To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black Beauty by robertdg

robertdg - 26-04-2011, 22:29

jacek11 napisał/a:
nie bałdzo :wink: jakoś wolę moją własną żonę :mrgreen:
nie bądź taki pruderyjny :P
jacek11 - 26-04-2011, 22:39

robertdg napisał/a:

jacek11 napisał/a:
nie bałdzo :wink: jakoś wolę moją własną żonę :mrgreen:
nie bądź taki pruderyjny :P

:P
a żeby nie było za dużo ot.to opiszę fajną sytuację,jak w moim galu zaczęło cieknąć z przewodu od chłodnicy.Pojechałem do sklepu,pan sprzedawca musiał zobaczyć jak wygląda ten wąż,i po zobaczeniu zdziwiony powiedział"jak to się mogło stać,że w nowym aucie wąż się przebił" :mrgreen: trochę się czerwony zrobił,jak mu powiedziałem ile gal ma lat :mrgreen:

m6riano - 26-04-2011, 23:29

Krzyzak napisał/a:
robertdg napisał/a:
"oglądam auto bo mi się podoba"

do mnie jakiś czas temu, na czerwonym świetle podskoczył jakiś gość i powiedział, że chce kupić to auto, bo nigdy nie widział nic piękniejszego :)

kurde a mi się tylko zdarza że jak kogoś wioze to pyta:"czym jedziemy, mondeo"??
wtedy to mam ochote kiere ze złości pogryźć :twisted:

robertdg - 27-04-2011, 09:07

m6riano napisał/a:
kurde a mi się tylko zdarza że jak kogoś wioze to pyta:"czym jedziemy, mondeo"??
wtedy to mam ochote kiere ze złości pogryźć :twisted:
No i dziwić się, że Ford ma najwierniejszych kierowców :twisted:
k@rol - 28-04-2011, 19:17

czarne SE wśród innych wersji i kolorów EA jest poprostu bezkonkurencyjne jak dla mnie...miło popatrzec :mrgreen:
robertdg - 29-04-2011, 20:26

Galancik dzisiaj dostał nowy filtr kabinowy i została odgrzybiona klima, klima odgrzybiona specyfikiem zwanym "granat", muszę przyznać, że bardzo podobny sposób działania jak ozonowanie, w dodatku przyjemny zapaszek ;-)

Andrew - 29-04-2011, 21:43

Robert mówisz, że pomogło? A miałeś jakieś zapachy brzydkie?
robertdg - 29-04-2011, 22:17

Ostatnio coś zalatywało, przy czym znalazłem trochę syfu w komorze filtra - wszystko elegancko wyczyściłem, no i mam nadzieje, że przyjemny efekt utrzyma się na długo.
Andrew - 29-04-2011, 22:19

Kurde ja nie wiem co ze swoją robić... Najbardziej śmierdzi jak chodzi sama wentylacja. Pojadę do serwisu coś psikną pewnie i się nie poprawi pewnie-to na taką opcję szkoda mi kasy.
robertdg - 29-04-2011, 22:24

Samo psikanie nie pomoże, ja dzisiaj prawie godzinę czyściłem komory przed syfem, dopiero po tym wszystkim uruchomiłem proces odgrzybiania i odswieżania.

Ktos mi ostatnio pisał, albo mówił, że miał mysze czy szczura w wentylatorze - może powinines to sprawdzić, bo jak wiadomo zimno konserwuje :P

Psikus - 29-04-2011, 22:37

Ten galant na żywo prezentuje się lepiej niż na zdjęciach, nawet lekko brudny.

Jaki filtr?

robertdg - 29-04-2011, 22:54

Ashika
kacper9010 - 04-05-2011, 19:55

Naprawdę ładny galant. Kozacki wręcz. :)
tucci - 05-05-2011, 09:39

Ja swoją klimę czyściłem również jakoś 1h, sprężonym powietrzem wydmuchałem połowę zapachów lasu do tego większy skład ściółki i innego dziadostwa.
Potem butla z odgrzybiaczem, podciśnienie i heya. 100ml środka odgrzybiającego wylałem na parownik uprzednio czyszcząc go szczoteczką do zębów ponieważ liście były wręcz przyklejone do parownika.

Teraz mam taki miodek jak w Douglas :wink:

robertdg - 05-05-2011, 09:53

No włąśnie ja się meczyłem z tymi liściami co nieszczesne sie jakos obkrecily wokół filtra i siadly pomiędzy rurkami a parownikiem.