To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

biala190 - 25-11-2012, 19:48

Firebee napisał/a:
XI Ogólnopolski Zlot MitsuManiaków odbędzie się na MS AGH w Krakowie w sierpniu 2013r.!!!

Super :) Co do osób, którym nie pasuje- kłócić się nie będę, bo może znajdzie się i ktoś komu dalej do Krakowa niż nam ze Słupska, ale mieszkamy chyba wystarczająco daleko bym mogła napisać, że skoro my będziemy, to i ci co mają bliżej też mogą się wybrać bez komentarzy "nie opłaca nam się jechać x godzin, posiedzieć niecałe 3 dni i znów wracać x godzin". Droga na Zlot to też atrakcja :) Kurde, ale się cieszę :)

Rebelias - 25-11-2012, 20:04

sveno napisał/a:
XI Ogólnopolski Zlot MitsuManiaków odbędzie się na MS AGH w Krakowie w sierpniu 2013r.!!!

:shock: :shock: :shock: :shock:

No nie wierze troche przespałem temat... Patrze a tu mi zlot prawie koło domu robią :mrgreen: :mrgreen:

Możecie mnie wziąć pod uwag przy ew. pomocy :D :D

mjsystem - 25-11-2012, 20:33

Rebelias napisał/a:
No nie wierze troche przespałem temat... Patrze a tu mi zlot prawie koło domu robią

Możecie mnie wziąć pod uwag przy ew. pomocy

Tak, tak, pomoc mile widziana, ale od Wierchomli i tak się nie wywiniesz :P

[ Dodano: 25-11-2012, 20:38 ]
biala190 napisał/a:
Droga na Zlot to też atrakcja

I będzie trwała 3 dni w każdą stronę :lol:
Oczywiście dla Was szacunek za motywację. Nie udało się zrobić Łeby, ale byliście gotowi. Zapraszamy do Krakowa :)

szuwar - 25-11-2012, 21:11

biala190 napisał/a:
Droga na Zlot to też atrakcja :) Kurde, ale się cieszę :)

może i tak ale około 700 km po Polskich drogach to nie zabawa a bardziej udręka, tym bardziej, jak się ma na karku kilka przejechanych kilometrów :)

Nie narzekam bo na Wawrzce bylem 2 razy, ale pisanie że ta droga będzie przyjemnością to troszeczkę na wyrost ...

Tomek - 26-11-2012, 11:35

mjsystem napisał/a:

Tomku zajmiesz się tym? Fajny pomysł :)

chciałbym, ale niestety - jak coś robię to chcę to robić dobrze
a zdjęcia/filmy - do tego się nie nadaje

biala190 napisał/a:
bez komentarzy "nie opłaca nam się jechać x godzin, posiedzieć niecałe 3 dni i znów wracać x godzin".

to akurat jest zrozumiałe
sam do Łeby się raczej nie wybierałem, na pewno nie na 3 dni
nawet nie ze względu na czas, a na koszty
takie argumenty można zrozumieć

natomiast argumenty typu, że miasto, że akademik/hostel, że nie domki, itp - to są śmieszne
DODANO: to tylko moje prywatne zdanie

Rebelias napisał/a:
Możecie mnie wziąć pod uwag przy ew. pomocy :D :D

zlot w Krakowie może być organizowany tylko przez Krakusów tutaj urodzonych :mrgreen:

:mrgreen:

JCH - 26-11-2012, 12:57

tomek84 napisał/a:
biala190 napisał/a:
bez komentarzy "nie opłaca nam się jechać x godzin, posiedzieć niecałe 3 dni i znów wracać x godzin".

to akurat jest zrozumiałe
.....
takie argumenty można zrozumieć

natomiast argumenty typu, że miasto, że akademik/hostel, że nie domki, itp - to są śmieszne
IMO nie ma śmiesznych argumentów :roll: To zawsze będzie rzecz względna, po prostu - każdy jest inny i każdy trochę inaczej wyobraża sobie jak spędzać czas w trakcie zlotu czy każdy inaczej postrzega sens jazdy 300 czy 500 km.
To tak tylko tytułem sprostowania..... Nie znaczy to, że nie przyjadę do Krakowa czy nie jechałbym do Łeby. W tej chwili po prostu nie wiem :roll:

Ale sugestia moja jest taka - zróbcie w którymś momencie listę ile osób zapowiada się na Zlot do Krakowa. Nie wiem czy lepiej zrobić to wcześniej i ze znaną już "z grubsza" liczbą osób uderzyć do Miasteczka AGH czy odwrotnie - najpierw przygotować konfigurację noclegów i do tego przypisywać zgłoszenia uczestników.
Do przemyślenia.... :rolleyes:

Firebee - 26-11-2012, 13:01

sveno napisał/a:
Bizi78 napisał/a:
bo coś nam zapleśniałeś :mrgreen: .
i właśnie rozkminiłem czemu organizatorzy zzielenieli-zielony to kolor nadziei, bo mamy nadzieję, że będzie dobrze :)

być może coś pokręciłem w ustawieniach grupy, ale niech mnie Hubeeert najwyżej poprawia. Na moje możecie być zieloni na czas organizacji Zlotu:)

mmatulek - 26-11-2012, 21:42

Ostateczny termin zlotu w Krakowie to 2-4.08 ? Czy coś przespałem? :?
Tomek - 26-11-2012, 21:45

Cytat:

Ostateczny termin zlotu w Krakowie to 2-4.08 ? Czy coś przespałem? :?

będzie podany na 100% już niedługo

Rebelias - 26-11-2012, 22:41

tomek84 napisał/a:
zlot w Krakowie może być organizowany tylko przez Krakusów tutaj urodzonych

A kto z organizatorów jest w ogóle rodowitym krakusem???

mjsystem - 26-11-2012, 22:43

Rebelias napisał/a:
A kto z organizatorów jest w ogóle rodowitym krakusem???

yyyyyyyyyy...... :shock:

kordiank2 - 26-11-2012, 22:45

Uuu do Kraka zawsze chętnie! chociaż pod górkę. Tym większa radość, że prawdopodobnie (jeśli w sierpniu) termin zlotu zbiegnie się z wystawą moich najnowszych prac :mrgreen: i srebrnym weselem :) Dla mnie: bomba!!!
koszmarek - 26-11-2012, 22:48

a co to ma za znaczenie w ogóle ???? :shock:
mjsystem - 26-11-2012, 22:59

Kordian, to może wystawa w ramach atrakcji złotowe? ;)
sveno - 26-11-2012, 23:21

Cytat:
zlot w Krakowie może być organizowany tylko przez Krakusów tutaj urodzonych :mrgreen:

:mrgreen: