Podkarpackie - 13 kwiecien 2008r - IV SPOT PODKARPACIA - zapraszamy :)
gulgulq - 26-03-2008, 12:18
Monia napisał/a: |
a gulgulq to z rana rzuca nam dawkę energii i kolejny post ktory pociąga za sobą lawinę kolejnych postów i tak jeden temat rozciąga się na 20 stron i to jest aktywność |
no to przecierz powtarzam ze rankiem wszystko smakuje bardziej , kolory sa ładniejsze a przezycia bardziej intensywniejsze :)...
Anonymous - 26-03-2008, 19:46
Siemaneczko wszyscy!!! Oczywiście mnie nie może zabraknąć na zlociku!!! Ja sie deklaruje oficjalnie i możecie na mnie liczyc jak zwykle!!! A i Monia, dziękuje za maila :D:D:D:D:D
Monia - 26-03-2008, 20:33
jaasiu, spoko jest. Weź kiełbasę i dziewczynę i kolegę i się widzimy
Fajnie, ze moja interwencja pomogła...ale Ty sie przyznaj dlaczego Cię nie było tu z nami tyle
[ Dodano: 26-03-2008, 20:35 ]
i żeby nie było że nie rozprowadzam info o spocie działam aktywnie jak moderatorzy
Anonymous - 26-03-2008, 23:03
Monia napisał/a: | Fajnie, ze moja interwencja pomogła |
Bardzo fajnie!!! Wiesz jak jest!!! Na forum jestem jak musze. Brak czasu zabiegany jestem, a pozatym to wole z wami obcowac w realu zamiast gnebic sie na forum dla tego jak chodzi o zlotek jakis to ja pierwszy jestem!!! :P
gulgulq - 27-03-2008, 10:17
Misie, wiec potrzebuje jeszcze 1-2 osoby orientujace sie dosc dobrze w poruszaniu sie po forum do pomocy przy wysyłaniu info o spocie...
kto chetny PW do mnie prosze wysłać
Nikon zgłosił się pierwszy - dostanie medal
Hiszpan - 27-03-2008, 16:28
Hey
Przez Święta się dowiedziałem, że idę na wesele kuzyna - właśnie w ten weekend co spot
Trochę mi to pokrzyżowało plany. Jak dam radę jechać - to przyjadę, ale nieobiecuję, bo w niedzielę znowu poprawiny
Wiem, wiem , ale nic nieporadzę
Monia - 27-03-2008, 17:25
Hiszpan, MINIUSA MASZ NA WTSTęPIE a nasze buzie tak wyglądają ale do do 12.04 bo jednak mała nadzieję mam że dasz rade :]
Anonymous - 29-03-2008, 13:53
Witam i dzięki za zaproszenie.
Studiowałem forum w poszukiwaniu info o Misiu Pajero, jak narazie nie mam jeszcze mitsubishi ale znalazłem juz jedno i pewnie do miesiąca będę je miał.
Jako, że mieszkam blisko Sanoka to "deklaruję", że będę i myślę, że moje Mondeo też się wsród Miśków zmieści
A tak mi jeszcze przyszedł do głowy pomysł miejsca na grilla np: ruiny zamku Sobień lub np ruiny klasztoru w Zagórzu, fajne jest tez miejsce widokowe na serpentynach Gór Słonnych (chyba nawet z miejscem na ognisko). Problemem może być to, że w pierwszych dwóch miejscach może być mało miejsca na nasze furki(Sobień ma fajny prking przy drodze ale włściwe ruiny zamku ok 200m w lesie), za to Góry Słonne maja spory parking. Wszystkie wymienione lokalizacje do ok 10km od miejsca zpotkania w Sanoku.
pozdrawiam.
Monia - 29-03-2008, 15:13
qulek, witam witam MONIdziak mile wiedziany i fajnie że przyjedziesz
misio ma Pajero to bedziesz mółg pogadac o zaletach i tylko zaletach tego auta bo Mitsu wszystkie są na plus
Do zobaczenia za tem w Sanoku a potem zobaczymy co dalej
kielurkk - 29-03-2008, 15:47
qulek, welcome
Monia napisał/a: | Do zobaczenia za tem w Sanoku a potem zobaczymy co dalej |
może rundka po dużej pętli bieszczadzkiej
Nikon - 29-03-2008, 17:30
qulek witamy
Monia - 29-03-2008, 19:12
"rundke" hmmm może być taka randka aajjjj
kielurkk - 29-03-2008, 19:31
no i gdzies na jakieś quady się zatrzymać i pohasać po błocie i bezdrożach
Nikon - 29-03-2008, 19:39
kielurkk napisał/a: | zatrzymać i pohasać po błocie i bezdrożach |
Po co Ci kielurkk, quady jak mamy Pajero misia
Anonymous - 29-03-2008, 19:41
Co do quadów to by sie znalazło jakieś miejsce. Z tego co kojażę to np: Plańczyk i Cisna coś mają. Ceny chyba zawrotne jeszcze za to chcą
Co do rundki po bieszczadach to ja preferuję taką konfigurację: Lesko-Cisna-Wetlina-Ustrzyki Grn.-Czarna-Polańczyk i powrót przez Hoczew lub Solina-Myczkowce-Lesko. Lubię tak w maju się przejechać jak już dobrze zielono jest
|
|
|