Lubelskie - 2008: czas na I spotkanie
Anonymous - 03-03-2008, 17:21
pomysł ciekawy, tylko czy dziewczynki jakieś będą????? bo przyznam się ze w niedziele się rozczarowałem, PAWELA obiecał że będą a tu pustka <zajętych pan nie liczę>
maklakus - 03-03-2008, 20:47
no i jeszcze kilka fotek:
mała mitsumaniaczka , widać po mince że wyrażnie zadowolona ze spotu
Anonymous - 03-03-2008, 21:32
lesiooo, W Kazimierzu...? w Maju..? Ja tam zawsze Rozdwojenia jaźni dostawałem.. hehe ale pewnie i tak zabiore swoja:P
P.s za 10pln plyniesz statkiem i masz atrakcje PLARZA NUDYSTÓW koŁo Kamienia heh
Oo i tu pomysl na zaj****foty w kamieniu !!! niewiem czy ktos czai strony Kazimierza??
Ja z trocha;) i tam fajnie jest!
[ Dodano: 03-03-2008, 21:52 ]
maklakus, foty KOZAK!!!!!
Ludzie pisac sie na Sesje do Michała:)
Niebawem pojawiał sie i foty Mojego Misia...
Gwaratuje za Michała ze on juz swoje zrobi
Anonymous - 03-03-2008, 22:03
zaczyna mi sie podobać pomysł z Kazimierzem Kaziemirz znam tylko z moich zjazd ów na uczelni ciekawsze to niz siedzenie na zajeciach
szosty - 04-03-2008, 00:16
mała mitsumaniaczka jest jaka jest.......ale jest torelancyjna...:-D
pawela - 04-03-2008, 10:16
lesiooo napisał/a: | pomysł ciekawy, tylko czy dziewczynki jakieś będą????? bo przyznam się ze w niedziele się rozczarowałem, PAWELA obiecał że będą a tu pustka <zajętych pan nie liczę> |
a jak cie mialem inaczej zachecic, jak nie uderzyc w rejony pasa w dol
macia - 04-03-2008, 10:54
UWAGA!!!
Bym zapomniał, he Tam jest takie zdjęcie ze spotu gdzie stoimy w grupie na schodach prowadzących do zamku. Proszę wszystkich o info kto jest kim, bo się nie znamy jeszcze i dobrze byłoby się zidentyfikować
Ten gościu na środku, obok siedzącego maklakusa, to ja, czyli macia
Pozdro dla wszystkich
Anonymous - 04-03-2008, 11:25
macia napisał/a: | info kto jest kim |
A ja to ten w kapturze po lewej stronie
pawela - 04-03-2008, 11:28
macia napisał/a: | UWAGA!!!
Bym zapomniał, he Tam jest takie zdjęcie ze spotu gdzie stoimy w grupie na schodach prowadzących do zamku. Proszę wszystkich o info kto jest kim, bo się nie znamy jeszcze i dobrze byłoby się zidentyfikować
Pozdro dla wszystkich |
pozwolilem sobie zrobic to w ten sposob
Na fotce brakuje forumowiczow: Matip, lesioo, robson, borecki i niedal. Jest tez niezidentyfikowany kolega kowalixa
maklakus - 04-03-2008, 11:28
Cytat: | UWAGA!!!
Pozdro dla wszystkich
_________________ |
oki Macia a ja na koniec wprowadzę podpisy na fotę i umieszczę na forum
pawela - 04-03-2008, 11:30
za pozno
macia - 04-03-2008, 11:34
pawela, nie mieszaj, nie pomogłeś pisząc kogo nie ma, bo to nie zmienia faktu, że ja ciągle nie wiem, kto jest na fotce
pawela - 04-03-2008, 11:41
macia napisał/a: | pawela, nie mieszaj, nie pomogłeś pisząc kogo nie ma, bo to nie zmienia faktu, że ja ciągle nie wiem, kto jest na fotce |
nie moja wina ze czcionka mitsumaniakow taka nieczytelna
Marino - 04-03-2008, 11:42
pawela, dobra robota, bardzo mi się to podoba. bo to jednak szok tyle nowych twarzy na raz spotkać w jednym miejscu
maklakus - 04-03-2008, 11:43
TAK JAK PISAŁEM - JA SIĘ TYM ZAJMĘ - Żeby było wszystko czytelnie ładnie itp. w sumie to chyba moja rola jako "grafika"
Ps. Ale dziękuję Paweł za dobre chęci
|
|
|