Off Topic - Kącik pijaka ;-)
Hubeeert - 28-08-2006, 16:20
Ty co do lustra pijesz???
uuuuuu niedobrze a Baśka wie
Anonymous - 28-08-2006, 18:31
Krzyzak napisał/a: | O cholera - znów czegoś nie pamiętam | Mowiłeś, że rosyjskiego uczyłeś się w szkole i że to było dawno temu. A chwilę później zeszliśmy na temat naszego wieku i Basia poczuła się nieco nieswojo, że jest taka młoda w porównaniu do nas.
Krzyzak - 28-08-2006, 18:43
He he - dobrze, ze mloda.
Anonymous - 28-08-2006, 19:50
Krzyzak napisał/a: | O cholera - znów czegoś nie pamiętam | Dziś wyszło na jaw, że ja też mam pewne luki w pamięci. Otóż wyszło na jaw, że na udzie mam dużą, poprzeczną szramę - przed zlotem jej nie było.
Krzyzak napisał/a: | He he - dobrze, ze mloda. | No ba! Tak a propos - Bartka żona też śmiała się z nas (tzn. Bartka i mnie), że starzy jesteśmy, a ona taka młoda.
I za tę młodość dziś wznoszę toast! (dawno nic nie piłem )
Matejko - 28-08-2006, 20:10
heheh, a my jeszcze wczoraj popili, teraz detox do soboty
heheh
Dariusz, Dariusz, tak to na pewno Dariusz
Efa! - 28-08-2006, 20:39
gregorbu napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | O cholera - znów czegoś nie pamiętam | Dziś wyszło na jaw, że ja też mam pewne luki w pamięci. Otóż wyszło na jaw, że na udzie mam dużą, poprzeczną szramę - przed zlotem jej nie było. |
No, no, skakanie szczupakiem ze sceny na parkiet czasami nie wychodzi na zdrowie
Krzyzak napisał/a: | He he - dobrze, ze mloda. | No ba! Tak a propos - Bartka żona też śmiała się z nas (tzn. Bartka i mnie), że starzy jesteśmy, a ona taka młoda.
[/quote]
Starzy, ale za to jacy jarzy!!!!!!!!!!!!!!!!
Krzyzak - 30-08-2006, 20:05
No i wczoraj "pękło" piwko, które dostałem od Tomusn.
Muszę przyznać, że Leszek to jedno z najłagodniejszych w smaku piw, jakie piłem - doskonałe na upały, bo nie za mocne i nie gorzkie. W smaku coś jak czeski budweiser. Świetnie wchodzi do pizzy (wypróbowane ). Dzięki Tomku. PS. Ogóreczki też wyj....ste.
roch_27 - 30-08-2006, 20:59
A ja własnie wypiłem jedną PEREŁKĘ (Leppe -tak jak mówiłeś dobre piwko ) i BELFAST'a
Anonymous - 30-08-2006, 21:17
Efa! napisał/a: | No, no, skakanie szczupakiem ze sceny na parkiet czasami nie wychodzi na zdrowie | Nie byłem na scenie Z łąwki owszem chyba najwięcej razy spadłem, ale to chyba nie to..
Efa! napisał/a: | Starzy, ale za to jacy jarzy!!!!!!!!!!!!!!!! | No ba! Się wie! Poza tym po 30-stce przychodzi największa ochota na życie!
roch_27 napisał/a: | A ja własnie wypiłem jedną PEREŁKĘ | Perełka jest mniamuśna. Wielkie dzięki Grześku. Gdyby nie ta Perełka w sobotę, w pijackim pędzie zainteresowałbym się nalewką Cimona... i zgon byłby gotowy (choć i tak niewiele mi brakło ). No i dobrze, że te nastoletnie laski zaprowadziłem do Krzyzaków, bo baaardzo bym się do nich przyssał.
A na dziś Łomża Export. Wasze zdrowie, Miśki!
Hubeeert - 30-08-2006, 21:32
gregorbu napisał/a: | No i dobrze, że te nastoletnie laski zaprowadziłem do Krzyzaków, bo baaardzo bym się do nich przyssał |
No nie poznaję Kolegi
Zdrowie Żywcem wzniesione
Anonymous - 30-08-2006, 21:46
Hubeeert napisał/a: | No nie poznaję Kolegi | Ja tylko niosę pomoc!
Hubeeert - 30-08-2006, 21:51
dobra dobra cicha woda
Anonymous - 30-08-2006, 22:00
Pomoc była niesiona zaraz po cichej wodzie chyba. Tak mi się przynajmniej wydaje
A co się tyczy tych osiemnastek - było ich pięć, były ostre, rozmiar miseczki D-E (w zależności od producenta). Resztę może niech dopowie Krzyzak, bo to on już bardziej namacalnie to badał.
Rafal_Szczecin - 30-08-2006, 23:09
gregorbu napisał/a: | Nie byłem na scenie Z łąwki owszem chyba najwięcej razy spadłem, ale to chyba nie to.. |
pamietaj z kim z tej lawki spadales
Anonymous - 31-08-2006, 08:36
Rafal_Szczecin napisał/a: | gregorbu napisał/a: | Nie byłem na scenie Z łąwki owszem chyba najwięcej razy spadłem, ale to chyba nie to.. |
pamietaj z kim z tej lawki spadales | Pewnie, że będę pamiętał!. Mari też dobrze pamięta. Kiedy skakaliśmy po ławce, Mari był na samej krawędzi. Kiedy we trzech spadliśmy z ławki (Ty, Roch i ja), a Mari nie, ławka pod jego "ciężarem" uniosła się w górę i Mari też padł. A jeszcze go Matejko drzwiami przytrzasnął
|
|
|