To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Ogólne - Mitsubishi L200 - Pikap okrąglak

Anonymous - 22-06-2006, 18:23

Jackie napisał/a:
P.S. Pan z Auto GT rzadko jeździ czym innym niż coś z napędem na 4 łapska

Pokusiłbym się o stwierdzenie, że nigdy... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hubeeert - 22-06-2006, 19:59

A Pajero tak potrafi? CLICK!!!!!!

Anonymous - 23-06-2006, 12:31

I wszystko jasne. Musze powiedzieć, że firma autocc jest szybka i sprawna. Niestety fani Misiów nie znajdą tam pomocy. Taka odpowiedź otrzymałem na zapytanie o L200:
Dzień dobry,

W odpowiedzi na Pana maila, chciałabym poinformować, że niestety nie sprzedajemy samochodów marki
Mitsubishi.

Możemy Panu zaproponować : Audi, Skodę (Octavię II oraz Superb), Mercedesa B-klasy, Lexusa, KIĘ
(Sportage, Sorento), Nissana (Pathfinder, X-Trail, Patrol, Navara), VW (Touareg, Touran i Passat),
Volvo, BMW, Jeepa, Chryslera, Renault (wszystkie modele, prócz Clio i Megane z silnikiem
benzynowym), Toyotę RAV, Land Cruiser i inne samochody z naszego katalogu dostępnego na
www.autocc.pl

W oczekiwaniu na odpowiedź z Pana strony, przesyłam wyrazy szacunku.

Beata Posłuszny
Cleiocars

Szkoda

Anonymous - 31-07-2006, 14:47

Jestem początkujący na forum i nie wiem czy w odpowiednim dziale zadaję pytanie, ale spróbuję. Interesuje mnie L200 w wersji sport. Nie mogę nigdzie znaleźć osiągów po zmianie mocy do 160KM (spalanie, przyspieszenie itp.). Z góry dziękuję
Hubeeert - 31-07-2006, 15:03

Polecam kontakt z naszym nadwornym dealerem
www.mitsubishi-grafix.pl

Anonymous - 31-07-2006, 16:00

Dzięki za informację, ale tam są dane tylko dla wersji z silnikiem 136KM. Szukałem w sieci ale nic nie znalazłem.
Hubeeert - 31-07-2006, 16:03

No to zadzwoń i sie zapytaj - kontakt na stronie - Jackie czyli Jacek Łukaszewski chętnie Ci odpowie na pytania. Ale ale - nie dziś ;-) właśnie wrócił z urlopu i ma urwanie j***c ;-)
Anonymous - 31-07-2006, 16:24

Dzięki, dam radę.

Pozsdrawiam

Jackie - 31-07-2006, 17:31

Wezwany się stawiam do tablicy, przyczną dla której nie znalazłeś informacji o osiągach 160 konnego L200 jest.....jej brak. Otóż wiemy, że prędkość max. wzrosła do coś koło 170 km/h, nie wiemy natomaist ile czasu zajmuje temu autu jej osiągnięcie. Tak naprawdę to tylko jazda próban da ci odpowiedź czy to jest auto dla Ciebie czy też nie.
Pozdrawiam

Anonymous - 31-07-2006, 18:53

Jeszcze raz dziękuję. Podzwoniłem tu i tam i dowiedziałem się, że testy tego silnika są dopiero robione i najprawdopodobniej będą w przyszłym tygodniu.

Pozdrawiam

Anonymous - 31-07-2006, 18:53

Jackie napisał/a:
Tak naprawdę to tylko jazda próban da ci odpowiedź czy to jest auto dla Ciebie czy też nie.

Zgodzę się... Tym bardziej, że sporo osób twierdzi, że odczucia z jazdy są o wiele lepsze, niż mogłyby na to wskazywać suche informacje z katalogów.

Jackie - 31-07-2006, 19:04

Pinio napisał/a:
najprawdopodobniej będą w przyszłym tygodniu.

Mocno bym na to nie liczył ;) Spróbuj najpierw 136 KM, wg mnie nie ma sensu wydawać dodatkowej kasy. Samochód jest dynamiczny i dobrze sobie radzi.
pozdrawiam

Anonymous - 31-07-2006, 19:40

Na pewno przed zakupem postaram się trochę pojeździć. Na razie porównuję z Nissanem Navara

Pozdrawiam

Jackie - 31-07-2006, 19:51

Pinio napisał/a:
Na razie porównuję z Nissanem Navara

To sobie od razu odpuść. Zapytaj Crensha dalczego ;)

Hubeeert - 31-07-2006, 22:45

Jackie napisał/a:
Zapytaj Crensha dalczego

I czemu sam napisał
Auto: Nissan Navala ;-)