Off Topic - Kącik pijaka ;-)
Krzyzak - 31-08-2006, 08:51
Na szczescie nastolatki byly juz pelnoletnie i dlatego nie musialem sie spowiadac. Nie wszystkie udalo sie obrocic - czesc nawet przyjechala z nami do domu i teraz ilekroc na nie spojrze to widze usmiechnietego Grzesia...
Anonymous - 31-08-2006, 11:29
Krzyzak napisał/a: | Na szczescie nastolatki byly juz pelnoletnie i dlatego nie musialem sie spowiadac. Nie wszystkie udalo sie obrocic - czesc nawet przyjechala z nami do domu i teraz ilekroc na nie spojrze to widze usmiechnietego Grzesia... | Nawet żonka Ci pomagała w obracaniu tych lasek. A propos śmiechu - kiedy oglądam zdjęcia z 2 ostatnich zlotów, rzeczywiście na większości zdjęć szeroko się uśmiecham. Świadczy to niezbicie o tym, że dobrze mi z Wami. Poza tym Baśka cały czas mi pokazywała bym się uśmiechał, a jej nei byłem w stanie odmówić.
Matejko - 31-08-2006, 14:46
gregorbu napisał/a: | A jeszcze go Matejko drzwiami przytrzasnął |
nie no costy to nie bylem ja, po pijaku sie nie liczy
ale i tak najlepsze bylo rano, jak ide do auta, a Mari mnie wola - pokazuje na pewna rzecz(nie napisze na co ) - ja w smiech, a on: "moze ty wiesz skad to sie tu wzielo ?? "
ale i tak bylem najlepszy jak polewalem w kamizelce
Anonymous - 31-08-2006, 18:06
Matejko napisał/a: | ide do auta, a Mari mnie wola - pokazuje na pewna rzecz(nie napisze na co ) - ja w smiech, a on: "moze ty wiesz skad to sie tu wzielo ?? " | Mariemu alkohol pozwala się wznieść, głupiemu paść
Matejko napisał/a: | ale i tak bylem najlepszy jak polewalem w kamizelce | ... która też jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności znalazła się na grzbiecie Mariego.
Matejko - 31-08-2006, 19:43
gregorbu napisał/a: | Mariemu alkohol pozwala się wznieść, głupiemu paść |
eee ale to wy padliscie tzn ty i mari
gregorbu napisał/a: | .. która też jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności znalazła się na grzbiecie Mariego. |
zdarl sila ze mnie
roch_27 - 31-08-2006, 21:25
Z racji tego, że jutro idę do pracy i nie bedę mógł wnieśc toastu robię to dziś ---->
za co
jutro wszystkiego się dowiecie
2x STRONG
ps. Gratulacje zakupu i zeby sie dobrze sprawował
Rafal_Szczecin - 31-08-2006, 21:52
roch_27 napisał/a: | jutro wszystkiego się dowiecie |
tak wlasnie roch_27 napisał/a: | ps. Gratulacje zakupu i zeby sie dobrze sprawował |
ja rowniez gratuluje, i rowniez wznosze toast (coca cola )
Anonymous - 31-08-2006, 22:36
Matejko napisał/a: | eee ale to wy padliscie tzn ty i mari | Nie wiem, o czym mówisz. Matejko napisał/a: | zdarl sila ze mnie | ... może i siłą, ale nie Mari...
Czyżby też jakieś luki w pamięci?
A czy Igiemu to siłą zabierałeś identyfikator, czy może sam pokornie oddał? Mnie w w pewnym momencie ktoś zapytał, patrząc na identyfikator, czy na pewno jestem IGI?
Po powrocie z Cafe 66 jestem już cały w skowronkach, ale jak jak jeszcze uraczę się Łomżą, na pewno lepiej będzie mi się spało. Zdrowie dzisiejszych gośći Cafe 66!
Matejko - 31-08-2006, 22:40
gregorbu napisał/a: | Czyżby też jakieś luki w pamięci?
A czy Igiemu to siłą zabierałeś identyfikator, czy może sam pokornie oddał? Mnie w w pewnym momencie ktoś zapytał, patrząc na identyfikator, czy na pewno jestem IGI? |
a tam luki, tyle osob mi ją chcialo odebrac ze braknie palcow
heheh a zamiana personali byla bardzo udana, a ile sie nachodzilem zeby pooddawac, pozamieniac, i tak mi chyba ktos zostal
Anonymous - 31-08-2006, 22:55
Matejko napisał/a: | heheh a zamiana personali byla bardzo udana, a ile sie nachodzilem zeby pooddawac, pozamieniac, i tak mi chyba ktos zostal | Oj tak, udało Ci się to. Ze mną akurat nie było problemów, bo grzecznie się wymieniałem, a i do samego końca byłem na posterunku... ...co definitywnie obala tezę, jakobym miał z Marim paść. Tangram stwierdził, że nie ma co grać na 4 gości i zwinął się. Trzeba było zatem z bólem i zawodem (że to już koniec a dopiero 4 nad ranem) wrócić do domku.
[ Dodano: 03-09-2006, 21:46 ]
Vodka + Red Bull. Ach, jak ja dawno nie piłem tej delicyi. Zdrowie Miśków (i Magdy )
tomusn - 13-09-2006, 21:57
dziś zostałem spisany za picie w miejscu publicznym, bo wsystkie miejsca w barze były zajęte, nie byłoby sprawy , gdyby kolega nie udawał syreny policyjnej
Krzyzak - 13-09-2006, 22:43
właśnie wciągnąłem Koźlaka - kurcze - prawie tak dobre jak 18-stka
Anonymous - 13-09-2006, 22:47
A ja dziś raczyłem się Łomżą Export. Baaardzo orzeźwiająca.
roch_27 - 13-09-2006, 22:54
Wojak mocny 9% razy dwa - super schłodzony
szczeslaw - 13-09-2006, 23:04
Tyskie Gronie x3 - na zdrowie MitsuPijaki, eee przepraszam MitsuManiaki chciałem powiedzieć
|
|
|