Off Topic - Kto co potrafi!!!
Anonymous - 20-04-2006, 09:45
a ja jestem gornikiem operatorem samojezdnych maszyn gorniczych i pracuje na poziomie 740 m pod ziemia.poza ntym umiem jezdzic na recznym i pic piwo.
Karwoś - 21-04-2006, 17:34
Zeb napisał/a: | i pic piwo. |
Tak cichutko podejrzewam że to każdy z nas potrafi , a jak nie potrafi to jeszcze się nauczy.
Anonymous - 22-04-2006, 11:30
A ja potrafię sprzedawać biurówkę i elektrykę, jeździć do klientów i przekonywać, że to jednak dobre jest i w dodatku tanie jest.
Anonymous - 28-05-2006, 18:45
hmm no cuz mam dopiero 19 lat i chyba jestem jednym z najmlodszych z tego forum.
Jak ktos wedkuje to moge doradzic we wszystkim co jest zwiazane z wedkarstwem
Troche informatyczne sprawy, lubie grafike komputerowa
Anonymous - 28-05-2006, 20:28
ja jestem studentem i z założenia nic nie umię
a tak serio to troszke przy kompie nawet takie sfery jak programowanie i grafika, poza tym umiem przelecieć na rowerze 5 - 6 metrowe hopy bo rower to moja szajba w razie czego służe pomocą.
i jeszcze jak się najebe to zawsze zdążam z bełtem do kibelka
Anonymous - 31-05-2006, 10:50
Studiowałem politologię, specjalizacja dziennikarska, potem zatrudniłem się w jednym z portali . W rezultacie wiem wszystkiego po trochu. Skills: dziennikarstwo, PR, marketing, grafika komputerowa, aplikacje internetowe, strony (projektowanie, oprogramowanie), reklama. Oprócz tego potrafię zdjąć naklejkę rejestracyjną z szyby w czasie krótszym niż 30 min .
Anonymous - 19-06-2006, 16:30
TNT a tutaj gitarzyści się przydają? Bo ja akurat jestem świeżo po zdanym egzaminie (na 5+) to może się przydam?
A tak dodam:
Potrafię przeczytać w 3 dni, potrafię czasem wkurzyć i pomajsterkować nad naprawieniem tej sytuacji, potrafię skuterkiem pojeździć... i to chyba wszystko!
TNT - 19-06-2006, 18:54
max napisał/a: | TNT a tutaj gitarzyści się przydają? Bo ja akurat jestem świeżo po zdanym egzaminie (na 5+) to może się przydam? |
Pewnie ze sie przydaja bedzie kto mial nam grac na zlotach
Anonymous - 12-08-2006, 15:03
Jejku i jak tu się przyznać do tego co umiem, skoro takich jak ja ponoć ludzie się boją?
Umiem słuchać, osłuchiwać, pukać gdzie trzeba, macać w celach zdrowotnych.
Umiem pomagać ludzim we wracaniu do równowagi psychicznej i fizycznej w sposób różnoraki - znaczy się jestem lekarzem-psychiatrą.
(Ciekawe, że żaden lekarz tu się jeszcze nie ujawnił. Czyżby nie jeździli "Miśkami"?)
PS:tansky - kataklizm nadszedł?
Jackie - 12-08-2006, 15:13
Smoczka, się do Ciebie zapisuję z punktu Mnie się może przydać;)
Pozdrawiam
Anonymous - 12-08-2006, 15:39
Tu nie praktykuję, ale jak zjadę na przegląd do B-ku ( tylko kiedy?!!), to możemy zaszyć się w jakimś kantorku na pogaduchy
Anonymous - 13-08-2006, 22:12
A ja potrafie kazdego nauczyć jezdzic konno nawet taką osobe, ktora sie boi koni
Teraz zajmuje sie ubezpieczeniami na zycie, posagówkami, grupowkami dla firm
Robie kurs na majątkówki, samochodowe i OC dla wszystkich od rolnika przez lekarza koncząc na lotniku Finansowe ubezpieczenia tez robie
A tak poza tym to umiem zrobic pare prostych rzeczy na kompie, mam 2 forum zrobione przeze mnie w php
Umiem wkurzyć w 2 min ale i rozluznic atmosfere w 3 min
Uwielbiam rozmawiać ale i sluchać tez potrafie
Ot i to chyba wszystko
Jak mi sie coś ciekawego przypomni to na pewno dopisze
Pozdrawiam
Anonymous - 15-08-2006, 13:27
zorza napisał/a: | A ja potrafie kazdego nauczyć jezdzic konno nawet taką osobe, ktora sie boi koni ... |
zorza, tylko dlaczego mieszkasz w Szczecinie?!!!!
Możesz chcesz się przenieść w okolice Suwałk? Warunki do jazdy konnej fantastyczne!!!
gulgulq - 15-08-2006, 14:12
A ostatnio nauczyłem się projektowac parniki gorzelnicze w których pięknie parują sie ziemniaczki, a efekt końcowy to wspaniałe C2H5OH :).
Jak to wygląda możecie zobaczyć na mojej witrynie: KLIK
Karwoś - 15-08-2006, 23:53
Smoczka napisał/a: | znaczy się jestem lekarzem |
Proszę Cię tylko o jedno: pisz wyraźnie na receptach
Bo ja to potem muszę przeczytać
|
|
|