To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - 2008: czas na I spotkanie

Anonymous - 03-03-2008, 17:21

pomysł ciekawy, tylko czy dziewczynki jakieś będą????? :lol: bo przyznam się ze w niedziele się rozczarowałem, PAWELA obiecał że będą a tu pustka <zajętych pan nie liczę> :)
maklakus - 03-03-2008, 20:47

no i jeszcze kilka fotek:

mała mitsumaniaczka ;) , widać po mince że wyrażnie zadowolona ze spotu ;)

:)

Anonymous - 03-03-2008, 21:32

lesiooo, W Kazimierzu...? w Maju..? :mrgreen: Ja tam zawsze Rozdwojenia jaźni dostawałem.. :biggrin: :D :mrgreen: hehe ale pewnie i tak zabiore swoja:P
P.s za 10pln plyniesz statkiem i masz atrakcje :) PLARZA NUDYSTÓW koŁo Kamienia heh
Oo i tu pomysl na zaj****foty w kamieniu !!! niewiem czy ktos czai strony Kazimierza??
Ja z trocha;) i tam fajnie jest!

[ Dodano: 03-03-2008, 21:52 ]
maklakus, foty KOZAK!!!!!
Ludzie pisac sie na Sesje do Michała:)
Niebawem pojawiał sie i foty Mojego Misia...
Gwaratuje za Michała ze on juz swoje zrobi :wink:

Anonymous - 03-03-2008, 22:03

zaczyna mi sie podobać pomysł z Kazimierzem :mrgreen: Kaziemirz znam tylko z moich zjazd ów na uczelni :rolleyes: ciekawsze to niz siedzenie na zajeciach 8)
szosty - 04-03-2008, 00:16

mała mitsumaniaczka jest jaka jest.......ale jest torelancyjna...:-D
pawela - 04-03-2008, 10:16

lesiooo napisał/a:
pomysł ciekawy, tylko czy dziewczynki jakieś będą????? :lol: bo przyznam się ze w niedziele się rozczarowałem, PAWELA obiecał że będą a tu pustka <zajętych pan nie liczę> :)

a jak cie mialem inaczej zachecic, jak nie uderzyc w rejony pasa w dol :rolleyes:

macia - 04-03-2008, 10:54

UWAGA!!!
Bym zapomniał, he :P Tam jest takie zdjęcie ze spotu gdzie stoimy w grupie na schodach prowadzących do zamku. Proszę wszystkich o info kto jest kim, bo się nie znamy jeszcze i dobrze byłoby się zidentyfikować :lol:
Ten gościu na środku, obok siedzącego maklakusa, to ja, czyli macia :lol:
Pozdro dla wszystkich :P

Anonymous - 04-03-2008, 11:25

macia napisał/a:
info kto jest kim

A ja to ten w kapturze po lewej stronie :lol:

pawela - 04-03-2008, 11:28

macia napisał/a:
UWAGA!!!
Bym zapomniał, he :P Tam jest takie zdjęcie ze spotu gdzie stoimy w grupie na schodach prowadzących do zamku. Proszę wszystkich o info kto jest kim, bo się nie znamy jeszcze i dobrze byłoby się zidentyfikować :lol:

pozwolilem sobie zrobic to w ten sposob :)

Na fotce brakuje forumowiczow: Matip, lesioo, robson, borecki i niedal. Jest tez niezidentyfikowany kolega kowalixa :P

maklakus - 04-03-2008, 11:28

Cytat:
UWAGA!!!

oki Macia a ja na koniec wprowadzę podpisy na fotę i umieszczę na forum :)

pawela - 04-03-2008, 11:30

za pozno :P
macia - 04-03-2008, 11:34

pawela, nie mieszaj, nie pomogłeś pisząc kogo nie ma, bo to nie zmienia faktu, że ja ciągle nie wiem, kto jest na fotce :lol:
pawela - 04-03-2008, 11:41

macia napisał/a:
pawela, nie mieszaj, nie pomogłeś pisząc kogo nie ma, bo to nie zmienia faktu, że ja ciągle nie wiem, kto jest na fotce :lol:

nie moja wina ze czcionka mitsumaniakow taka nieczytelna :P

Marino - 04-03-2008, 11:42

pawela, dobra robota, bardzo mi się to podoba. bo to jednak szok tyle nowych twarzy na raz spotkać w jednym miejscu :)
maklakus - 04-03-2008, 11:43

TAK JAK PISAŁEM - JA SIĘ TYM ZAJMĘ - Żeby było wszystko czytelnie ładnie itp. w sumie to chyba moja rola ;) jako "grafika" ;)

Ps. Ale dziękuję Paweł za dobre chęci ;)