To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - [S] Starion do sprzedania

waldi-1 - 07-09-2007, 19:52

wlasnie ze jest bo dzwonie i niejest zrobiony, nie wszystkie sa po dzwonie bo moj galant nie jest i audi tez(do sprzedania)
TommiCrazy - 07-09-2007, 23:50

tu nie chodzi z zniechécanie tylko wylozenie kawy na lawe.... zadne auto z tamtych lat nie bedzie zapierniczalo na zlotach nocnych bez wlozenia kasy w podstawe sprawy.... w autach z tamtych lat jes zawsze kupa rzeczy do wymiany, galant powinien cie nauczyc, sam wiesz ile problemow bylo z racji wieku..... dobrze zrobiony galant wcale wolniej od stariona nie bedzie jezdzil.
( ja np dalej wole galanta od stariona , ale mam sentyment do obu aut)
jak juz wspomnialem.. starion mnie kosztowal prawie 7 tys.... poszlo juz z 5 ( a jeszcze nim nie jezdzilem) a budzet na niego mam przeznaczony do oklo 20 tys
ale za 20 tys z kazdego starego auta mozna zrobic wyscigowke.... ja poprostu auta zbieram na ( jak to powiedziales ) ZYCIE !!!

Anonymous - 08-09-2007, 00:42

no rozumiem rozumiem i domyslam sie ze starion to bedzie troszke skarbonka,
ale chodzi o to ze jak wykladalem tyle hajsu na gala to bardziej by mnie cieszylo jakbym tyle wykladal w auto ktore da mi wieksza frajde z jazdy,

niestety ludzie to banda skur.... i za 3500 zł napewno go nie puszcze, bo za wiecej chodzą marne Glsi, ehh dobra odbior dzieki za pomoc tommi

waldi-1 - 08-09-2007, 08:37

Mówisz że galant z 90 roku stoi ponad 3500 zeta? ile by stał taki w sedanie z gazem z 91 ?

[ Dodano: 08-09-2007, 08:37 ]
oczywiscie stan bdb

TommiCrazy - 08-09-2007, 10:17

cena rynkowa galanta nie odzwierciedla ich wlasciwosci i wartosci uzytkowych, poprostu auta typu galant i jemu pokrewne maja wiczny problem z odsprzedarzá , taka opinia juz byla 10 lat temu i taka bedzie, nieda sie sprzedac galanta komus kto nie zachorowal na takie auta !
waldi-1 - 08-09-2007, 10:21

Ja tam niechorowałem na niego a kupiłem
TommiCrazy - 08-09-2007, 22:19

wiesz, te auta tez kupujá przypadowi ludzie tylko ze potem wszyscy nazekajá na problem z odsprzedazá...... potem wszyscy i tak na zlom oddajá lub rozczésciowujá !! juz nie jeden znajomy tak zrobil.
niestety.... ludzie juz sie znudzili designem z tamtych lat, ceny nowszych samochodow spychajá auta tej generacji na groszowe sprawy

waldi-1 - 09-09-2007, 08:09

Ludzie są głupi ja nigdy go nieoddam na złom, bede sie starał jak najdluzej go mieć i nim jezdzić, to przecież samochód z duszą i niezawodny, jeśli tylko sie dba o niego to on sie potrafi odwdzięczyć
Anonymous - 09-09-2007, 14:53

ehhh tak ale jest wielki, dużo waży, i ciezko zrobic cos z nim zrobic konkretnego
jak kupowałem ten galant wydawał mi sie jak Diabeł szybki, te 150koni miał, ale teraz po roku to jest jednak nic,
a nie mam zamiaru wkładac do niego wiecej hajsu , gdyż bez dołożenia 3-4 tys nic sie nie zrobi konkretnego a za taki hajs już prawie mozna inne kupic,
i to takie błędne koło, bo tyle co mam teraz to za mało, gala sprzedać nie moge :evil:
ost raz wystawie swojego w tygodniu i jak nie pojdzie to bede jezdzil i jezdzil az pewnie sie rozleci,

Tommi fajny masz budźet na stariona:) ja mam w kieszeni teraz ok 3k. za to auta nie kupie, ani galanta nie zrobie tak poważnie, ( kurde w USa za `1200$ kupi sie 4G63T ale oni maja wypas) a u nas to takie błędne koło ,
nie wiem chyba jedak najlepiej jest wyjechać :) jak ci sie tam żyje?

yhh Waldi auto z duszą? nie nie ...
duszyczką jak coś, z duszą to własnie jest taki Starion, 300zx, RX7 to są auta z duszą :]

waldi-1 - 09-09-2007, 20:21

Ten starion to nie dla zwykłego biedaka jak ja ,on duzo kosztuje a niemówie juz jakby sie cos popsuło lub tfu tfu dzwonek , galant choc duży to mało pali ,wez inne naprzykład francuskie czy niemieckie w tej samej klasie o ile więcej pala a niewspomne juz o bmw
Anonymous - 09-09-2007, 20:26

no inne kategorie myślenia :) wiadomo kazdy woli co innego ja bym zcierpiał troche wiecej płacic na 100km niz 35zł, jakby mozna było autem sie zabawić bardziej :)
waldi-1 - 09-09-2007, 20:44

35 zeta? to ja tyle niepłace bo mam na gaz hihi, a poza tym galant niema 150 koni jak piszesz
Anonymous - 09-09-2007, 21:01

a ile kolego ? w serii ma 146,
po remontcie silnika,
przerobce ukladu wydechowego
na sportowych wałkach

taką moc ma na hamowni mierzoną przed i po ... kolego

ja tez mam na gaz

waldi-1 - 09-09-2007, 21:05

masz ten sam model co mój lecz mój jest z 91 i sedan ,ma ponoc 117 koni ale tego niewiem napewno , 150 to napewno w serii niema popytaj innych
Rafal_Szczecin - 09-09-2007, 21:09

kolego waldi-1

ty masz silnik o 8 zaworach,natomiast kscman ma silnik o 16 zaworach i dwoch walkach rozrzadu czyli potocznie mowiac galanta gti