie i zrobic go na czysto (usuniecie znaczkow z tylu z klapy zamka od klapy , wycieraczki, bocznych listew ) ...
karolgt - 29-04-2008, 00:54
| londolut napisał/a: | Aaaa uwzięliście się na niego, 3mam kciuki stary Mam nadzieję, że do Grudziądza wpadniesz na 16" |
to już musi wyjeżdżać
Jogurt - 29-04-2008, 00:55
| karolgt napisał/a: | to już musi wyjeżdżać | monitor sobie zaplułem przez Ciebie
londolut - 29-04-2008, 00:56
| karolgt napisał/a: | to już musi wyjeżdżać | No nie mam pytań
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | nie wiem tylko czy zdaze go posadzic na glebie i zrobic go na czysto (usuniecie znaczkow z tylu z klapy zamka od klapy , wycieraczki, bocznych listew ) ... | też mam takie plany ale to na pewno wszystko nie będzie do sierpnia
|
|
|