To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

Tomek - 22-05-2012, 11:43

Cytat:
O której Tomek przejeżdżałe¶?

jako¶ koło 16-17, auto stało pod domem

Jackall napisał/a:
Co z naszymi siłownikami? :P

no to ja się pytam

mystek - 26-05-2012, 21:12

Pozdrawiam chyba Wojtka Bogacza (biały Galant, 2 geny przed "rekinem", hatchback i naklejki Mitsumaniaków) zaparkowanego pod Geantem (Krokusem) jako¶ godzinkę temu :) . Stałem zaparkowany kilka samochodów dalej, przyjechałem na chwilę do Empiku i jeszcze Twojego Galanta nie było, a jak wracałem do auta to już Gal stał. Także minęli¶my się o kilka chwil :)
Tomek - 26-05-2012, 22:05

mystek napisał/a:
Pozdrawiam chyba Wojtka Bogacza (biały Galant, 2 geny przed "rekinem", hatchback i naklejki Mitsumaniaków)

to nie Wojtek
Wojtek ma 1 gen przed rekinem, no i srebrny
może to Mr.V ? - on ma takiego

mystek - 27-05-2012, 13:05

Aaa, bardzo możliwe :)
Mr V - 27-05-2012, 15:13

Mystku mylisz się bo widziałem Cie na rondzie jak jedziesz na parking, czyli stałem pierwszy :P Też miałem pisać pozdro a nawet Cie póĽniej szukałem, coby zaczepić, ale już mi uciekłe¶.
mystek - 28-05-2012, 14:52

:D no to 2 faile :P . Musiałem i¶ć do marketu inn± drog± niż wracałem, choć ¶więcie wydawało mi się, że szedłem t± sam± drog±, a białego Galanta na 1mln % bym wyczaił :) .

Tak czy siak miło spotkać Mitsumaniaka gdzie¶ na drodze tudzież parkingu marketu :)

pelu - 03-06-2012, 16:36

pozdrawiam kolezankę jad±c± galem kombi, z któr± mijalem się dzisiaj na ulicy piastowskiej okolo godziny 12-13 :)
Jackall - 03-06-2012, 16:53

Pozdrawiam Mi¶ki napotkane 1 czerwca:
srebrnego EAxA Avance oraz morskiego Colta CJ z Rzeszowa zaparkowane na Krowoderskich Zuchów, czerwonego EAxA zaparkowanego przy almie na Pilotów, białe EVO V na Conrada oraz srebrnego EAxA SE mijanego przy figurkach w Balicach.

wojzi - 10-06-2012, 14:37

Srebrnego Rekina kombi widzianego wczoraj przy targu w Zawoi.
Marcin-Krak - 10-06-2012, 18:15

ja posdraffiam bsydkiego Gala koloru bordo nie na krakowskich rejestracjach a jakich¶ na W się zaczynaj±cych widzianego na miasteczku AGH. Miał ramki MM.
Nie wiem zupełnie kto to mógł być :P

a mkm dzi¶ w pracy, albo Jego auto tam wartę honorow± pełni :P

sveno - 10-06-2012, 23:48

Marcin-Krak napisał/a:
bsydkiego Gala koloru bordo nie na krakowskich rejestracjach a jakich¶ na W się zaczynaj±cych widzianego na miasteczku AGH. Miał ramki MM.
ciekawe kto to mógł być? Ja na pewno nie, bo od 17 maja nie parkuje na Miasteczku :) gdzie go dokładnie widziałe¶?

BTW Tomkowy Avance koloru popielatego (kiedy¶ podobno był czarny :) ) widziany dzi¶ u niego pod blokiem :) pozdro.
Bordowy E3xx mocno zglebowany, mijałem się z nim na skrzyżowaniu Długiej/Pr±dnickiej z Alejami, pozdro.

Tomek - 11-06-2012, 07:11

sveno napisał/a:

BTW Tomkowy Avance koloru popielatego (kiedy¶ podobno był czarny :) ) widziany dzi¶ u niego pod blokiem :) pozdro.

no popatrz, popatrz
jak wyjeżdżałem z Krakowa to był czarny

Marcin-Krak - 11-06-2012, 08:36

sveno napisał/a:
ciekawe kto to mógł być?

Nie mam pojęcia :D
sveno napisał/a:
Ja na pewno nie, bo od 17 maja nie parkuje na Miasteczku :)

Może Twoje auto samo parkuje :P
sveno napisał/a:
gdzie go dokładnie widziałe¶?

Na miejscu tej Cari
http://goo.gl/maps/gnoc
a może to była ona ? :P :twisted:

sveno - 11-06-2012, 08:56

Marcin-Krak napisał/a:
Na miejscu tej Cari
http://goo.gl/maps/gnoc
a może to była ona ?
to jednak był mój Gal :) ale to nie miasteczko, to przedmie¶cia miasteczka, takie slumsy :)
Rebelias - 11-06-2012, 20:52

no to ja pozdrawiam Rekina kombi chyba czarny kolor lub granatowy na rej. KR widzianego po sam± Babi± Gór± w Lipnicy to było 07.06 a 08.06 pozdrawiam Czarnego matowego Lancera Evo VIII lub IX wyjeżdzaj±cego z KA(Krakowska Akademia) w stronę ronda grzegórzeckiego...