To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...

Anonymous - 24-01-2008, 18:38

Ach chłopaki chłopaki:-)dziewczyny też będą na spocie :-) a o nas pomyśleliście? Rozumiem że kawalerzy też będą:-))))no jak panienki to i musza być panowie dla pań hehehe
Anonymous - 24-01-2008, 19:06

No przecież Novy będzie :D :D :D :D :D :D :D :P
Anonymous - 24-01-2008, 20:10

Beatkap24 napisał/a:
Rozumiem że kawalerzy też będą:-))))

Kawalerów Ci u Nas dostatek:D

Anonymous - 24-01-2008, 20:30

ale z tego co czytałam wy chcecie lasek hehe po co wam laski jak macie nas :-) z nami też można fajnie spędzić czas:-)
Pozdrawiam:-)

Anonymous - 24-01-2008, 21:13

Kto chce lasek ten chce..ja tak na kobiety nie mam w zwyczaju mawiać:)
Anonymous - 24-01-2008, 21:30

:-) uśmiechnij się :-) najważniejsze żebyśmy się spotkali w wyznaczonym miejscu-z tego co wiem będzie bardzo sympatycznie z resztą jak zawsze:-)
Anonymous - 24-01-2008, 21:45

Zawsze jestem uśmiechnięty :finga:
Kibloo - 24-01-2008, 22:07

AUTO-reklama??? :D
Anonymous - 24-01-2008, 22:13

Tak Panowie i Panie-niechaj to będzie kącik matrymonialny:D
Anonymous - 24-01-2008, 22:34

Beatkap24 napisał/a:
ale z tego co czytałam wy chcecie lasek hehe po co wam laski jak macie nas :-) z nami też można fajnie spędzić czas:-)
Pozdrawiam:-)

Ty Beatka nie wiesz jeszcze co robiły laski zamówione przez Śrubę na letnie spoty :twisted:

novy - 25-01-2008, 09:11

dm17 napisał/a:
Ty Beatka nie wiesz jeszcze co robiły laski zamówione przez Śrubę na letnie spoty :twisted:

Natomiast ja wiem czego nie robiły... :badgrin:
Beatka wpadaj, niczego sie nie obawiaj....będą fajni chłopcy z fajnymi nietanimi samochodami :lol:
I podobno mają też przyjechać fajne dziewczyny również fajnymi samochodami :wink:
Będzie także troszkę dzieci....jeśli ich właściciele je wezmą :mrgreen: ....

Anonymous - 25-01-2008, 10:06

novy napisał/a:
Natomiast ja wiem czego nie robiły... :badgrin:
:lol: :lol:
Anonymous - 25-01-2008, 15:30

widze ze niejedno mnie ominelo jak w wojsku bylem... :)
novy - 25-01-2008, 15:36

adams12 napisał/a:
widze ze niejedno mnie ominelo jak w wojsku bylem... :)

NIE JEDNA ADAM, NIE JEDNA :mrgreen: :mrgreen:

sebekColt97 - 06-02-2008, 20:26
Temat postu: Pomorze jako kraina marzeń
Witam. Mieszkam na Pomorzu od 2 miesięcy. Czuje się tu dobrze, sympatyczni ludzie, więcej uśmiechu na twarzach i radości, niż na Górnym Śląsku, gdzie jest szaro i smutno. Napewno to nie jest raj, bo nigdzie w kraju nie jest idealnie, brak pracy i drogie życie, ale jest morze i gdy człowiek chce sie wyciszyć, to warto tam pojechać i zapomnieć o codzienności. Fajnie odwiedzić Gdańsk i inne miasta regionu, miło popatrzeć na wiele inwestycji w Trójmieście, widać, tu się coś dzieje i rozwój jest widoczny, co nie zawsze widać np.na Śląsku, troche zaniedbanym i zapomnianym. Ciesze się, że działacie w regionalnym forum, miło do was dołączyć, dzięki za powitanie dla Beaty i Arka. Oglądałem wasz spot i zdjęcia na których widać miłą, serdeczną atmosferę. Wygląda to jak rodzinne spotkanie i pewnie jesteście zgrani. W miarę możliwości, postaram się wpadac na takie spotkania i gorąco was pozdrawiam. A tak na marginesie, oprócz pięknego morza, zauważyłem równie piękne kobiety na Pomorzu. :)