Off Topic - nasza-klasa
Aga - 20-12-2007, 12:21
detlef napisał/a: | Aga, jesteś uzależniona od internetu |
z tym natomiast zgadzam się w pełni
Anonymous - 20-12-2007, 12:25
to jest pierwsza rzecz w której się zgodziłaś ze mną..
panie i panowie: dziś jest 20 grudzień 2007. Jest do dzień kiedy Aga się ze mną zgodziła. Proszę zapamiętać tą datę gdyż może się nie powtórzyć
Aga - 20-12-2007, 12:25
cns80 napisał/a: | to nie wiesz kto z wami chodził do klasy (a możesz niepamiętać) |
eeee, no nie przesadzaj
ja nawet w nocy mogę z pamięci wyrecytować całą listę obecności alfabetycznie
w końcu przez tyle lat codziennie się tego słuchało...
[ Dodano: 20-12-2007, 12:27 ]
detlef napisał/a: | to jest pierwsza rzecz w której się zgodziłaś ze mną..
panie i panowie: dziś jest 20 grudzień 2007. Jest do dzień kiedy Aga się ze mną zgodziła. Proszę zapamiętać tą datę gdyż może się nie powtórzyć |
noooo..........
cns80 - 20-12-2007, 12:50
Aga napisał/a: | eeee, no nie przesadzaj
ja nawet w nocy mogę z pamięci wyrecytować całą listę obecności alfabetycznie
w końcu przez tyle lat codziennie się tego słuchało... |
Tia ???
1 I szkoła podstawowa,
2-3 II szkoła podstawowa,
4 III szkoła podstawowa,
6-8 IV szkoła podstawowa,
1-4 liceum,
1 studia PW,
1-3 studia POU,
1-4 studia WSM,
Mam ciekawsze rzeczy do zapamiętywania niż nazwiska wszystkich osób jakie poznałem, a nawet numery szkół, do których chodziłem .
Aga - 20-12-2007, 14:05
hehe, no ja aż tylu szkół nie zaliczyłam
raptem 3
i wierz mi, te listy obecności wbiły mi się w pamięć na zawsze
właśnie kilka dni temu wbijałam sobie po kolei z pamięci wszystkich ludzi do wyszukiwarki w naszej klasie
okazuje się bowiem, że ludzie są w portalu, tylko nie pozapisywali się do klas !
jest to jeszcze jeden dowód na to, że dobrze jest, że nie ma ograniczeń co do znajomych z klasy
Moominek - 20-12-2007, 16:35
Aga napisał/a: | właśnie kilka dni temu wbijałam sobie po kolei z pamięci wszystkich ludzi do wyszukiwarki w naszej klasie
okazuje się bowiem, że ludzie są w portalu, tylko nie pozapisywali się do klas ! |
A ja nie pamiętam i mylą mi sie nazwiska z poszczególnych szkół no cóż taki wiek Jedyne co bym zmienił/rozszerzył to kryteria wyszukiwania i zdaje się, że nie tylko ja, bo na forum NK jest wątek odnośnie propozycji ale nie wprowadzają Acha! I drażni mnie komunikat: "Do Twojego zapytania pasuje zbyt wiele wyników – podaj dokładniejsze kryteria wyszukiwania." Ale jak mam podać kiedy pamiętam tylko imię i miejscowość (np. Warszawa)
Anonymous - 20-12-2007, 18:13
cns80 napisał/a: |
1 I szkoła podstawowa,
2-3 II szkoła podstawowa,
4 III szkoła podstawowa,
6-8 IV szkoła podstawowa,
1-4 liceum,
1 studia PW,
1-3 studia POU,
1-4 studia WSM, |
Ooooo, witam bratnią duszę
1-3 I szkoła podstawowa
4-6 II szkoła podstawowa
7-8 III szkoła podstawowa
1-2 I liceum
3-4 II liceum
średnia szkoła muzyczna
1 - pierwsze studia
1-2 drugie studia
1-2 trzecie studia
1-5 czwarte studia
saphire - 20-12-2007, 19:24
Hehehehe - ja jeszcze nawet wszystkich swoich szkół, studiów itp. nie powpisywałem bo z natury leniwy jestem no i z tego samego powodu nie wyszukuje tam nigdy znajomych - to zwykle oni znajdują mnie a mimo to w "znajomych" ich liczba stale i dość szybko przyrasta...
cns80 - 24-12-2007, 10:42
Fido__ napisał/a: | Ooooo, witam bratnią duszę |
Witaj
Przeprowadzałeś się czy Cię wyrzucali ?
McDoune - 25-12-2007, 01:48
ja wpisałem tylko (lub może aż) podstawówki i licea i wyszło 6 ( 3pods + 3 LO) i z żadnej mnie nie wywalili
turek61 - 30-12-2007, 00:28
Niezależnie od tego kto co pisze o portalu nasza-klasa to przyznam się szczerze, że jestem wdzięczny jej twórcom.Znalazłem kontakt z kolegą , który w.g. plotek już dawno nie żył.
Oprócz niego jeszcze kilku, których losów nie znałem od 20 lat.
Zaje..sta sprawa.Już planujemy spotkania.
Anonymous - 05-01-2008, 22:08
ja też znalazłem paru kumpli w tym dwóch z którymi rozbijaliśmy się motorami ,stare dobre dzieje,poza tym to sposób na porozmawianie z mitsumaniakami (pozdro Aga),co do prędkości no cóż nie jestem zbyt cierpliwy i czsem mnie strzela
Anonymous - 05-01-2008, 22:28
n-ty raz próbuje się zalogować na naszej klasie i co widzę?
Cytat: | "Serwery są przeciążone…
Wystąpił błąd z powodu przeciążenia serwerów, prosimy spróbować ponownie.
zespół nasza-klasa.pl" |
arekp - 05-01-2008, 22:42
detlef napisał/a: | n-ty raz próbuje się zalogować na naszej klasie i co widzę? |
I lepiej nie bedzie Ostatnio zrobili taka 'optymalizacje', ze z kolegami niezle sobie pojezdzilismy z pomyslodawcy
Jesli ktos sie zna, to polecam host -l nasza-klasa.pl :>
Anonymous - 05-01-2008, 22:58
nie mam linuksa w domu.. jaki był efekt hosta..?
|
|
|