Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pozdrowienia z ulicy
Krzyzak - 06-03-2006, 17:06
Kurcze - ja dziś nigdzie autem nie jeździłem
Ale jak przyjechałem z pracy, to było odśnieżone - mimo, że nikt go nie odśnieżał (przynajmniej tak żona twierdzi). Ciekawe, gdzie ten mój Galancik sam jeździ...
josie - 06-03-2006, 19:57
A ja dzisiaj spotkałem piwkotom'a na Morenie (musiałem trochę poszukać na forum czyja to Carisma ). Skręcił w prawo i nie zdążyłem pomrugać zanim pokapowałem że to jakieś znajome auto
Pozdro
Anonymous - 07-03-2006, 20:12
a ja się może trochę spóźniłem ale widziałem galusia Adamsa siakieś 2 miechy temu w sopocie nieopodal takiej fajnej knajpy prawie nad morzem-tylko nazwy nie pamietam bo zalany byłem:) wieczorem to było jakoś po 22 i jak odszedłem to jakiś kolo wsziadł z dziewczyną do tego gala tylko ja już dalej byłem i głupio tak było się drzeć ))))
Krzyzak - 07-03-2006, 20:36
A dziś rano na obwodowej żółty CA0 mnie wyprzedził, potem zjechał na drogę 222 - ja zresztą też. Minąłem go, popatrzyliśmy na siebie, a tam jakiś łysiejący, starszy pan. A jak mnie wyprzedzał, to tak gościowi na ogonie siedział, że myślałem, że to jakiś 17 latek pruje :/
josie - 07-03-2006, 21:09
misiu-bisi - a to Twój Colt stacjonuje na parkingu na przeciwko BP na Morenie? Jak tak to mijam go prawie codziennie:)
Anonymous - 07-03-2006, 21:39
misiu-bisi napisał/a: | a ja się może trochę spóźniłem ale widziałem galusia Adamsa siakieś 2 miechy temu w sopocie nieopodal takiej fajnej knajpy prawie nad morzem-tylko nazwy nie pamietam bo zalany byłem:) wieczorem to było jakoś po 22 i jak odszedłem to jakiś kolo wsziadł z dziewczyną do tego gala tylko ja już dalej byłem i głupio tak było się drzeć )))) |
heh to chyba ja
kolo hotelu Marina stalem? czy gdzies dalej?
czasami tam wpadam na nocne spacery
Anonymous - 08-03-2006, 17:32
nie na morenie to nie ja, a ta knajpa to bacówka czy jakoś tam, niedaleko mariny
sruba - 12-03-2006, 13:29
Galant Adamsa, dzisiaj o 13, na Beethoveena na Suchaninie. troche pocinales
pozdro
Anonymous - 12-03-2006, 22:47
Sruba napisał/a: | Galant Adamsa, dzisiaj o 13, na Beethoveena na Suchaninie. troche pocinales
pozdro |
od 10 do 20 w pracy bylem - wiec najprawdopodobniej widziales mojego ojca albo moja siostre
Krzyzak - 13-03-2006, 08:50
Wczoraj (niedziela) - czerwony Eclipse 1G, ul. Do Studzienki, potem Wyspiańskiego i Al. Legionów we Wrzeszczu. Ostro pruł, bo obok niego Calibra na światłach stawała
A po drodze (7-ka krajowa) zielony Eclipse 2G.
akbi - 13-03-2006, 11:06
.. a czy któryś z sznownych kolegów pochodzi z Suchanina?? - a może ktoś nawet z ul Schuberta jest??
Pytam bo w zeszłym roku opuściłem ukochany Gdańsk na jakiś czas i nie wiem co się dzieje na osiedlu.
sruba - 13-03-2006, 12:58
ja mieszkam obok Schuberta.
piwkotom - 13-03-2006, 18:33
josie napisał/a: | A ja dzisiaj spotkałem piwkotom'a na Morenie (musiałem trochę poszukać na forum czyja to Carisma ). Skręcił w prawo i nie zdążyłem pomrugać zanim pokapowałem że to jakieś znajome auto
Pozdro |
hmmm.... next time bede wolniej skrecal w prawo i baczniej sie rozgladal, moze sie uda
pzdr
sruba - 15-03-2006, 21:15
dzisiaj na Przymorzu na chlopskiej , ok 19 widzialem ladniutkiego (chyba ciemnozielone) colta (jak Josiego, nigdy nie pamietam oznaczenia), z blondynka za kierownica pozdrowienia !
Anonymous - 23-03-2006, 15:56
Nie pamietam czyj to byl Colt, ale wydaje mi sie, ze to ktos z nas :]
przylapalem go na Slowaku ( w zielonej Hondzie Civic 99') dzisiaj jakos kolo 13stej
a tutaj dowod
|
|
|