To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

Anonymous - 14-01-2009, 16:52

Oj nie wiem jeszcze, trochę tam postoi (oddaję go w piątek ).
A ktoś z Was będzie jechał koło naszej chatki w niedzielę ? Bo my teraz bez auta... (chwilowo).

Anonymous - 14-01-2009, 16:57

HEXA napisał/a:
A ktoś z Was będzie jechał koło mojej chatki w niedzielę? To bym się zabrała na spota ...

mam 4 wolne miejsca damy rade :P ale Tomek też ma być! :D

Anonymous - 14-01-2009, 17:01

Spoko- już edytowałam post. Tomek też (no chyba że się nie wyrobi ze szkolenia, ale myślę że będzie dobrze). :rolleyes: :mrgreen:
Anonymous - 14-01-2009, 17:02

HEXA napisał/a:
Spoko- już edytowałam post. Tomek też (no chyba że się nie wyrobi ze szkolenia, ale myślę że będzie dobrze). :rolleyes: :mrgreen:

jak nie bedzie tomka to będziesz musiał jako wejściówke pokazać mi coś innego :twisted: ;)

stary alfer - 14-01-2009, 17:18

Derpin napisał/a:
jak nie bedzie tomka to będziesz musiał jako wejściówke pokazać mi coś innego :twisted:

HEKSIA nic mu nie pokazuj!!! :D ;)

Nie daj się na nic namówić :P :lol:

Łukasz zs - 14-01-2009, 23:03

start na krematorium o 20 i dalej w miasto :twisted: mam nadzieje ze juz Ecli :(
Anonymous - 15-01-2009, 02:56

stary alfer napisał/a:

mi się nie odmawia 8) :twisted: :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 15-01-2009, 03:28

panowie, moze tym razem jakas wieksza mobilizacja ????
moze spot najpierw na terenie parkingu TESCO (np o 19:45) a pozniej kolumienka (oczywiscie z flagami ) na krema ????
pokazmy ze potrafimy cos zrobic .

Anonymous - 15-01-2009, 17:27

stary alfer napisał/a:

Spokojnie, mnie się nie da namówić :finga:

Derpin napisał/a:
jak nie bedzie tomka to będziesz musiał jako wejściówke pokazać mi coś innego :twisted:

A Ty Januszek ciesz się ciesz bo Tata Tomek też będzie. I grzecznie proszę , bo batonika nie kupimy :mrgreen:

Anonymous - 16-01-2009, 00:57

HEXA napisał/a:
Derpin napisał/a:

A Ty Januszek ciesz się ciesz bo Tata Tomek też będzie. I grzecznie proszę , bo batonika nie kupimy :mrgreen:

ooo jaaaa ostatni byłem z Tomkiem i Hexą w sklepie :D ojj działo sie działo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Łukasz zs - 16-01-2009, 10:25

Rafal_Szczecin napisał/a:
panowie, moze tym razem jakas wieksza mobilizacja ????
moze spot najpierw na terenie parkingu TESCO (np o 19:45) a pozniej kolumienka (oczywiscie z flagami ) na krema ????
pokazmy ze potrafimy cos zrobic .

ja jak najbardziej za. 19.45 na tesco?

Rafal_Szczecin - 16-01-2009, 10:33

zgadza sie, ja bede
Łukasz zs - 16-01-2009, 16:51

to jest nas dwoch :lol: kaleos jako trzeci grzesiek z ZMY swoja Ecli tez bedzie. moze byc ciekawie. szkoda tylko ze dalej malym. Misio dalej bez skrzyni :cry: a moze macie jakas zbedna w domu skrzynie biegow do Ecli :P :?:
Allais - 17-01-2009, 23:57

Możecie konkretniej napisać gdzie jest miejsce spotkania ? :P Bo niezbyt sie orientuje gdzie jest Tesco xD Przydałaby się choćby nazwa ulicy ;)
Anonymous - 18-01-2009, 00:16

tesco jest na milczanskiej.. prawie ze na przeciwko kerfura na mieszka (tam gdzie media markt) :P :P