Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
wojzi - 07-06-2012, 11:06
Efa! napisał/a: | mjsystem, normalnie robisz mi dobrze |
Jak to ludzie się na forum integrują
JCH - 07-06-2012, 17:00
wojzi napisał/a: | Efa! napisał/a: | mjsystem, normalnie robisz mi dobrze |
Jak to ludzie się na forum integrują | Forum zbliza ludzi W przenosni oczywiscie. Doslownie zreszta tez
mjsystem - 07-06-2012, 20:42
JCH napisał/a: | Forum zbliza ludzi W przenosni oczywiscie. Doslownie zreszta tez |
Jacek jak my o tym dobrze wiemy
jacek11 - 08-06-2012, 08:11
JCH napisał/a: | Forum zbliza ludzi W przenosni oczywiscie. Doslownie zreszta tez |
mjsystem napisał/a: | JCH napisał/a:
Forum zbliza ludzi W przenosni oczywiscie. Doslownie zreszta tez
Jacek jak my o tym dobrze wiemy |
kurde,jak bym Was nie znał....
swinks_UK - 08-06-2012, 09:29
No i zamiast radości z Euro jest wstyd na cała Europę.
Środowy incydent na treningu Holedrów i wczorajsze wyzwiska rasistowskie pod adresem ekipy Anglików w Krakowie i Polska ma swe 5 minut w głównych niusach w Holandii, UK, Belgii.
Na Wyspach raczej posłużyło to na udowodnienie tezy ze słynnego już programu BBC.
mjsystem - 08-06-2012, 09:42
swinks_UK napisał/a: | No i zamiast radości z Euro jest wstyd na cała Europę. |
Czemu mnie to nie dziwi???
mkm - 08-06-2012, 10:25
swinks_UK, komuś bardzo zależy, abyśmy tak wyglądali.
Część z doniesień (podobno) jest wymysłem jakiejś gazety.
Część to niestety prawda.
Ktoś rzuci hasło, a reszta bez zastanowienia podchwytuje, zapominając, Że "poprawność polityczna" zachodu jest nieco inna.
Mnie osobiście to już doprowadza do szału, że akurat tym tematem się gra.
Raz po raz nasi "dziennikarze" też doleją oliwy do ognia (inaczej odczytane będą słowa „trening polskiej reprezentacji na stadionie Czarnych Koszul” w Warszawie, u nas, a inaczej na zachodzie…).
Trzeba się nie dać prowokować, bo prowokacji trochę będzie.
Ja tylko mam nadzieję, że rosyjscy kibice nie dostana zgody na manifestacje.
Wolę się „wstydzić” za "niedomokratyczne" posunięcie prezydent Warszawy niż za akcje nieznanych prowokatorów….
swinks_UK - 08-06-2012, 11:31
Maciek, to akurat sprawa stracona, nie do obronienia.
Nie można dyskutować z materiałem wideo z komórki na którym artyści w szalikach Cracovii hajlują itd w stronę ekipy angielskiej i dzienikarzy.
Tak samo jak nie możesz zakazać publikowania materiału na którym na stadionie zazdroścnicy z Wisełki wydają małpie okrzyki i gesty w stronę trenujacej Holandii. To były fakty. Niestety.
A o tym jak bardzo poważna to jest sprawa to niech świadczy fakt, że dziś jest to 2gi news we wszystkich wydaniach na BBC, ITV i Channel 4, zaraz po Syrii, w dodatku najdłuższy.
Od lat jak mieszkam w UK, tak długiego i ważnego newsa Polska nie miała. A tu dziś kilka małp znad Wisły się postarało.
Normalnie kipię i jestem czerwony ze wstydu
mkm - 08-06-2012, 12:45
Zdaję sobie z tego sprawę, co nie zmienia mojego zdania, że ktoś nam ewidentnie koło czterech liter robi.
Kraków jest specyficzny pod tym względem, więc o prowokacje bardzo łatwo.
Jeden klub jest określany obraźliwym określeniem obywateli Izraela.
Ja patrząc na napisy na ścianach lub słuchając przyśpiewek, wiem, że to dotyczy klubu nie narodowości. Dla przyjezdnego nie jest to już takie oczywiste, a dla niechętnego bardzo proste do zmanipulowania.
Co gorsze przez lata nic się z tym nie robi.
swinks_UK napisał/a: | Normalnie kipię i jestem czerwony ze wstydu |
Uwierz mi, że ja również.
A Euro się jeszcze nie zaczęło…
Hubeeert - 08-06-2012, 12:50
mkm napisał/a: | Jeden klub jest określany obraźliwym określeniem obywateli Izraela. | Jakim? Żydzi? A od kiedy to słowo jest obraźliwe???
mkm - 08-06-2012, 12:53
Niestety nie tylko...
Bizi78 - 08-06-2012, 12:55
mam nadzieję, że prawdziwi kibice pokażą klasę a ww incydenty nie przesłonią całego trudu włożonego w przygotowania EURO 2012 .
Hubeeert - 08-06-2012, 12:56
OK. Stop.
EURO 2012 i "popisy" to nie temat na Forum Mitsu a już na pewno nie temat do tego, żeby wstydzić się za bandę idiotów.
mjsystem - 08-06-2012, 13:19
Hubeeert napisał/a: | EURO 2012 i "popisy" to nie temat na Forum Mitsu a już na pewno nie temat do tego, żeby wstydzić się za bandę idiotów.
_________________ |
Hubert, co do pierwszego się zgodzę, co do drugiego.... hmmm...
Jedziemy za tydzień na zlot Elbe... A co im odpowiedzieć na dziwne pytania?(potencjalnie)
sieegurd - 08-06-2012, 13:23
mjsystem napisał/a: | A co im odpowiedzieć na dziwne pytania?(potencjalnie) |
"Nie wiem", "nie znam się", "zabiegany jestem"
...że flaga powiewa na domku, a strefa kibica jest gotowa na podjęcie fanów polskiej drużyny Mam nadzieję, że będziemy pili na wesoło
|
|
|