Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
biala190 - 25-11-2012, 19:48
Firebee napisał/a: | XI Ogólnopolski Zlot MitsuManiaków odbędzie się na MS AGH w Krakowie w sierpniu 2013r.!!! |
Super Co do osób, którym nie pasuje- kłócić się nie będę, bo może znajdzie się i ktoś komu dalej do Krakowa niż nam ze Słupska, ale mieszkamy chyba wystarczająco daleko bym mogła napisać, że skoro my będziemy, to i ci co mają bliżej też mogą się wybrać bez komentarzy "nie opłaca nam się jechać x godzin, posiedzieć niecałe 3 dni i znów wracać x godzin". Droga na Zlot to też atrakcja Kurde, ale się cieszę
Rebelias - 25-11-2012, 20:04
sveno napisał/a: | XI Ogólnopolski Zlot MitsuManiaków odbędzie się na MS AGH w Krakowie w sierpniu 2013r.!!! |
No nie wierze troche przespałem temat... Patrze a tu mi zlot prawie koło domu robią
Możecie mnie wziąć pod uwag przy ew. pomocy
mjsystem - 25-11-2012, 20:33
Rebelias napisał/a: | No nie wierze troche przespałem temat... Patrze a tu mi zlot prawie koło domu robią
Możecie mnie wziąć pod uwag przy ew. pomocy |
Tak, tak, pomoc mile widziana, ale od Wierchomli i tak się nie wywiniesz
[ Dodano: 25-11-2012, 20:38 ]
biala190 napisał/a: | Droga na Zlot to też atrakcja |
I będzie trwała 3 dni w każdą stronę
Oczywiście dla Was szacunek za motywację. Nie udało się zrobić Łeby, ale byliście gotowi. Zapraszamy do Krakowa
szuwar - 25-11-2012, 21:11
biala190 napisał/a: | Droga na Zlot to też atrakcja Kurde, ale się cieszę |
może i tak ale około 700 km po Polskich drogach to nie zabawa a bardziej udręka, tym bardziej, jak się ma na karku kilka przejechanych kilometrów
Nie narzekam bo na Wawrzce bylem 2 razy, ale pisanie że ta droga będzie przyjemnością to troszeczkę na wyrost ...
Tomek - 26-11-2012, 11:35
mjsystem napisał/a: |
Tomku zajmiesz się tym? Fajny pomysł |
chciałbym, ale niestety - jak coś robię to chcę to robić dobrze
a zdjęcia/filmy - do tego się nie nadaje
biala190 napisał/a: | bez komentarzy "nie opłaca nam się jechać x godzin, posiedzieć niecałe 3 dni i znów wracać x godzin". |
to akurat jest zrozumiałe
sam do Łeby się raczej nie wybierałem, na pewno nie na 3 dni
nawet nie ze względu na czas, a na koszty
takie argumenty można zrozumieć
natomiast argumenty typu, że miasto, że akademik/hostel, że nie domki, itp - to są śmieszne
DODANO: to tylko moje prywatne zdanie
Rebelias napisał/a: | Możecie mnie wziąć pod uwag przy ew. pomocy |
zlot w Krakowie może być organizowany tylko przez Krakusów tutaj urodzonych
JCH - 26-11-2012, 12:57
tomek84 napisał/a: | biala190 napisał/a: | bez komentarzy "nie opłaca nam się jechać x godzin, posiedzieć niecałe 3 dni i znów wracać x godzin". |
to akurat jest zrozumiałe
.....
takie argumenty można zrozumieć
natomiast argumenty typu, że miasto, że akademik/hostel, że nie domki, itp - to są śmieszne | IMO nie ma śmiesznych argumentów To zawsze będzie rzecz względna, po prostu - każdy jest inny i każdy trochę inaczej wyobraża sobie jak spędzać czas w trakcie zlotu czy każdy inaczej postrzega sens jazdy 300 czy 500 km.
To tak tylko tytułem sprostowania..... Nie znaczy to, że nie przyjadę do Krakowa czy nie jechałbym do Łeby. W tej chwili po prostu nie wiem
Ale sugestia moja jest taka - zróbcie w którymś momencie listę ile osób zapowiada się na Zlot do Krakowa. Nie wiem czy lepiej zrobić to wcześniej i ze znaną już "z grubsza" liczbą osób uderzyć do Miasteczka AGH czy odwrotnie - najpierw przygotować konfigurację noclegów i do tego przypisywać zgłoszenia uczestników.
Do przemyślenia....
Firebee - 26-11-2012, 13:01
sveno napisał/a: | Bizi78 napisał/a: | bo coś nam zapleśniałeś . | i właśnie rozkminiłem czemu organizatorzy zzielenieli-zielony to kolor nadziei, bo mamy nadzieję, że będzie dobrze
|
być może coś pokręciłem w ustawieniach grupy, ale niech mnie Hubeeert najwyżej poprawia. Na moje możecie być zieloni na czas organizacji Zlotu:)
mmatulek - 26-11-2012, 21:42
Ostateczny termin zlotu w Krakowie to 2-4.08 ? Czy coś przespałem?
Tomek - 26-11-2012, 21:45
Cytat: |
Ostateczny termin zlotu w Krakowie to 2-4.08 ? Czy coś przespałem? |
będzie podany na 100% już niedługo
Rebelias - 26-11-2012, 22:41
tomek84 napisał/a: | zlot w Krakowie może być organizowany tylko przez Krakusów tutaj urodzonych |
A kto z organizatorów jest w ogóle rodowitym krakusem???
mjsystem - 26-11-2012, 22:43
Rebelias napisał/a: | A kto z organizatorów jest w ogóle rodowitym krakusem??? |
yyyyyyyyyy......
kordiank2 - 26-11-2012, 22:45
Uuu do Kraka zawsze chętnie! chociaż pod górkę. Tym większa radość, że prawdopodobnie (jeśli w sierpniu) termin zlotu zbiegnie się z wystawą moich najnowszych prac i srebrnym weselem Dla mnie: bomba!!!
koszmarek - 26-11-2012, 22:48
a co to ma za znaczenie w ogóle ????
mjsystem - 26-11-2012, 22:59
Kordian, to może wystawa w ramach atrakcji złotowe?
sveno - 26-11-2012, 23:21
Cytat: | zlot w Krakowie może być organizowany tylko przez Krakusów tutaj urodzonych
_________________ | zauważcie buźki na końcu, to był żart, większość z organizatorów ma mało wspólnego z Krakowem chyba tylko Marcin i Maciek pochodzą z Krakowa
|
|
|