Nasze nieMiśki ;-) - Citroen C5 2.2 HDI
Owczar - 31-08-2023, 21:48
Haha widzę, że te same pomysły nam do głowy przychodzą. U mnie tablet siedzi już z pól roku. Pasuje rzeczywiście jak świni siodło, ale ergonomia wynagradza. Działa to rewelacyjne. Karta SIM i nawet nie wyjmuje telefonu w aucie. Przycisk na manetce i głosowo steruje wszystkim. Do tego działają wszystkie funkcje z kierownicy i kamerka cofania w rozdzielczości HD.
Konserwacje planuje na zimę ta sama chemią. Zakupiłem porządniejszy sprzęt do konserwacji z dłuższą rurką.
Tydzień temu odebrałem felgi z malowania plus CNC, wpadły nowe opony. Lex w listopadzie poszedł do nowego właściciela, a C5 zostało. Autem jeżdżę głównie do przedszkola i z dziećmi do lekarza.
A jak u Ciebie FAP? Ja chcę oddać we wrześniu do prania. Tragedii nie ma, przy WOT na autostradzie jakieś 440mPa. U mnie na blacie 250kkm.
PS mam nawet ten sam launcher w radio
sampler - 01-09-2023, 08:17
FAP ja płukałem zgodnie z info ze sterownika o wymianie przy 240.000 mimo, że nie był zapchany. Obecnie przy jeździe mam max 100mbar.
Owczar - 01-09-2023, 08:31
U mnie też podobnie pewnie wyszło ale nie zaglądałem wcześniej. Kupiłem złączkę do wydechu i będę działał.
|
|
|